- Konu Sahibi Queen of the North
-
yuh diyorum artık bu ne ya sanane dimi ne ilgilendiriyor özelimiz insanları tabi laf lazım ağızlarına yapacak iş olmayınca dedıkodu malzemesı lazım falancının cocugu olmuyo diyip 1 e 5 katıp hevesle cekıstırecekler
5 yıldır flört nişanlılık derken 1 sene önce evlendim,nişanlanmadan önce sevgilin var mı soruları,nişan yaptıktan sonra düğün ne zaman soruları evlendik bebek ne zaman yapıcaksın soruları...artık gına geldi, bu sorulara her maruz kaldıgımda cinlerim tepeme çıkıyor hatta olayı biraz daha abartıp yoksa cocugunuzmu olmuyor ya da fazla korunma sonra cocuk için uğrasırsın diyenler...
ne kadar meraklı bu insanlar anlamıyorum cocuk yaparım yapmam kime ne ? bende isterim bebek sahibi olmak cocugu dogurmak mesele değil bakabılecek zemini hazırlamam gerekiyor benım hazır olmam gerekiyor ama nedense insanlara bunu anlattıgımda ''allah rızkını verir'' diyip daha beter sinirimi bozuyorlar..allah şüphesiz rızkını verir ama şartlarımı olgunlaştırmadan böyle bir sorumluluk alamam diye düşünüyorum..
bu sorularla nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum ,kimsenin kalbi kırılsında istemiyorum ama bazen sabrım cok zorlanıyor..gülüp geçemiyorum artık..abarttıgımı düşünebilirsiniz ama her gün 2 kişiden bu lafları duyuyorum diyebilirim. Fikrimi bildikleri halde ne diye sorarlar onuda anlamadım.. okudugunuz için teşekkür ederim ...
Geçenlerde samimi olmadığım bir arkadaş face den yazıyor:
-Nasılsın?
-İyiyim sen nasılsın?
-Çocuk yokmu çocuk
Yine yakın bir tanıdığım çocuk sordu (en son 1 hafta önce sormuştu) dayanamayıp hamile haline bakmadan haşladım. Dedim ki: Sen benim neden hamile kalmadığımı biliyorsun (eşim askere gitmedi daha okuldan sonra kısa dönem gidecek inş.) bunu en iyi sen biliyorsun, defalarca konuştuk, konusu defalarca geçti. Daha önce de defalarca bizzat söyledim. E hala niye soruyorsun? Farklı ne cevap bekliyorsun?... Dellendim artık napiyim. İsteyipte çocuğu olmayan bacılarıma buradan bol bol sabır diliyorum. Meğer neler çekiyormuşsunuz öyle? Ha birde kocana bakma hapı yutmeyiver mecbur kabullenecek demeler (çocuklu bir asker karısı olmaya çok meraklıyım tabii), yaşlanıyorsun vakit kalmadı demeler... Yaşlı anne olacakmışım. 5. çocuğu 40'ında yapınca yaşlı olmuyor ama belki ilk çocuğu o yaşta yapmak istiyorumdur hı?
Bir kerede yaşlı teyzenin biri sordu yine (fix menü) kızım çocuk yapmıyor musunuz siz?
-Ne biliyim teyze olmuyor işte biz yapamıyoruz.
-O işi yapmadan önce şunu şunu yap (zırvaladı birsürü) o zaman olur.
-Hangi işi?
-O işi işte canım gece yapıyonuz ya
-Aaa biz hiç bişey yapmıyoruz kiii yoksa ondanmı olmuyor? Annemde dediydi ben bişey anlamadım demek oymuş.
Teyze:
5 yıldır flört nişanlılık derken 1 sene önce evlendim,nişanlanmadan önce sevgilin var mı soruları,nişan yaptıktan sonra düğün ne zaman soruları evlendik bebek ne zaman yapıcaksın soruları...artık gına geldi, bu sorulara her maruz kaldıgımda cinlerim tepeme çıkıyor hatta olayı biraz daha abartıp yoksa cocugunuzmu olmuyor ya da fazla korunma sonra cocuk için uğrasırsın diyenler...
ne kadar meraklı bu insanlar anlamıyorum cocuk yaparım yapmam kime ne ? bende isterim bebek sahibi olmak cocugu dogurmak mesele değil bakabılecek zemini hazırlamam gerekiyor benım hazır olmam gerekiyor ama nedense insanlara bunu anlattıgımda ''allah rızkını verir'' diyip daha beter sinirimi bozuyorlar..allah şüphesiz rızkını verir ama şartlarımı olgunlaştırmadan böyle bir sorumluluk alamam diye düşünüyorum..
bu sorularla nasıl başa cıkacağımı bilmiyorum ,kimsenin kalbi kırılsında istemiyorum ama bazen sabrım cok zorlanıyor..gülüp geçemiyorum artık..abarttıgımı düşünebilirsiniz ama her gün 2 kişiden bu lafları duyuyorum diyebilirim. Fikrimi bildikleri halde ne diye sorarlar onuda anlamadım.. okudugunuz için teşekkür ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?