• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorular sıkıntılar..

november_

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
68
3
13
Diğer
Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.. Allah herkesin gönlünce versin inşallah dualarımız kabul olsun..
2 senedir beraber olduğum nişanlımdan ayrılmıştım.. Ayrılık sonrası içinde hissedilen boşluk, korku, kendini güvende hissedememe sıkıntılarını yaşıyorum.. O bir ay sonra daha önce tanıdığımız biriyle çıkmaya başladı. Ben böyle değilim benim için bu kadar basit değil kimse kimsenin boşluğunu dolduramaz ben buna inandım hep çok saf temiz sevdim. 23 yaşındayım.
Kursa gidiyorum şuan tatildeyim ve kendime uğraşlar bulmaya çalışıyorum düşünmemek için ama atlatamıyorum..2 buçuk ay oldu.. Hayat hep böyle sıkıntılı mı geçecek yada herkes bana onun yaşattıklarını mı yaşatacak? Ben hiç mutlu olamayacak mıyım şu mübarek gecede çöküntü içerisindeyim. Umut olacak sözlere ihtiyacım var ayrılıp mutlu olan varsa atlatan varsa yazıp bana umut olabilir mi umarım içinizi sıkmamışımdır teşekkürler şimdiden..Her şeyin en güzelini Allah bilir ne yazılı bilemeyiz ama umut etmek istiyorum.. Teşekkürler şimdiden değerli yorumlar için...

Son düzenleme:
İnancın varsa umudunda vardır. İnanmays devam et sen. En kötü olarak gördüklerimiz yarın bize hiç bir şey olarak görünüyor.

2.5 ay daha cok kisa bir sure..tabii ki de herkes onun yaptiklarini yapmayacak canim. Ben 30 olucam yakinda, su an sevgilimden ayrilsam yine de umudumu kaybetmem. Daha 23 yasindasin, zaten evlilik icin bence erken bir yasmis. Klasik olacak ama gercekten de karsina daha kimler cikacak..ben kac defa uzun sureli iliskilerimden ayrildim, hepsi de gecti, ve her yeni gelen digerinden daha iyi cikti. Bunlarin hepsi tecrube, sakin umitsizlige kapilma. Bu yaslarinda kendine yatirim yap, insanlari tani ve acele kararlar verme.

Uzun süreli ilişkiden sonra hemen başkasıyla sevgili olan insanlara öyle sinir oluyorum ki.. Daha bir ay olmuş hemen bulmuş birini.. Zaten sadece bunu düşünsen üzülmeye değmeyeceğini anlarsın emin ol.. O hayatını yaşamaya devam ediyor sen neden üzesin kendini boş yere.. Bu günlerde geçecek elbette insan nelerin üstesinden gelmiyor bu ne ki..

tam hersey bitti dedigimde allah karsima esimi cikardi ,cok sukur allah a ve 4yili gecti sevgililik nisanlilik evlilik sureci derken..bilmem anlatabildim mi..sabir ve dua..

Umudunu kaybetme zati. Hayat demek umut demek.
İlerde karsina oyle biri cikacak ki iyi ki olmamis rabbim diye sukredeceksin. Baligin bastan kokmasi makuldur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim umut herzaman vardir...daha 23yasindasin yolun basindasin.tabi taze bi durum ama unutucaksin!!umarim daha iyisiyle karsilasirsin..umudunu kaybetme ;)

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.. Allah herkesin gönlünce versin inşallah dualarımız kabul olsun..
2 senedir beraber olduğum nişanlımdan ayrılmıştım.. Ayrılık sonrası içinde hissedilen boşluk, korku, kendini güvende hissedememe sıkıntılarını yaşıyorum.. O bir ay sonra daha önce tanıdığımız biriyle çıkmaya başladı. Ben böyle değilim benim için bu kadar basit değil kimse kimsenin boşluğunu dolduramaz ben buna inandım hep çok saf temiz sevdim. 23 yaşındayım.
Kursa gidiyorum şuan tatildeyim ve kendime uğraşlar bulmaya çalışıyorum düşünmemek için ama atlatamıyorum..2 buçuk ay oldu.. Hayat hep böyle sıkıntılı mı geçecek yada herkes bana onun yaşattıklarını mı yaşatacak? Ben hiç mutlu olamayacak mıyım şu mübarek gecede çöküntü içerisindeyim. Umut olacak sözlere ihtiyacım var ayrılıp mutlu olan varsa atlatan varsa yazıp bana umut olabilir mi umarım içinizi sıkmamışımdır teşekkürler şimdiden..Her şeyin en güzelini Allah bilir ne yazılı bilemeyiz ama umut etmek istiyorum.. Teşekkürler şimdiden değerli yorumlar için...

Kız millet sekiz senelik ilşkisini bitiyor sen ne bu 2 aylık daha. Niye ayrıldınız sebep neydi bu adam nasıl biriydi anlat yardımcı olayım

Kız millet sekiz senelik ilşkisini bitiyor sen ne bu 2 aylık daha. Niye ayrıldınız sebep neydi bu adam nasıl biriydi anlat yardımcı olayım

2 senedir beraberdik nişanlıydık... Kendi soyadını daha nişanlıyken sağda solda kullanmamı isteyecek kadar ciddiydi bağlıydı bana neyse ayrıldık.. 2 buçuk aydır ayrıyız o 1 ay sonra biriyle çıkmaya başladı gerçekten insana koyuyor onun için verdiğin 2 senelik emekten sonra Allah yardımcısı olsun daha çok emek verip karşılığını alamayanların böyle işte canım ya..

Canim umut herzaman vardir...daha 23yasindasin yolun basindasin.tabi taze bi durum ama unutucaksin!!umarim daha iyisiyle karsilasirsin..umudunu kaybetme ;)

Amin güzel yorumun için teşekkür ederim canım inşallah unuturum çok içim acıyor bazen..

tam hersey bitti dedigimde allah karsima esimi cikardi ,cok sukur allah a ve 4yili gecti sevgililik nisanlilik evlilik sureci derken..bilmem anlatabildim mi..sabir ve dua..

Allah mutluluklar versin sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.. Duymak istediğim cümleydi "tam hersey bitti dedigimde allah karsima esimi cikardi " cümlesi darısı inşallah bizlere çok teşekkür ederim..

2.5 ay daha cok kisa bir sure..tabii ki de herkes onun yaptiklarini yapmayacak canim. Ben 30 olucam yakinda, su an sevgilimden ayrilsam yine de umudumu kaybetmem. Daha 23 yasindasin, zaten evlilik icin bence erken bir yasmis. Klasik olacak ama gercekten de karsina daha kimler cikacak..ben kac defa uzun sureli iliskilerimden ayrildim, hepsi de gecti, ve her yeni gelen digerinden daha iyi cikti. Bunlarin hepsi tecrube, sakin umitsizlige kapilma. Bu yaslarinda kendine yatirim yap, insanlari tani ve acele kararlar verme.

Onunla ciddi düşünmek konusunda o kadar yönlendirmişim ki kendimi. Bağımsız bir birey olmayı unutmuşum benim gibi çok insan var eminim ve çok yanlış bu.. Umut dolu sözler için Allah razı olsun ablacım..

Uzun süreli ilişkiden sonra hemen başkasıyla sevgili olan insanlara öyle sinir oluyorum ki.. Daha bir ay olmuş hemen bulmuş birini.. Zaten sadece bunu düşünsen üzülmeye değmeyeceğini anlarsın emin ol.. O hayatını yaşamaya devam ediyor sen neden üzesin kendini boş yere.. Bu günlerde geçecek elbette insan nelerin üstesinden gelmiyor bu ne ki..

Haklısın ya o hayatına devam ediyor da onun yaptığı gerçekten çok sinir bozucu bana hak etmedim.. yani duygusal davranmıyorum durum şu evlilik yolunda nişanlıydık o benimle ayrılmanın a'sına katlanamazken çok basit bi şeyden ayrıldık.. 1 ay sonra hiç kıskanmadığım benden önce tanıdığı ve benimde tanıdığım eski komşu kızıyla çıkmaya başladı.. Keşke baştan beri onunla olsaydı 2 sene beni kullanmasaydı değil mi?..Hayatıma, evime, aileme ısrarlı bi şekilde girdi ona güvendim kendine aşık etti çok saftım temizdim sevdim ben denek değilim kavun değil ki koklayıp anlayım.. O Kız benimle olan hayatını göre göre nişanlımı kabul etti.. Evet üzülmeye değemez bile aynen dediğin gibi başkası olsa hala neden üzülüyor derimde kalp anlamıyor kabul edemiyor affetmem zaten affetcek bir şey değil yaptığı Allah gör bak dercesine gösterdi bana ama.. Zaman dua sanırım... :( Çok teşekkür ederim canım...

Back
X