hanımlar bu bakma bakmama konusu için ben yeni iki yöntem buldum, yani benim için yeni: yolda yürürken ya da bir mekanda gözünü dikmiş rahatsız edici öküz gibi bakanlara ben de böyle yüzümü abuk sabuk yapıp öküz gibi bakıyorum. hemen kendilerine gelip yüzlerini çeviriyorlar.
ikinci yöntemim de hayırdır beyefendi bir şey mi oldu, neye baktınız gibi hiç beklenmedik sorular soruyorum, yooo falan fişman diye toparlanıyorlar hemen. bunu otobüste yaptım, adam bildiğiniz gözleriyle beni artık havaya uçuracak patlatacaktı nazarıyla, öyle dikmişti gözlerini, ama sonunda rezil oldu

herkes dönüp ona baktı, cıkcıkladı, ohh olsun..
yani millet bakacak diye dert etmeye gerek yok, herkes istediği gibi giyinsin, rahat olun, öküzlerle karşılaştığınızda da onlara cevabınızı verin derim. yaptığının öküzlük olduğunu anlasın. yani bir kadın normalde tanışmak istese bile sırf tacize varan bakışları ve saklayamadığı açlığı yüzünden o kişiden uzak durur.
çok salaklar yahu. zannediyorlar ki öyle bakıp abuk subuk laflar söylediklerinde biz hemen onlara ilgi duymaya başlayacağız. hoşlandığın kişi varsa git insan gibi konuş, hayvan gibi sesler çıkarıp, gerizekalı gibi bakma..

sanki ormanda ayılar tarafından büyütüldüler. hiç mi bir şey görmediniz, hiç mi gelişemediniz...