Şortlu kız ve sevgilim!!!

aynen aynen çizme de sıcacık tutuyor. ben asıl bu havada kot giyenleri anlamıyorum brr...

neyse konu sahibi için hayırlı olmuş ayrılmak, bu kadar güvenemiyorsa sevgilisine zaten bitmeli ilişki, ne olursa olsun.

aynen aynen çizme de sıcacık tutuyor. ben asıl bu havada kot giyenleri anlamıyorum brr...

neyse konu sahibi için hayırlı olmuş ayrılmak, bu kadar güvenemiyorsa sevgilisine zaten bitmeli ilişki, ne olursa olsun.
Erkeklere güvenmiyorum sanırım kimseyle bi ilişki yasamamaliyim

Haksızsın orası kesin de. Bu havada şort giyen kıza da şaşırmadım değil
kalin corwpla giymisti4 diye dusunuyorum kislik sortlardan birde nerede yasadigini bilemiyoruz herkes bizim gibi sibiryada yasamiyo sanirim :)))

kalin corwpla giymisti4 diye dusunuyorum kislik sortlardan birde nerede yasadigini bilemiyoruz herkes bizim gibi sibiryada yasamiyo sanirim :)))
Valla kocaelide yaşıyorum ama umuttepede okulumuz hava buz gibi ve karliydi giyebilir bende giyiyorum konu kızın şort giymesi değil ama nedense herkes kızın sortuna taktı

Gerçekten hiç mi görmediniz kışın şort giyen insan? Benim en sevdiğim şeydir kadife ya da yünlü şortlar kış mevsiminde. Altına giyersin mus ya da termal çorap, hatta bu sene yünlüler de moda oldu bitti.

Konu sahibi güvenmiyorsanız ayrılın. Bu işkenceyi kendinize de karşınızdaki insana da yapmayın. Hem uzun boylu şortlu kız ne yapsın senin tıfıl sevgilini.

Sevgilimin tıfıl olduğunu nerden çıkardın adamın boyu 188

Neden saçma olanı anlatıyorum

için fazlasıyla fesat bende böyle bir ilişki surduremezdim cidden şaka gibisin sevglinide bacak gorunce değişen biri gibi lanse etmissın üslubu bile yine guzelmis çocuğun ben olsam ağır konusurdum. kiskanclikta çığır açildi zaten daha neleri takicaksiniz hepiniz merak ediyorum

Aaa içine çorapla mı giyiliyor
Ben hiç dikkat etmedim görmedim valla şaşırdım o yüzden

Erkeklere güvenmiyorum sanırım kimseyle bi ilişki yasamamaliyim

bence sorun sende olabilir mi?

şu açıdan diyorum özgüvenin yoksa, kendini güzel hissetmiyorsan, diğer kızlardan bir farkın olduğunu düşünmüyorsan sokaktaki kızdan bile kıskanırsın.

tabi ki eğer çapkın bir erkekse sevgilin insanın psikolojisini bozar, önce düzgün adamlarla sevgili olmayı şiar edin. kız muhabbeti yapan yoldaki kızları kesen bi adam kendini özel ve güzel hissettirmez.

yalnız kal daha iyi.

biraz spor biraz saç yüz cilt bakımı, diş bakımı, güzel kıyafetler (mesela şort ) hoş bir parfüm ve güzel bir gülüş ile kendini daha iyi hissedip bu kıskançlığını yenebilirsin.

ama şu var ki, iş erkekte bitiyor. bin çeşit kadın var ve kadınların hepsi çok güzel. sokakta gördüğüm her kadının istisnasız güzel yerleri var, birinin saçı birinin boyu birinin elleri vs. hepsiyle yarışamazsın. yani eğer erkek sadece dış güzelliğe bakıyorsa her daim kaybedersin çünkü her zaman senden güzelleri olacak.

seni özel kılan o kişi için kişiliğin olmalı.

yaşın küçük galiba bu dediklerimi kendine şiar edin daha az üzülürsün hayatta.

Valla burda elif diye biri vardı onunla dalga geçerken ben daha beter bişey oldum

simdi imkansız bir durum da degil kız icin inmes hani burda biri sevgilime cok guveniyorum kendi duragında degil ama kızın indigi durakta indi kız icin degildir eminim bakmamıstır dese hee sen oyle san cok guvenme derler:) aranızda guven sorunu yasandımı hani adam fıldır fıldırdır ozaman olabilir bu dusunceniz ama foto istemeniz falan abartıya kacmıs bazen yasadıgınız kıskanclıkları kendi icinizde bastırın hepsi illa sandıgımız gibi degil cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…