Şortlu kız ve sevgilim!!!

En azından paronayak davrandığının farkındasın eh buda birşeydir
Farkındayım en başından beri söylüyorum bunu yenemiyorum ama bakın burda anlatmak istemediğim şeyler var ben sadece bi öneri alabilmek amacıyla açtım bu konuyu.

Bu forumu trollemek için üye olup böyle bir başlık açmaya hiç üşenmedin mi? Ben de bunu merak ediyorum.

Farkındayım en başından beri söylüyorum bunu yenemiyorum ama bakın burda anlatmak istemediğim şeyler var ben sadece bi öneri alabilmek amacıyla açtım bu konuyu.
Iyi de onları anlatmadan yardımcı olamayız ki o anlatamadığın şey her neyse bu paronayak ruh halinin temelini oluşturuyor belli ki

Iyi de onları anlatmadan yardımcı olamayız ki o anlatamadığın şey her neyse bu paronayak ruh halinin temelini oluşturuyor belli ki
Benim babam annemi aldattı ve bizi bırakıp o kadınla gitti bende hep annemin yaşadıklarını yasicam sanıyorum korkuyorum sürekli tedbirli davranıyorum kimseye güvenemiyorum guvenmek istiyorum ama yapamıyorum

Benim babam annemi aldattı ve bizi bırakıp o kadınla gitti bende hep annemin yaşadıklarını yasicam sanıyorum korkuyorum sürekli tedbirli davranıyorum kimseye güvenemiyorum guvenmek istiyorum ama yapamıyorum
Ama bu tek başına aşabilecegin bir durum gibi gözükmüyor bir uzman yardımı şart yoksa hem sana hemde karşı tarafa yazık olur hayat böyle geçmez

Cnm madem güvenmiyor Sun o indikten sonra az ilerideki sende inseydi n.Bakardin nereye gidiyor diye şekerim
Sahi neden inmedin BN olsam Sevgili mesaj çaktırmadan inerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…