senin gaz vermeni beklemis ozaman cesareti basicak , baya baya izin istemis iste üstü kapali
bir bekarlikta birde esi hamileyken düsünüyor erkekler bu evlere gitmeyievleri yikilasicalar
iki secenek var..
ya bunu gercekten dusunuyor ve o an artık dayanamayıp senınle paylastı
yada senı bı yokladı..
sevgılın kac yasında? daha once bı tecrubesı oldu mu bu konuda?
yası kucukse aklının hala bunlarda kalmıs olması normaldır..
ama gelın görunkı bu konuda tecrube sahıbı olmayan el degmemıs bı erkekte yok,bı sekılde bunu yapıyorlar..
bızım gıbı bakıre olarak evlenmek onlar ıcın gülünç bi durum,erkekler genelde hayatı yasayıp,tecrube sahıbı olup en son evlılıgı tadıyorlar..
gercekten aklına vurup,gıtmek ısteyıp cesaret edememıs ve bunu sana soylemıs olması cok ayıp..seni kırıp,kaybetmekten korkmuyor mu?
yok sana bı yoklama cektıyse,sende cevabını vermıs oldun tavrınla..
ben de anlamıyorum tamam cinsellik ihtiyaç da, geneleve mi gitmek lazım bunun için. başka birisiyle mi yatmak lazım? ben bu mantığı anlayamıyorum, hatta kadınların bunu normalleştirmesini, normal görmesini de anlamıyorum (erkek o, ihtiyaç için gider geneleve canım diyenler var yaa)...Pes diyorum, cidden pes. Kadınlar için de genelev olsun o zaman töbee töbeee. Kadınlar niye gitmiyor, yapmıyor, kadınlar için neden ihtiyaç değil. kadınların cinsel hayatı hiç mi olmaz, hiç mi düşünmez cinselliği...
Konu sahibine gelince, bence ağzınızı aradı. Gitmek istiyorum demek istedi yani. Ben tiksindim bu durumdan. Ben olsam ciddi ciddi bu konuyu tartışırdım. Ayrıca güvenmezdim. Bunu açık açık size diyebiliyorsa, yapar da yani...Hiç aşırı güvenmeyin derim. Bir söz vardı, bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin diye...Babana bile güvenme demiyorum da, işte anla...Yapabilir yani...Sözünü ettiyse size çekinmeden, yapabilir de. siz bu durumu kesinlikle onaylamadığınızı belirtin. sonra diyelim ki ilerde evlendiniz, (yukarda başka bir arkadaş demiş) ee biz daha evli değilken pek kızmadın o konuya falan diyebilir yani.
biraz önce yine açtım konuyu.kendimi tuttamıyorum artık.girdi birkere aklıma..dışarıya yemeğe çıkıyomuş başka bi şehire yani..şimdi nasıl güveneyim sorduğu o soru hemen aklıma geldi direk..haber vermek için aradı beni biraz önce ama tavırlı bana.ben olmam gerekirken,en son kapatırken bişey diyomusun dedi,.bende sakına sakın yanlış bişey yapma,bunu dün sen soktun benim aklıma,bende bunu demek istedim dedim..bana'uğraşmıcam seninle,istesem yapardım buzamana kadar'dedi,tlfnu kapattı
biraz önce yine açtım konuyu.kendimi tuttamıyorum artık.girdi birkere aklıma..dışarıya yemeğe çıkıyomuş başka bi şehire yani..şimdi nasıl güveneyim sorduğu o soru hemen aklıma geldi direk..haber vermek için aradı beni biraz önce ama tavırlı bana.ben olmam gerekirken,en son kapatırken bişey diyomusun dedi,.bende sakına sakın yanlış bişey yapma,bunu dün sen soktun benim aklıma,bende bunu demek istedim dedim..bana'uğraşmıcam seninle,istesem yapardım buzamana kadar'dedi,tlfnu kapattı
Kimse yazmamış ama;
Bir insan karşısındakine durup durupken hem de 2. defa bu soruyu soruyorsa,
bence kesinlikle gitmiştir.
Eger senden bu kadar tepki görmeseydi belki de itiraf edecekti.
Öncesinde hiç bir erkek nabız yoklamaz.
Yapacagı varsa gider yapar, yapmayacaksa da sevdiğinin aklına bunu sokmaz...
ben ama tepkimi göstermeden önce bunu konuşmuştuk..inanın yalan dahi söyledim sırf yaptıysa itiraf etsin die ama üstüne basa basa defalarca yapmadığını yapacak olsa oan söyleyeceğini demişti.bende bundan kuşku duymuyorum.yaptını düşünmüyorum önceden ama bu ensonki tepkimden sonra yapabileceğini düşünüyorum artık..
siz ve arkadaşınız hala olayın yanlış tarafından değerlendiriyorsunuz...sizi anlıyorum çünkü kabullenemiyorsunuz...olayın vehameti yapmasında değir çaktırmadan kabul ettirmiş olmasında...bugün bunu söyleyen adam yarın öbürgün çocuk olduğunda gözünün içine baka baka yapabilmesi o rahatlığı gördüm be...inan bana eşimden babamdan kardeşimden gördùm erkekler düşündüğùnden çok daha geniş sonra çok üzùlürsün bu yüzden acele etme
yani şimdi yorumlardan benim anladığım,saklasa saklı yapsa zaten affedilir bi yanı yok,ama açıkca söylediği için dahi vahim hemen önlemini al bırakmı diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?