Şortlu kız ve sevgilim!!!

Şu pacozlugumdan kurtulayim da bi platonik sevdicegim benden etkilensin bari diye opak corap ve kislik mini etek giydim. Narin bolgelerim baya dondu. Konu gercekse ve şort giyiyorsa o kadina saygi duyarim valla

Özgüvensiz olduğumu düşünmüyorum herkes tarafından beğenilen birisiyim ama benim problemim güvensizlik

Valla ananeni tebrik etmek istiyorum zira ben okurken üşüdüm

Onu çok gördüm de konu sahibi farklı lanse ediyor sanırsın yaz ortasindayız da mevsime uygun şort giymiş gibi hani en kıskanç kadını bile kıskandıracak bir durum yok orta da ama konu sahibinin sergilediği durum garip gerçekten

Neden dalga geciyosunuzki dört buçuk yıllık bi ilişki bu ve ben hiç guvenememisim ne yazıkki tekrar söylüyorum lütfen inanmiyosaniz veya dalga geçmek için yorum yapmayın

O kadar yılda güvenmediysen neden birlikte olmaya devam ettin, kendine garezin mi var? Çocuk güven vermediyse o ilişki neden dört buçuk sene sürdü? Yok onda bir sorun yok problem sendeyse neden problemlerini çözmeye çalışmıyorsun? Bu çocuk sana neden o kadar sene katlandı, ezik mi bu? Bu şekilde yaşamak çok zor değil mi senin için? Acilen özgüven problemini çözmelisin.

verilmiş sadakası varmış çocuğun kurtulmuş.
kafanda kurguladığın şey için adama hesap sormak nedir allah aşkına?
bir de haksız mıyım diye buraya soruyorsun.normal değil bir uzmana görün bence

Birbucuk yıl ayrı kaldık o zamanlarda bile bu kadar kötü değildim son zamanlarda iyice paranoyak davranmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…