- 21 Aralık 2016
- 74
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Engineer1234
-
Valla ne yalan söyleyeyim inesim geldi ama çok üşümüştüm inemedimsende inseydin keskeeee
Neden saçma olanı anlatıyorumÇok saçma bi konu kusura bakma haklı olan da çocuk yorumum bu kadar.
Ehehe, ben de giyiyorum o yüzden fake olduğunu düşündürtmedi. Güzel şortlar var öyle kışlık, kalın çorabımı da giyiyorum üstüne çizme çekiyorum tamamdır. Ama o kadar dikkat çekici olmuyorsun yani çıplak bacağına giymenle bir olmuyor.
Erkeklere güvenmiyorum sanırım kimseyle bi ilişki yasamamaliyimaynen aynen çizme de sıcacık tutuyor. ben asıl bu havada kot giyenleri anlamıyorum brr...
neyse konu sahibi için hayırlı olmuş ayrılmak, bu kadar güvenemiyorsa sevgilisine zaten bitmeli ilişki, ne olursa olsun.
kalin corwpla giymisti4 diye dusunuyorum kislik sortlardan birde nerede yasadigini bilemiyoruz herkes bizim gibi sibiryada yasamiyo sanirim :)))Haksızsın orası kesin de. Bu havada şort giyen kıza da şaşırmadım değil
Valla kocaelide yaşıyorum ama umuttepede okulumuz hava buz gibi ve karliydi giyebilir bende giyiyorum konu kızın şort giymesi değil ama nedense herkes kızın sortuna taktıkalin corwpla giymisti4 diye dusunuyorum kislik sortlardan birde nerede yasadigini bilemiyoruz herkes bizim gibi sibiryada yasamiyo sanirim :)))
Sevgilimin tıfıl olduğunu nerden çıkardın adamın boyu 188Gerçekten hiç mi görmediniz kışın şort giyen insan? Benim en sevdiğim şeydir kadife ya da yünlü şortlar kış mevsiminde. Altına giyersin mus ya da termal çorap, hatta bu sene yünlüler de moda oldu bitti.
Konu sahibi güvenmiyorsanız ayrılın. Bu işkenceyi kendinize de karşınızdaki insana da yapmayın. Hem uzun boylu şortlu kız ne yapsın senin tıfıl sevgilini.
Neden saçma olanı anlatıyorum
Aaa içine çorapla mı giyiliyorGerçekten hiç mi görmediniz kışın şort giyen insan? Benim en sevdiğim şeydir kadife ya da yünlü şortlar kış mevsiminde. Altına giyersin mus ya da termal çorap, hatta bu sene yünlüler de moda oldu bitti.
Konu sahibi güvenmiyorsanız ayrılın. Bu işkenceyi kendinize de karşınızdaki insana da yapmayın. Hem uzun boylu şortlu kız ne yapsın senin tıfıl sevgilini.
Erkeklere güvenmiyorum sanırım kimseyle bi ilişki yasamamaliyim
Valla burda elif diye biri vardı onunla dalga geçerken ben daha beter bişey oldumiçin fazlasıyla fesat bende böyle bir ilişki surduremezdim cidden şaka gibisin sevglinide bacak gorunce değişen biri gibi lanse etmissın üslubu bile yine guzelmis çocuğun ben olsam ağır konusurdum.kiskanclikta çığır açildi zaten daha neleri takicaksiniz hepiniz merak ediyorum
Sevgilimin tıfıl olduğunu nerden çıkardın adamın boyu 188
Hayır ama onunla dalga gecerken onun gibi oldum:)Elif sen misin?
Gayet uzun bı boy benceAman tanrım ne kadar da uzunmuş...
Sevgilileriniz kocalarınız bir size yakışıklı anlayın artık şunu. Türk erkeğinin ortalaması belli yani, bilmesek neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?