mrb kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.derdim erkek arkadaşmla.dün akşam aramızda bi konu geçti normal konuşuyoduk.konu erkek bayan arasındaki cinsel ilişkiye geldi.bunu kendi getirdi.birden bana,ben ge...gitsemmi dedi,şok oldum.anlamışsınızdır sanırım söylemek istediğimi.çok moralim bozuldu.kesinlikle beklemiyodum böyle bişey ve bende ona belkide cvbını beklemediğim soruyu sordum,hiç düşündünmü yapmayı istedinmi dedim,verdiği cvp'düşündüm ama cesaretim basmadı'oldu..cvbı okadar koyduki bana ne yapacağımı şaşırdım resmen canımı yaktı..tabi bunun sonu kavgayla bitti. şuan konuşmuyoruz ben konuşmuyorum birden soğudum ondan.düşünmüş olması beni mahvetti.ben varken nasıl böyle düşünebilir aklım almıyo.ben sana şaka yaptım,gidecek olsam zaten sana sormam bile yaparım ama yapmıyorum yapmış olsamda yaptıktan snra söylerim sana saklamam dedi.biliyorum saklamaz zaten,yapmadığınıda biliyorum ama düşündüm ama cesaretim basmadı cvbı beni bitirdi dünden beri o cümle beynimi yiyip bitiriyo..bana yapılan saygısızlık değilmi bu??siz olsanız nasıl düşünürsünüz..inanın çıkamıyorum işin içinden.bu mantığı aklım almıyo,nasıl düşünür..ihtiyacını gidermek için başkasına gitmeyi cesareti basmamış..aklıma geldikçe bu sözüne çıldırıyorum
peki bir soru sorabilirmiyim? sevgilinizle bir cinsel hayatınız varmı? yoksa evlenmeyi mi bekliyorsunuz?
Havlayan köpek ısırmaz derler ya onun gibi bir yere çıkıyor bu, açıkça söylemişse demek ki ya kendine çok güveni bırakmayacağını biliyor ya da seni denedi.
öte yandan tamam DÜRÜST olması en güzeli tabi de, ne bileyim biraz TAKMAZ bir TİP imajı çizdi.
Ayrılmak istiyo da yer mi yapııyorr..
Çok iğrenç tabi ki ama giden bir sürü erkek de var ve genç erkekler bunu bir güç gösterisi olarak düşünüyorlar.
Önceden bırak diyordum direk insanlara ama artık ben de vazgeçtim, genel eve gitmekten kişisel olarak TİKSİNECEK ve kendine yakıştırmayacak erkek sayısı bir hayli az...Dolayısıyla ya onu bulmaya çalışcaksın ya da bulduğunla yetinceksin e çıkıyor kapı...burdan sonrası da kişisel tercihtir.
Tercihen ben tiksinirdim....
evlenmeyi bekliyoruz konuda burdan çıktı zaten..oda kabul ediyo,ben istemedikten sonra olmuyacağını evlendiğimz zamanda olması gerektiğini..
Nabız yoklamak istemiş olabilir belki.Biz birlikte olmayacak mıyız anlamında...
Genelevin düşüncesi bile itici,haklısın.
Cesaretim basmadı diyeceğine,içim almadı,midem kaldırmadı deseydi daha iyiymiş.
her erkek diyemem ama çoğu oyledir üzulmene gerek yok, yapsada yaptım demezler,diyenlerde oluyormu onu bilmem.mrb kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.derdim erkek arkadaşmla.dün akşam aramızda bi konu geçti normal konuşuyoduk.konu erkek bayan arasındaki cinsel ilişkiye geldi.bunu kendi getirdi.birden bana,ben ge...gitsemmi dedi,şok oldum.anlamışsınızdır sanırım söylemek istediğimi.çok moralim bozuldu.kesinlikle beklemiyodum böyle bişey ve bende ona belkide cvbını beklemediğim soruyu sordum,hiç düşündünmü yapmayı istedinmi dedim,verdiği cvp'düşündüm ama cesaretim basmadı'oldu..cvbı okadar koyduki bana ne yapacağımı şaşırdım resmen canımı yaktı..tabi bunun sonu kavgayla bitti. şuan konuşmuyoruz ben konuşmuyorum birden soğudum ondan.düşünmüş olması beni mahvetti.ben varken nasıl böyle düşünebilir aklım almıyo.ben sana şaka yaptım,gidecek olsam zaten sana sormam bile yaparım ama yapmıyorum yapmış olsamda yaptıktan snra söylerim sana saklamam dedi.biliyorum saklamaz zaten,yapmadığınıda biliyorum ama düşündüm ama cesaretim basmadı cvbı beni bitirdi dünden beri o cümle beynimi yiyip bitiriyo..bana yapılan saygısızlık değilmi bu??siz olsanız nasıl düşünürsünüz..inanın çıkamıyorum işin içinden.bu mantığı aklım almıyo,nasıl düşünür..ihtiyacını gidermek için başkasına gitmeyi cesareti basmamış..aklıma geldikçe bu sözüne çıldırıyorum
öncelikle şaşkınlığında çok haklısın ama sana yalan söylemedi diye cezalandırmış gibi olmuşsun çocuğu..eminim bu ve buna benzer bikaç olay daha yaşasanız sana samimi cevap verip kavga ettiğiniz bence bundan sonra hoşuna gidecek yalanlar söylemeye başlar,politik davranır.
benim sevgilim de -konu böyle değildi tabii ama- önce soru sorup sonra çok bozulmuştu 'doğruluğumu cezalandırıyorsun,bu şekilde davranırsan bundan sonra sana yalan söylemeye başlayabilirim,çünkü bunu haklediyosun' demiştim...sen benim sevgilim olsaydın sana da böyle derdim :)))
düşünme meselesi de belki gerçekten şaka yapmıştır
belki de kızınca çok güzel oluyosundur :))))
yoksa canına mı susadı sana öyle desin
her erkek diyemem ama çoğu oyledir üzulmene gerek yok, yapsada yaptım demezler,diyenlerde oluyormu onu bilmem.
ben şimdi bu durumu normalmi karşılayayım.düşünmüş ama yapmamış,yada yaparsada kendinemi diyeyim,dürüstmü davrandı diyeyim,yoksa bunu düşünen yapardamı diyeyim ne diyeyim..resmen beni güvensizliğe itti şu duruma getirerek
düşünmesine bişey yapamazsın, sana genelev diyip aklını bulandırdığın için baya bi çektirmelisin. ama eğer eyleme geçirirse kesinlikle kabul etme.
erkektir yapar mı? yok o kadar da uzun boylu değil.
geneleve gitmeyen patlamak suretiyle can vermiyo heralde. masturbasyon yaparak da fiziksel ihtiyacını giderebilir..
bu konuda sakın taviz verme. ileride evlendiğinizde nasılsa geneleve gitmeme bişey dememişti demek ki bunu çok da sorun etmiyo diyebilir. sakın sakın sakın!!!
bence sen sakinleş iyi düşün yapmış olsa sana söyler mi allah aşkına seni denemiş bence eger yaptıysada söylemicak demektir bu çünkü tartısma olmus. dürüst davrandı de tabıkı yapmıssa ne yapıcaksın geri getıremıcegıne gore zamanı ayrıca allah bılır sana soylemedıgı sürece anlayacagın bir durum değil .
ya çok özür dilerim cesaretim basmadı ne anlama geliyor ilk defa duyduğum bir kelimede türkçe kalıplarda böyle bir kelimeye hiç rastlamadım gençlerin arasında kullanılan son moda kelimelerden birimi bu da sormakta ki amacım sadece öğrenmek kendimi cahil hissettimde:18:
kelimeyi anlayınca cevap yazmayı düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?