Hayırlı olsun şimdiden,eğer anneniz zor durumda bırakıyorsa gitmeyin,eşyalara gelince mağaza kalsın,sonuçta şuan o evde yaşamayacaksınız düğüne yakın döşeyin hırsızlık olayı falan olabilir bir tanıdığımın evinede düğün günü hırsız girdi gelin damat salonda düğünde iken evlerine hırsız girdi.Merhaba KK'nın güzel ve bilge hanımları..
Gün geçmiyor ki bi sıkıntı gelip yüreğime çöreklenmesin..
Nişanlım 15 ocakta iş için İtalya ya gidiyor hem de 2 aylığına ve beni de yanında götürmek istiyor ama annemden mümkün değil izin alamam (gidersem de 1 hafta falan kalabilirim), o da farkında olmalı ama yine de trip atıp zor durumda bırakıyor beni.
Ben de gitmeyi çok istiyorum ama hem bu işi anneme kabul ettirmek zor hem de gerçekten rahat durmayacağız.. Adam neredeyse nikah kıyacak beraber gidebilmemiz için..Siz ne yapardınız? Bir de mayısta evleniyoruz Rabbim kısmet ederse, çok hevesleniyorum.. Onun ailesine ait olan bi evde oturacağız, bi an önce burayı döşeyip yuva yapmak istiyorum. 5 ay boş kalacak ev, sizce alınan eşyaların mağazada durması mı daha mantıklı yoksa evi döşeyelim mi? Şuan ev boşta duruyor, bi getirisi yok, kira da vermediğimiz için bi kayıp olmaz.. Ne diyorsunuz bacılarım??
Ayy ne güzell..
Anneni bir şekilde ikna et ya...
Zaten ewlenecekmişsiniz
Ewide döşe bu aradaa bence de...
Evi döşeyin..Ben olsam giderdim..Ne güzel italyayı görümüş olursun..
Ama tabi 2 ay kalamam diyorsun, nasıl izin alırsın bilemem. 1-2 hafta kalıp dönsen?
Hayırlı olsun şimdiden,eğer anneniz zor durumda bırakıyorsa gitmeyin,eşyalara gelince mağaza kalsın,sonuçta şuan o evde yaşamayacaksınız düğüne yakın döşeyin hırsızlık olayı falan olabilir bir tanıdığımın evinede düğün günü hırsız girdi gelin damat salonda düğünde iken evlerine hırsız girdi.
Nikah kıyın ve gidin
Evi de düğüne yakın döşeyin bence
Mutluluklar
Bir daha fırsatınız olur olmaz bilemezsin. Bence git. Ama tabi akıllı ol orada. Zaten evlenecez diye bir şey yok bu hayatta maalesef ki. Ne aileni kır ne de sevdiğini. Bir orta yol bulursun umarım.
Evi de bence yavaştan başlayabilirsiniz. İşler sıkışmamış olur daha iyi olur sanki.
Mutluluklar
15 0cakta gidicez olursa eğer.. 1 aydan kısa zaman var önümüzde, nikahı sığdırmak zor olur..
İnan var ya o tadilatlı evi temizlemek bile ödül gibi geliyor bana.. Çok heyecan yaptım.. anlarsınız ya :)
Bence gitme. Aileni kirma. Ve kesinlikle gitme, sonra pisman olabilecegin bir seyler olabilir çünkü belli ki bu tarz seylere onem veriyorsunuz. Gitmemeniz sizin icin daha hayirli olur bence. Zaten düğüne ne kalmis ki? Allah tamamina erdirsin..
Evin boyası tadilatı varsa yaptırın,anca yetişir. Kaba eşyalar eve girdikten sonra baya iş daha çıkıyor. Çünkü asıl zorlayan ince eşyalar; duvar süsü,mobilya aksesuarları vb.
Bir de benim ailem de hayatta beni nişanlıyken sevgiliyken yatılı göndermez derdim.Ama eşim askerdeyken onun yanına gitmek istemiştim sözlüydük,hala şaşkınım ama göndermişlerdi. Yani bir şansını dene derim,aileni ikna edebilirsin.
Güzel heyecanlar
Kıymetini bilin doya doya yaşayın
balayına gidin sonradan olmaz mı? mayıs ta nasılsa düğün var diyorsunz bence anneniz de onaylamazsa gitmeyin evlenince gidin rahat rahat :)
Olası bir ayrılık durumunda ah aptal kafam, niye gittim de,
niye birlikte oldum da. Ayrıldık bitti işte de diye dövünmeyeceksen kafana göre takıl..
Ay yok dövünürüm diyorsan da kesinlikle gitme.
Balayına gidersin daha keyifli, daha özel olur..
Balayına daha çok var :) Ve muhtemelen karısıyken o mikemmel İtalyan erkeklerini görmemi istemez. :) En fazla Bodruma falan gideriz, yurt dışına götüreceğini tahmin etmiyorum. Arkadaşlarının sevgilileri öyle rahat insanlar ki adam bana karşı çok anlayışlı, nişanlıyız bi de. Hakkımızdır diyorum. Gaz verin kızlar bana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?