• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şort....

şort ve türevi giyimler balık etlilerde daha çok göz batıyor, gösterişli duruyor, bence daha seksi duruyor, ama zayıf birinde o kadar seksi durmuyor, ondan demiştir

Uyarınız için teşekkürler. Kadın, genç kız demeden tüm hemcinslerinizi 'taze et' olarak adlandırmanız, bana nasıl itici geldi anlatamam.

Sırf bu sözünüze bile diyecek çok şey var fakat değebileceğini sanmıyorum. Erkekler böyle görebilir ama bir kadının böyle adlandırabilmesi, yazık.

Bu adamlar genç kıza kadına yani bir insana bakmak için değil ete bakmak için bakıyor arkadaşım. Kısa etek giydiğimde adamın biri bacağıma baktığı zaman kendimi insan değil et yerine konmuş hissediyorum ve pişman oluyorum. Hemcinslerimi de düşündüğüm gayet açıkki... söylediklerim tavsiyedir, gerceklerdir, bütün dinlerde yeri vardır... Gerisi size kalmış, herkese iyi akşamlar.

Ya bi adamın bacaklarıma bakması göğüslerime bakması beni rahatsız eder. Açıkta kalmış çaresiz etler aç bakışların hapsinde, insan kendini mal gibi hissediyor. Ben giymiyorum giyen giysin kızına da giydirsin, sonra üzülen olmayında.. Taze et erkeklerin iştahını kabartır bunu siz biliyosunuzda itiraf edemiyorsunuz kendinize, ben uyandırayım. Artık sapık mı dersiniz aşık mı olmuş dersiniz ne derseniz deyin. Komşu amca yaparsa sapık Ali ağaoğlu yaparsa aşık olmuş olur, siz düşünün artık.

Herkes sizin cevrenizdeki erkekler gibi degil. Kendi ailenizden mi gordunuz, arkadaslarinizdan mi gordunuz bilmem de, bildiginiz erkekler gibi degil herkes yani. Sokaga cikan her sortlu kadina her adam agzi acik bakmiyor merak etmeyin. Oyle bir yazmissiniz ki bilmeyen de her kisa giymis kadini ortalarina alip booyle agzindan salya aka aka bakiyor erkekler sanir. Disarida hayat var hanimefendi. Sizin bildiginizden baska bir hayat ve baska tur erkekler yani.
Bir de Amerika'dan ornek vermissiniz, komik acikcasi. Ne alakasi varsa :D
Siz istediginizi giyin, hatta kendi cevrenize gore giyinin, kendinizi koruyun madem. Baskasinin nasil giyecegine karismayin. Ben acik giyerim, bakan da bakmayan da umrum olmaz, bu kadar basit. Herkes siz gibi degil. :KK14:

Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.

Büyüklerinden gördüğünü yapıyor senin kız kardeşini çok sevdiği için onu örnek alıyor derdim herhalde :KK53:...

Son düzenleme:
Herkes sizin cevrenizdeki erkekler gibi degil. Kendi ailenizden mi gordunuz, arkadaslarinizdan mi gordunuz bilmem de, bildiginiz erkekler gibi degil herkes yani. Sokaga cikan her sortlu kadina her adam agzi acik bakmiyor merak etmeyin. Oyle bir yazmissiniz ki bilmeyen de her kisa giymis kadini ortalarina alip booyle agzindan salya aka aka bakiyor erkekler sanir. Disarida hayat var hanimefendi. Sizin bildiginizden baska bir hayat ve baska tur erkekler yani.
Bir de Amerika'dan ornek vermissiniz, komik acikcasi. Ne alakasi varsa :D
Siz istediginizi giyin, hatta kendi cevrenize gore giyinin, kendinizi koruyun madem. Baskasinin nasil giyecegine karismayin. Ben acik giyerim, bakan da bakmayan da umrum olmaz, bu kadar basit. Herkes siz gibi degil. :KK14:
İstediğiniz gibi giyinme hakkınız var elbette ama o dediğiniz tarza erkek sayısı da çok az arkadaşım.

Önümden fiziği düzgün ve çok açık giyinmiş bir kız geçtiğinde etrafta ona bakmayan bir tane adam görmedim ben.

Herkes sizin gibi de değil açıkçası. Ayrıca bir kadının kıvrımlarını fiziği kendisi kadar düzgün olmayan başka bir kadının eşinin gözüne sokması ne kadar doğru oda tartışılır...

Ya bi adamın bacaklarıma bakması göğüslerime bakması beni rahatsız eder. Açıkta kalmış çaresiz etler aç bakışların hapsinde, insan kendini mal gibi hissediyor. Ben giymiyorum giyen giysin kızına da giydirsin, sonra üzülen olmayında.. Taze et erkeklerin iştahını kabartır bunu siz biliyosunuzda itiraf edemiyorsunuz kendinize, ben uyandırayım. Artık sapık mı dersiniz aşık mı olmuş dersiniz ne derseniz deyin. Komşu amca yaparsa sapık Ali ağaoğlu yaparsa aşık olmuş olur, siz düşünün artık.

Taze et demek. Wuuuhuu kasapta miyiz. Bu erkekler de ne cins yaratiklar, istahlarini damacana kabartiyor, tavuk , ordek , kopek , esek kabartiyor taze et mi kabartmayacak.:KK14: .. ama biz erkeklere gore degil, kendimize gore yasamaliyiz.:cool:

İstediğiniz gibi giyinme hakkınız var elbette ama o dediğiniz tarza erkek sayısı da çok az arkadaşım.

Önümden fiziği düzgün ve çok açık giyinmiş bir kız geçtiğinde etrafta ona bakmayan bir tane adam görmedim ben.

Herkes sizin gibi de değil açıkçası. Ayrıca bir kadının kıvrımlarını fiziği kendisi kadar düzgün olmayan başka bir kadının eşinin gözüne sokması ne kadar doğru oda tartışılır...

Ben de bakarim.
Bakmak var bir de bakmak var. Kimseden gozunu kapatmasini ya da kadin gorunce baska tarafa bakmasini beklemiyorum. Goz bu, herkes herkese bakiyor. Ama o arkadas yiyecek gibi bakan abazalardan bahsetmis. Ve sokaklar abaza dolu da degil yani. Son dediginize katilmiyorum. Kimse kimsenin gozune birsey sokmuyor. Herkes istedigi gibi giyinip cikiyor, bu kadar basit. :)

Ben de bakarim.
Bakmak var bir de bakmak var. Kimseden gozunu kapatmasini ya da kadin gorunce baska tarafa bakmasini beklemiyorum. Goz bu, herkes herkese bakiyor. Ama o arkadas yiyecek gibi bakan abazalardan bahsetmis. Ve sokaklar abaza dolu da degil yani. Son dediginize katilmiyorum. Kimse kimsenin gozune birsey sokmuyor. Herkes istedigi gibi giyinip cikiyor, bu kadar basit. :)

Yukarıda bahsettiğiniz abaza tipli adamlarda son cümlenizdeki kadar basit düşünselerdi size katılırdım...

Yukarıda bahsettiğiniz abaza tipli adamlarda son cümlenizdeki kadar basit düşünselerdi size katılırdım...

Simdi soyle oluyor.
Ben ve benim gibiler, disardaki abazanin dusuncesini takmiyoruz.
Benim anlatmak istedigim seylerden biri de, kisaca "banane".
O kisi gelip de beni acikca taciz etmedigi surece, arkamdan istedigi gibi baksin. Ister bakip gecsin. Ister agzindan salyasi aksin. Umrumda degil. Umrunda olan kisi zaten kendince onlemini aliyor. Kimi kapali giyer, kimi baska birsey. Ha ben umursamam. Olay bu yani. Abaza oyle dusunecekmis, boyle bakacakmis, bunlari dusunmem ben giyinirken.

Simdi soyle oluyor.
Ben ve benim gibiler, disardaki abazanin dusuncesini takmiyoruz.
Benim anlatmak istedigim seylerden biri de, kisaca "banane".
O kisi gelip de beni acikca taciz etmedigi surece, arkamdan istedigi gibi baksin. Ister bakip gecsin. Ister agzindan salyasi aksin. Umrumda degil. Umrunda olan kisi zaten kendince onlemini aliyor. Kimi kapali giyer, kimi baska birsey. Ha ben umursamam. Olay bu yani. Abaza oyle dusunecekmis, boyle bakacakmis, bunlari dusunmem ben giyinirken.

Yani bilemiyorum ki...

Dünyanın bin türlü hali var, hastası var, manyağı var. Birde her kadın çok düzgün bir fiziğe sahip değil ki? Dışarıda çok güzel kadınlar görüp gelip evde eşini beğenmeyen, eleştiren sözüm ona erkekler var.

Ben çok açık giyinmeyi doğru bulmuyorum açıkçası.

Ben de bakarim.
Guzel bacaklara aa ne yakismis diye bende bakiyorum. :KK53:

Hıhı alırlar devlet kadınlar şort giyebilsin diye önlem alsın. Bimer e yazalım bunu. Başka derdiniz yok mu sizin her gün kadın cinayetleri yaşanıyor, insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Sizin sıkıntınız şort giyememek olmuş. Şunu anlamıyorum pis pis kıroların o bakışları onlara ziyafet vermek onlara hayaller kurdurmak nasıl oluyoda rahatsız etmiyo sizi. Rahatsız olmamanız mümkün değil, etrafınıza bi baksanız o bakışları bi yakalasanız, 6 yaşında kızınıza bile giydirmesiniz..
Lütfen uyanık olun biraz kız çocukları tacize uğruyor, kaçırılıyo, Amerika'da kadın tecavüzleri çok diye kadın şöförlerin taksilerine biniyor kadınlar.. Biraz geniş bakın. Bir kadın açıkken de şık ve edepli giyinebilir. Erkekler bile bu kadar kısa şortla gezmiyo. Taciz riskleri bile yokken.

Devlet kadınlar şort giyebilsin die önlem alsın ???????
Ben istediğimi giyiyorum istediğim yerde
Örümcek zihinler ninja gibi giyinmeyi edep görür
Herşeyin giyilcek yeri var zamanı var
Mini etek bitincede bakıolar yere kadar elbise giyincede eee adamların gözünümü yakalım?
Devlet tacizcileri aferin iyi yapmışın gibi cezalar verirse daha çokk kadın tecavüze uğrar çokk çocuk manyalar gezer elikolunu sallayarak

Adam tahrik olsa, kızın giyimi için neden hoş durmuyor desin. Akıl var, mantık var hiç sesini çıkarmaz. Kimsenin sapık olduğu da dışarıdan belli olmaz davranışlarından anlaşılır. Erkekler tahrik olur, o zaman kadınlar tahrik etmesin çıkarımı yüzünden korumak istemiş, sonra da yaptığının yanlış olduğunun farkına varmış. Tahrik olan erkekler var diye, kadının da, erkeğin de aklına ilk gelen kadını korumak, kadına müdahale olunca devreler yanıyor böyle işte. Her erkek potansiyel sapık, her kadın saklanması gereken şey.

İyi bari, çürümeye başlayan veya çürük meyveyi ayrı bir yere koymak, çürümesin diye çaba sarfetmek, neden çürüyor diye kafa yormak yerine, çürükle yanyana kalınca bozulan kırmızılara meyve dediğin bozulur deyip dokunmayalım, yeşillere bunların zaten fıtratında eksiklik var diyelim ama çürüğünü ayıralım. Duruma uygun ifadeyi bulun,

a - benim etrafımdaki kırmızılar/yeşiller sapasağlam, diğerlerinin hepsi çürük. :KK17:
b - ama yeşiller dikkat etmek zorunda, kırmızılara bant takacak değiliz. :oops:
c - deli misin bir yeşille kırmızı yanyana durur mu? sadece tabakta bir araya gelsinler. :KK57:
d - öyle deme yeşilleri eskiden diri diri toprağa gömüyorlardı. :KK43:
e - bu düzeni değiştiremeyiz ki :KK61:

Devlet kadınlar şort giyebilsin die önlem alsın ???????
Ben istediğimi giyiyorum istediğim yerde
Örümcek zihinler ninja gibi giyinmeyi edep görür
Herşeyin giyilcek yeri var zamanı var
Mini etek bitincede bakıolar yere kadar elbise giyincede eee adamların gözünümü yakalım?
Devlet tacizcileri aferin iyi yapmışın gibi cezalar verirse daha çokk kadın tecavüze uğrar çokk çocuk manyalar gezer elikolunu sallayarak

Yanlış biliyorsunuz hanımefendi (!)

Biz "örümcek zihinler" edep deyince önce sözleri ve davranışları baz alırız. O yüzden size diyeceğim şu: edep ya hu!

Adam tahrik olmuş demek bu kadar basit. Kendi kızından tahrik olacak hali yok. Bu şort modası umarım seneye olmaz şöyle uzun etek modası falan çıksın. 14 15 yaşında kızlar giyiyor ve erkekleri sapıttırıyolar. Avmlerde oturup sadece sortlu kızları dikizleyen adamları gördükçe iğreniyorum. Şimdi kimse sapıklar bakmasın diye şort giymeyelimmi demesin. Evet giymiceksin arkadaşım kızlarınıza da giydirmiceksiniz. Sapık adamların gözlerini bantlayamayız hadımda edemeyiz tespitte edemeyiz ama eteklerimizi uzatabiliriz. Kızlarınızı koruyacaksınız.

Uzun etek giyince adan tahrik olmuyor yani.

Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

Hiçbir şey anlamadım :/

Belki cidden itici bir goruntu olusmustur kiloluysa. Yok degilse sanane der gecerim.

Uzun etek giyince adan tahrik olmuyor yani.

Kusura bakma ne olur ama yazmadan geçemeyeceğim.

O zaman iç çamaşırı giyinmeye de gerek yok. Tahrik olacak adam her türlü olur, olmayacak adam kesinlikle olmaz ise herkes çıplak gezsin.

Hem her tarafımız eşit oranda güneş görür değil mi :KK53:?

Kusura bakma ne olur ama yazmadan geçemeyeceğim.

O zaman iç çamaşırı giyinmeye de gerek yok. Tahrik olacak adam her türlü olur, olmayacak adam kesinlikle olmaz ise herkes çıplak gezsin.

Hem her tarafımız eşit oranda güneş görür değil mi :KK53:?

İsteyen gezsin kimseyi ilgilendirmez banane. Ahlaklıysan dönüp bakmazsın adamın pipisine. Hay rabbim ya. Çok farazi şeylerden bahsediyorsunuz. Zaten kanunen sokakta kimse çıplak gezemez.

Adamın tahrik olmasının fizyolojik olarak bana bir zararı yok. Siz sokakta nasıl giyiniyorsunuz bilmiyorum ama elinizin hareketinden bile tahrik olan insanlar varken fazla gezmeyin derim.

Back
X