- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyarınız için teşekkürler. Kadın, genç kız demeden tüm hemcinslerinizi 'taze et' olarak adlandırmanız, bana nasıl itici geldi anlatamam.
Sırf bu sözünüze bile diyecek çok şey var fakat değebileceğini sanmıyorum. Erkekler böyle görebilir ama bir kadının böyle adlandırabilmesi, yazık.
Ya bi adamın bacaklarıma bakması göğüslerime bakması beni rahatsız eder. Açıkta kalmış çaresiz etler aç bakışların hapsinde, insan kendini mal gibi hissediyor. Ben giymiyorum giyen giysin kızına da giydirsin, sonra üzülen olmayında.. Taze et erkeklerin iştahını kabartır bunu siz biliyosunuzda itiraf edemiyorsunuz kendinize, ben uyandırayım. Artık sapık mı dersiniz aşık mı olmuş dersiniz ne derseniz deyin. Komşu amca yaparsa sapık Ali ağaoğlu yaparsa aşık olmuş olur, siz düşünün artık.
Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?
Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
İstediğiniz gibi giyinme hakkınız var elbette ama o dediğiniz tarza erkek sayısı da çok az arkadaşım.Herkes sizin cevrenizdeki erkekler gibi degil. Kendi ailenizden mi gordunuz, arkadaslarinizdan mi gordunuz bilmem de, bildiginiz erkekler gibi degil herkes yani. Sokaga cikan her sortlu kadina her adam agzi acik bakmiyor merak etmeyin. Oyle bir yazmissiniz ki bilmeyen de her kisa giymis kadini ortalarina alip booyle agzindan salya aka aka bakiyor erkekler sanir. Disarida hayat var hanimefendi. Sizin bildiginizden baska bir hayat ve baska tur erkekler yani.
Bir de Amerika'dan ornek vermissiniz, komik acikcasi. Ne alakasi varsa
Siz istediginizi giyin, hatta kendi cevrenize gore giyinin, kendinizi koruyun madem. Baskasinin nasil giyecegine karismayin. Ben acik giyerim, bakan da bakmayan da umrum olmaz, bu kadar basit. Herkes siz gibi degil.![]()
Ya bi adamın bacaklarıma bakması göğüslerime bakması beni rahatsız eder. Açıkta kalmış çaresiz etler aç bakışların hapsinde, insan kendini mal gibi hissediyor. Ben giymiyorum giyen giysin kızına da giydirsin, sonra üzülen olmayında.. Taze et erkeklerin iştahını kabartır bunu siz biliyosunuzda itiraf edemiyorsunuz kendinize, ben uyandırayım. Artık sapık mı dersiniz aşık mı olmuş dersiniz ne derseniz deyin. Komşu amca yaparsa sapık Ali ağaoğlu yaparsa aşık olmuş olur, siz düşünün artık.
İstediğiniz gibi giyinme hakkınız var elbette ama o dediğiniz tarza erkek sayısı da çok az arkadaşım.
Önümden fiziği düzgün ve çok açık giyinmiş bir kız geçtiğinde etrafta ona bakmayan bir tane adam görmedim ben.
Herkes sizin gibi de değil açıkçası. Ayrıca bir kadının kıvrımlarını fiziği kendisi kadar düzgün olmayan başka bir kadının eşinin gözüne sokması ne kadar doğru oda tartışılır...
Ben de bakarim.
Bakmak var bir de bakmak var. Kimseden gozunu kapatmasini ya da kadin gorunce baska tarafa bakmasini beklemiyorum. Goz bu, herkes herkese bakiyor. Ama o arkadas yiyecek gibi bakan abazalardan bahsetmis. Ve sokaklar abaza dolu da degil yani. Son dediginize katilmiyorum. Kimse kimsenin gozune birsey sokmuyor. Herkes istedigi gibi giyinip cikiyor, bu kadar basit. :)
Yukarıda bahsettiğiniz abaza tipli adamlarda son cümlenizdeki kadar basit düşünselerdi size katılırdım...
Simdi soyle oluyor.
Ben ve benim gibiler, disardaki abazanin dusuncesini takmiyoruz.
Benim anlatmak istedigim seylerden biri de, kisaca "banane".
O kisi gelip de beni acikca taciz etmedigi surece, arkamdan istedigi gibi baksin. Ister bakip gecsin. Ister agzindan salyasi aksin. Umrumda degil. Umrunda olan kisi zaten kendince onlemini aliyor. Kimi kapali giyer, kimi baska birsey. Ha ben umursamam. Olay bu yani. Abaza oyle dusunecekmis, boyle bakacakmis, bunlari dusunmem ben giyinirken.
Guzel bacaklara aa ne yakismis diye bende bakiyorum.Ben de bakarim.
Bakmak var bir de bakmak var. Kimseden gozunu kapatmasini ya da kadin gorunce baska tarafa bakmasini beklemiyorum. Goz bu, herkes herkese bakiyor. Ama o arkadas yiyecek gibi bakan abazalardan bahsetmis. Ve sokaklar abaza dolu da degil yani. Son dediginize katilmiyorum. Kimse kimsenin gozune birsey sokmuyor. Herkes istedigi gibi giyinip cikiyor, bu kadar basit. :)
Hıhı alırlar devlet kadınlar şort giyebilsin diye önlem alsın. Bimer e yazalım bunu. Başka derdiniz yok mu sizin her gün kadın cinayetleri yaşanıyor, insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor. Sizin sıkıntınız şort giyememek olmuş. Şunu anlamıyorum pis pis kıroların o bakışları onlara ziyafet vermek onlara hayaller kurdurmak nasıl oluyoda rahatsız etmiyo sizi. Rahatsız olmamanız mümkün değil, etrafınıza bi baksanız o bakışları bi yakalasanız, 6 yaşında kızınıza bile giydirmesiniz..
Lütfen uyanık olun biraz kız çocukları tacize uğruyor, kaçırılıyo, Amerika'da kadın tecavüzleri çok diye kadın şöförlerin taksilerine biniyor kadınlar.. Biraz geniş bakın. Bir kadın açıkken de şık ve edepli giyinebilir. Erkekler bile bu kadar kısa şortla gezmiyo. Taciz riskleri bile yokken.
Devlet kadınlar şort giyebilsin die önlem alsın ???????
Ben istediğimi giyiyorum istediğim yerde
Örümcek zihinler ninja gibi giyinmeyi edep görür
Herşeyin giyilcek yeri var zamanı var
Mini etek bitincede bakıolar yere kadar elbise giyincede eee adamların gözünümü yakalım?
Devlet tacizcileri aferin iyi yapmışın gibi cezalar verirse daha çokk kadın tecavüze uğrar çokk çocuk manyalar gezer elikolunu sallayarak
Adam tahrik olmuş demek bu kadar basit. Kendi kızından tahrik olacak hali yok. Bu şort modası umarım seneye olmaz şöyle uzun etek modası falan çıksın. 14 15 yaşında kızlar giyiyor ve erkekleri sapıttırıyolar. Avmlerde oturup sadece sortlu kızları dikizleyen adamları gördükçe iğreniyorum. Şimdi kimse sapıklar bakmasın diye şort giymeyelimmi demesin. Evet giymiceksin arkadaşım kızlarınıza da giydirmiceksiniz. Sapık adamların gözlerini bantlayamayız hadımda edemeyiz tespitte edemeyiz ama eteklerimizi uzatabiliriz. Kızlarınızı koruyacaksınız.
Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?
Uzun etek giyince adan tahrik olmuyor yani.
Kusura bakma ne olur ama yazmadan geçemeyeceğim.
O zaman iç çamaşırı giyinmeye de gerek yok. Tahrik olacak adam her türlü olur, olmayacak adam kesinlikle olmaz ise herkes çıplak gezsin.
Hem her tarafımız eşit oranda güneş görür değil mi?