soru sormaca

Çok düşkün değilim regl dönemlerinde genelde canım ister öyle yerim.

Kendine değiştirmek istediğin ne var ?

huy olarak takıntılı oluşumu,
fiziksellik olarak göbekliyim galiba..
kendini kişilik olarak kısaca tanımlarsan..?

Hayır deme özürlü, bir insanın tek hatasına o kişiden soğuyan ailemde olsa değişmiyor, düzenli yaşamı seven dostlarım için her şeyi yapabilen vs vs.

Çok sulu göz müsün ?

Hiç küsemem küsmeyi pek beceremem ama çabuk soğurumm karşıdakinin hata yapması yeterli.

Hayatın boyunca yaptıkların arasında en fazla gurur duyduğun şey nedir ?

Son düzenleme:
Gurur duyacağım çok şey yaptım ama en diyebileceğim birine ulaşamadım henüz.

Aptal takıntıların hayatını mahvedebilme ihtimalini düşünüp korkuyor musun ?

korkardım anne tarafı takıntılar yüzünden hasta..

Hasta olduğunda yalnız kalmak mı yoksa yanında senişımartan birini mi istersin ?

Son düzenleme:
[COLOR="#008000"dove..
çabuk sıkılır mısın?[/COLOR]

Son düzenleme:
hemen kurtulmalısın benımde temızlık konusunda var anneanemı gordukce korkyorum takmamaya çalışıyorum el kremi olarak soruyorsan neutrogena kış aşkı

Düzenli bir insan mısın ?

hemen kurtulmalısın benımde temızlık konusunda var anneanemı gordukce korkyorum takmamaya çalışıyorum el kremi olarak soruyorsan neutrogena kış aşkı

Düzenli bir insan mısın ?

YAPAMIYORUM. :85:

evet...........

Hangi dil daha çok hoşuna gidiyor?

arkadaş ortamları..
Keşke yapmasaydım dediğin şey var mı?

Bazı insanlara taviz vermeseydim.

Asla unutmayacağın bir hatıranı anlatır mısın?

Kupon bırıktırıken bir gün gazeteyi yarım saat arayıp bulamamıştım daha yeni tanıştığım o kadar yakın olmadığım dershaneden bi arkadaşım mesaj atmıştı ne yapıyorsun diye bende durumu anlatmıştım akşam saatleriydi dışarı cıkıp benimle kupon aramıştı ve bulmuştu hiç unutmam o günü şuan kardeşim gibi severim annesi manevi kızı ilan etti beni benim annemde onu

kendini nasıl huzurlu hissedersn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…