• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şort....

bir erkek eşinin 14 yaşındaki kız kardeşinden tahrik oluyorsa yanmışız. :KK62:

yalnız burada tuhaf sorunlu olan kızlar değil eşinin çocuk sayılacak yaştaki kardeşinden etkilenen erkek zihniyeti.:KK62:

Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum yalnız onu belirteyim evet daha önce başka türlü şüphelerim olmuştu ama bu konuda tuhaf karşıladığım hiçbir durum yaşanmadı daha önce

Kardeşin oldukça gösterişli bir kız sanırım.
O yüzden dikkat çekiyordur, eşinde belki bakan olur diye rahatsız olmuştur.

Maşallah diyeyim:nazar: Evet gösterişlidir fakat şöyle de bir durum var arkadan baksan genç kız ama yüzünü görsen bildiğin çocuk suratı

Öyle bir durum olduğunu sanmıyorum yalnız onu belirteyim evet daha önce başka türlü şüphelerim olmuştu ama bu konuda tuhaf karşıladığım hiçbir durum yaşanmadı daha önce

yok ben zaten eşiniz için öyle bir şey demedim. bir arkadaş tahrik olmuş yazmış ona yorumumdu. eşinizi tanımadan böyle ağır ithamlarda bulunmak istemem.

bu arada kardeşiniz 1.76 a 60 sa zayıftır ama boyun uzun tabi ondan dolayı dikkat çeker. bildiğin manken gibi fiziği var kardeşinin.:nazar:

Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
benim anlamadığım bu kişi xe neden karışıyor ki?hadi kendi kızına karışsa anlıycam da :D

Hı hı örümcek zihin diye sizi kast etmemiştim
Ninja gibi giyindipinizi kendiniz ifşa etmiş oldunuz
Bende o kara çarşafın içinde ne var diye merak ediyorum kadın halimle bakıyorum
Olağanüstü neyi varda neyi örtüyor diye

Valla "ninja gibi giyindigimi ifşa etmek" sizin gibi önyargılarla dolu, inanci, yasam seklini hor gorerek kendini nirvanaya cikmis sayan yavda sizin deyiminizle ninja gibi giyinen beynimi ifşa etmekten iyidir!

Saygı duymak hiç de zor değil. Bi deneyin derim. Ha şort giyene laf eden "örümcek zihin" ha siz, ben fark göremedim.

Tatlı dille de anlatabiliyorum aslında ben bunları ama.. işte sizin hakkınıza bu düştü. Kısmet.. hadi siz sağ ben selamet..

Bizde baba yok yani var da yok iletişim halinde değiliz bir erkek kardeşim var o da Almanyada yaşıyor başlarındaki tek erkek benim mantığıyla hareket ettiğini düşünüyorum ama işte kendi kızına neden bunu uygulamıyor o kafamı karıştırıyor kızı laf dinlemez bir çocuk belki de söylüyor ama laf geçiremiyor

Eşinizin emanet mantığı ile böyle davrandığını düşünüyorum. Demek istediğim kendi çocuğumuz düşse dizi kanasa başka ama komşunun çocuğu bize emanet edilmişken düşse dizi kanasa komsuya nasıl anlaticam derdi, mahcubiyet, stres sıkıntı.. eşiniz de duruma böyle bakıyor belki de, o yüzden kızına karışmıyorken kardeşinize müdahale etmeye çalışıyordur. Siz ona bunun kardeşinizin tercihi olduğunu ve gerekirse abla olarak müdahale değil ama nasihat amaçlı yanında olacağınızı, bu yaslarda bu tarz müdahalelerin ters teptigini de söyleyin ki onu kibarca aradan çıkarmış olun. En azından bu konuda.

yok ben zaten eşiniz için öyle bir şey demedim. bir arkadaş tahrik olmuş yazmış ona yorumumdu. eşinizi tanımadan böyle ağır ithamlarda bulunmak istemem.

bu arada kardeşiniz 1.76 a 60 sa zayıftır ama boyun uzun tabi ondan dolayı dikkat çeker. bildiğin manken gibi fiziği var kardeşinin.:nazar:
Evet öyle gerçekten nazar değmesin:nazar: Küçük yaşlardan beri sporla uğraşıyor son 3 senedir de lisanslı voleybolcu boy da haliyle aldı gitti:KK55:

Valla "ninja gibi giyindigimi ifşa etmek" sizin gibi önyargılarla dolu, inanci, yasam seklini hor gorerek kendini nirvanaya cikmis sayan yavda sizin deyiminizle ninja gibi giyinen beynimi ifşa etmekten iyidir!

Saygı duymak hiç de zor değil. Bi deneyin derim. Ha şort giyene laf eden "örümcek zihin" ha siz, ben fark göremedim.

Tatlı dille de anlatabiliyorum aslında ben bunları ama.. işte sizin hakkınıza bu düştü. Kısmet.. hadi siz sağ ben selamet..

Yıl 2014 burası Türkiye tapılacak adamın Atamın mirası !!!
Ve biz maalesef onun bıraktığı yerde Arap ülkelerinde gibiyiz halbuki Ata'm Arap etkilerinden kurtarmak için ne çok uğraşmıştı...

Atam sen uyu uyu ki mirasına hıyanet edenleri görme!

Kızlar bir sorum var; kendi kızı minicik şortlar giyinen göbeği açık gezen ve bunda bir mahzur görmeyen adam eşinin kızkardeşi nispeten birkaç santim daha uzun bir şort giydiğinde -ki bu kız zaten göbeği açık askılı vs giymiyor şorta da yeni yeni alışıyor- x onu giyme hoş durmuyor dese sonra x ortamda yokken yanlış anlaşılmaması gerektiğini x in fiziken daha gelişkin olduğu için daha çok göze battığını hoş durmadığını ama kendi kızı çok zayıf olduğu için göze batmadığını söylese ne düşünürdünüz?

Bu arada x 14, kendi kızı 17 yaşında fakat x daha uzun boylu.
:confused::confused::confused: oldum. ama benimde kardeşim gelişkin 17 yaşında ama 20 gibi benden iridir yani.benim bir küçüğümde mesela küçükken 13-14 yaşlarındayken babam ona kızardı benden çok dikkat çekiyor diye bense zayıftım ve okula 2 yaş küçük başladığımdan çocuktum liseye başladım 13 yaşımda sınıfın yarısı sınıfta kalmıştı onlar 16*17*18 yaşlarında bende 13 tüm iyiki o okula devam etmemişim

heee bu arada araplara falan laf ediyorsunuz ya . ben o araplardan çok görüyorum öyle hepsi sizin sandığınız gibi çarşaflarla gezmiyorlar çok bakımlılar yüzleri badana gibi. kapalılar ama bir bakım yapıyorlar şaşarsın. takma kirpik lens falan.lüks içinde yaşıyorlar öyle kısıtlanmış yaşamları yok bence tek tük görüyorum çarşaf giyen .

Şimdi eşimle konuştuk birden döndü ve sen bozuldun mu? sonradan söylediğime çok pişman oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü yanlış anlama sakın giydiği şort pijama gibi duruyor bi de boyu da uzun (1.76) ve markete gidiyorlardı benim amacım korumaktı ama rahatsız olduysan bir daha karışmam dedi ben de hayır bozulmadım ama çok şaşırdım çünkü senin kızın çok daha açık giyiniyor (o an açık değildi) insan bi şeye karşıysa herkeste karşıdır anlam veremedim dedim. ben onada söylüyorum dedi.
canım herkes kocanın sapık olduğunu söylemiş ama 176 boyunda bir kıs açık giyinse de giyinmesede dikkat çeker yani tabiykidikkat çekiyor diye istediği gibi giyinmeyecek mi giyinsin tabiyki ama belki de korumak amaçlı kendine dikkat etsin diye söylemiştir.çünkü benim çalıştığım yerde erkeklerin tepkilerini bakışlarını görüyorum çok bakıyorlar.

hanımlar bu bakma bakmama konusu için ben yeni iki yöntem buldum, yani benim için yeni: yolda yürürken ya da bir mekanda gözünü dikmiş rahatsız edici öküz gibi bakanlara ben de böyle yüzümü abuk sabuk yapıp öküz gibi bakıyorum. hemen kendilerine gelip yüzlerini çeviriyorlar.

ikinci yöntemim de hayırdır beyefendi bir şey mi oldu, neye baktınız gibi hiç beklenmedik sorular soruyorum, yooo falan fişman diye toparlanıyorlar hemen. bunu otobüste yaptım, adam bildiğiniz gözleriyle beni artık havaya uçuracak patlatacaktı nazarıyla, öyle dikmişti gözlerini, ama sonunda rezil oldu:KK48: herkes dönüp ona baktı, cıkcıkladı, ohh olsun..

yani millet bakacak diye dert etmeye gerek yok, herkes istediği gibi giyinsin, rahat olun, öküzlerle karşılaştığınızda da onlara cevabınızı verin derim. yaptığının öküzlük olduğunu anlasın. yani bir kadın normalde tanışmak istese bile sırf tacize varan bakışları ve saklayamadığı açlığı yüzünden o kişiden uzak durur.

çok salaklar yahu. zannediyorlar ki öyle bakıp abuk subuk laflar söylediklerinde biz hemen onlara ilgi duymaya başlayacağız. hoşlandığın kişi varsa git insan gibi konuş, hayvan gibi sesler çıkarıp, gerizekalı gibi bakma.. :KK67:sanki ormanda ayılar tarafından büyütüldüler. hiç mi bir şey görmediniz, hiç mi gelişemediniz...

Back
X