- 3 Ekim 2007
- 14.641
- 36.615
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Engineer1234
-
Bence termal kulotlu corabin ustune giymistirBu havada şort giyen birini gorsem, yapacagim sey gidip bu isin sırrını sormak olurdu. Bizim dötumuz donuyo ya
En azından paronayak davrandığının farkındasın eh buda birşeydirBirbucuk yıl ayrı kaldık o zamanlarda bile bu kadar kötü değildim son zamanlarda iyice paranoyak davranmaya başladım
Farkındayım en başından beri söylüyorum bunu yenemiyorum ama bakın burda anlatmak istemediğim şeyler var ben sadece bi öneri alabilmek amacıyla açtım bu konuyu.En azından paronayak davrandığının farkındasın eh buda birşeydir
Ama belki kız inerken gördü onu bilmiyorumKızı görmediğini kendin soyluyosun sonrada adamı kız için indigine ikna etmeye calisiyorsun ilginç
Buraya zaten üyeyim bu konu için açtım bu hesabımıBu forumu trollemek için üye olup böyle bir başlık açmaya hiç üşenmedin mi? Ben de bunu merak ediyorum.
Iyi de onları anlatmadan yardımcı olamayız ki o anlatamadığın şey her neyse bu paronayak ruh halinin temelini oluşturuyor belli kiFarkındayım en başından beri söylüyorum bunu yenemiyorum ama bakın burda anlatmak istemediğim şeyler var ben sadece bi öneri alabilmek amacıyla açtım bu konuyu.
Benim babam annemi aldattı ve bizi bırakıp o kadınla gitti bende hep annemin yaşadıklarını yasicam sanıyorum korkuyorum sürekli tedbirli davranıyorum kimseye güvenemiyorum guvenmek istiyorum ama yapamıyorumIyi de onları anlatmadan yardımcı olamayız ki o anlatamadığın şey her neyse bu paronayak ruh halinin temelini oluşturuyor belli ki
Birbucuk yıl ayrı kaldık o zamanlarda bile bu kadar kötü değildim son zamanlarda iyice paranoyak davranmaya başladım
HaklısınızMadem farkındasın durumunun tedavi ol. Bırak sevgiliyi falan kendin için yap bunu.
Ama bu tek başına aşabilecegin bir durum gibi gözükmüyor bir uzman yardımı şart yoksa hem sana hemde karşı tarafa yazık olur hayat böyle geçmezBenim babam annemi aldattı ve bizi bırakıp o kadınla gitti bende hep annemin yaşadıklarını yasicam sanıyorum korkuyorum sürekli tedbirli davranıyorum kimseye güvenemiyorum guvenmek istiyorum ama yapamıyorum
Buraya zaten üyeyim bu konu için açtım bu hesabımı
Haklısınız teşekkür ederimAma bu tek başına aşabilecegin bir durum gibi gözükmüyor bir uzman yardımı şart yoksa hem sana hemde karşı tarafa yazık olur hayat böyle geçmez
Tabiki inanmayabilirsiniz bende kendi halime inanamıyorumO kadar tuhaf davranmışsınız ki erkek arkadaşınıza sizi trol sandım. Hala gerçek olduğuna inanamıyorum. :)
Cnm madem güvenmiyor Sun o indikten sonra az ilerideki sende inseydi n.Bakardin nereye gidiyor diye şekerimHerkese merhaba.Bugün sevgilimle otobüse bindik ben oturdum o yanımda ayakta kaldı otobüse baya uzun boylu kisa şortlu bi kız bindi.Sevgilim kızı görmedi bundan eminim kız sevgilimin tam arkasında ayakta durdu böylece sevgilim kızı yine goremedi.Kız sevgilimin inmesi gereken duraktan bir durak önce indi sevgilimde bana ben bu durakta iniyorum markete gidicem canım abur çubuk bişeyler istiyo dedi ve indi bende eve gidince aldıklarının fotoğrafını at dedim attı neden fotoğraf istediğimi sordu bende uzun boylu kısa şortlu kızla aynı durakta inmen çok fazla dikkatimi çekti dedim ve baya ağır seyler söyledim bana nasıl böyle bi iftira atarsın ben otobüste kız falan görmedim dedi ve ben bana guvenmeyen kadınla birlikte olmak istemiyorum dedi sizce ben haksizmiyim?Kusura bakmayın en kisa bu kadar yazabildim
Sanirim sortlu kızı görünce mantıklı düşünme ne me din .Cnm madem güvenmiyor Sun o indikten sonra az ilerideki sende inseydi n.Bakardin nereye gidiyor diye şekerim
Sahi neden inmedin BN olsam Sevgili mesaj çaktırmadan inerdim
Dalga geçme lütfenSanirim sortlu kızı görünce mantıklı düşünme ne me din .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?