sorulacaklar

xxx_y

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
4
0
6
İstanbul
merhabalar
yeni tanıştığınız biriyle onu tanımak adına ne konuşursunuz ne sorarsınız:)yaklaşık 1 ay önce tanıştığım kişi bana karşı çok açık oldu beni tanıyamamaktan şikayetçi ve ona soru sormamamdan ama ilk görüşmelerde sorulabilecek herşeyi söyledi zaten yardım bekliyorum:))
 
Son düzenleme:
böyle şeyler soru cevapla olmaz. :) birlikte vakit geçirerek, doğal şekilde sohbet ederek tanıyabilirsiniz birbirinizi. bol bol sohbet edin. gündelik yaşama dair birbirinize anlattıklarınız bile birbirinizin yapısı hakkında fikir verir.
 
Tabiki konuşmak vakit geçirmek en önemlisi ama iş güç derken çok az görüşebiliyoruz kişilik olarak biraz zıtız:-)buna zıt kutupların çekimi mi dersiniz bilmiyorum ama bi şekilde anlaşacağımızı düşünüyorum ama çok garantici kendiyle ilgli anlattı ama yinede sorular sormamı yada kendimi onun ifade ettiği şekilde kesin bi dille anlatmamı istiyo bende tam tersine yaşayarak öğreniriz diyorum bilmiyorum yani:-)
 
nelerden hoşlandığını nelerı sevmedıgını mesela sevdıgı bırseyı yapmayı teklıf edebılrısın sınema gıbı..nasıl bır cevresı arkadaşları işi olduğu.. yada ortak noktalarınız varsa konuşacak mevzular uzarda gıder :) ama bunun ıcın vakıt gecırmek gerekk...ezbere bırını tanımak olmaz :)
 
ha sunu da sölim sakın ha sakınn ilk baslarda eskı ılıskılerını sorma bu cok ıtıcı olur bence :)
 
Mülakat gibi. Nedir o öyle.
Hani şu evlendirme programları oluyor ya. Bana sormak istediğiniz nedir diye soruyolar ya.
Yaşayacaksınız. Yaşaya yaşaya tanıyacak öğreneceksiniz.
Her yeni olayda bir kez daha tanıyacaksınız.
Sorulan sorulara verilen cevaplara güvenerek tanınmaz ki karşındaki.
Herkesin olaylara bakışı farklıdır. Düşündükleri yorumları...
 
Back
X