- Konu Sahibi Queen of the North
-
Eeee bebek ne zaman peki ??
Düşünmüyormusun ??
Dermişim :)))))))
Benim anlamadığım bunu soranlarında yaşı oldukça büyük ve bu insanlar ne cüretle bu kadar özele burun sokabiliyorlar onu anlamıyorum
bi tanesini seçip herkesin ortasında güzelce cevabını verip oturtcaksın bak bakalım başkası cesaret edip sorabiliyor mu
aynı taksım meydanı muhabbeti gibi olacak :)
adını deliye çıkartmak bazen yarıyor aslında insanlar istedikleri gibi davranamıyorlar öyle olunca sağın solıun belli olmaz diyerek temkinli yaklaşıyorlar.
Arkadaşım iyi senin annen ve kayınvaliden sormuyormuş, benim onlarda soruyor, hatta o da yetmiyor annemin iş yerine gelenler soruyor annem de bana yetiştiriyor,
annem: bilmem kim hanım geldi bugün sordu senin kız çocuk düşünmüyor mu diye
ben : tasası ona mı düşmüş anneeee
annem : ben zaten dedim bizimkiler tembel, rahatlarına düşkün daha yapmazlar diye
ben :sağol anne
Kaynanam zaten ayrı bi alem her hafta mütemadiyen bebek yok mu daha der
biz seninle aynı dönemlerde evlenmiştik sanırım. haziran 2011 gelinleri:)
walla bir isteksizlik var bu haziran gelinlerinde anlamadım gitti.
bizde düşünmüyoruz çocuk. ama soranlar gerçekten çok can sıkıcı.
ben aslında çok istiyorum bebeğimiz olmasını ama farklı sorunlar iş madddiyat olarak hazır değiliz malesef
soran çok oluyor ben de biz daha yeni evliyiz, 5 yıl içinde değerlendireceğiz diyip geyiğe sarıyorum.
bir kere de eşimin tarafından alakasız bir kadın sordu.
bu bizim karar vereceğimiz birşey HERKESLE konuşmak zorunda değilim diyip lafı ağzına tıktım.
kadın pek bozuldu ama hiç üzülmedim iyi oldu.
bebek rızkıyla gelir diyen oluyor onlara ayrı sinir oluyorum.
nikahta da keramet vardı ama düğünün ertesi günü borçlarımızı ödeyen olmadı diyorum, mecburen susuyorlar.
yani özetle sen o kırılmasın, bu yanlış anlamasın diye düşündükçe kimse seni düşünmüyor.
bir gün bir tanesine ters bir cevap ver gör bak bi daha kimse soruyormu.
Ovvvv mayyy gaaad sen konu mu actın radyommm görmemişim ben :)
Aynı sorulardan bende muzdaribim yavrukuşum, beraber intihar edebiliriz
evet bebeğim 3-4 gunce actım ama anca bugun girebildim foruma .
benım daha iyi bir fikrim var söyleyenlerı vuralım topuklarından
Aslında haklısın, biz öleceğimize onları sakat bırakalım
Körü körüne dalmak da aptallık olur tabi ama bu tarz işleri fazla planlamamak da gerek.
cok pis doldum bu aralar ilk diyen birine çemkirecem şansa sormuyor kımse artık
Gelin kısmı cemkirmez itaat ederYerim ben seni Allah daha büyük dert vermesin, öpüyorum seni :)
ee radyolog çocuk ne zamanne zaman teyse olcağız:))))))))
kıss patla bna da rahatla.....
hahaha deme bence
yok canım hepside genc 22 yasında 3.cocugunu kucagına almıs calısmayııp birde cocukarını kayınvalıdesıne baktıran cocuk yapmayı marıfet sanan ama yaptıktanm sonra ılgılenmeyen ınsanlar
anneannem istiyor ama öye baskı yapar gibi degıl ama anneanneme kızamam benı o buyuttu sayılırbı torun cocugu görseydım ölmeden falan dıyor canım benım annem ve kayıvalıdemde ıyıcene bir gezın tozun hersey sıradanlastıgında yapıverırsınız evın nesesı gelır dusuncesındeler
kısmetıye gelır gelmesınede ben kendımı hazır hısssetmedıkten sonra ne yapayım..elbet bende bebek sahıbı olmayı ıstıyorum ama o an bu an degıl..dogurupta orda burda sürünmesini istemiyorum annem benden güzeel bakar ama ben bebegımın yanına olmak ısterım 2 yasına kadar bunun ıcınde para bırıktırmem lazım ki ucretsız ızne cıkınca o para bebeğim için yetsin..bilmiyorum yanlısmı düşünüyorum borçların sonu gelmıyor tabı ama ben elımden geldıgı kadar aza ındırgedıkten sonra düşünüyorum ama ndense ınsanlara anlatamıyorum hep birileriyle kıyaslamalar hep eskıden örnek vermeler yok yasın gecıyor 2. ye zaman yok dıyenler sankı 1. dogurup meydana getırdım kaldıkı 2. si
canım benım sen baya bunalmışsın bellı ama takma bence ayrıca borç ödiyimde öyle çocuk yapıyım dıye beklıyosan benım borçlarım bıtıcegı yerde artıyor umarım senınde basına aynısı gelmez ılk cocugunun yanında olamayabılırsın bu senın elınde olmayan şartlar yuzunden olabılır ama ıkıncıyı sen buyutursun bence istiyosan yapmalısın cevrendekı ınsanlar bu soruu soranlar bızım cocugumuz olmuyor cevabını beklıyolar bencede
ah be radyolog
niye kafanı takıyosun sorarlaaaar sorarlarda sorarlar
fala sen bana sorulanları tavsiyeleri duysan onlar tek tek boğaz köprüsündem atarsın herhal
hele son 1 haftadır şunu yapmak istiyorum
bi kaç örnek :
bi köy varmış o köyde bi kutu mu ne varmış
oraya elimiz attığımızda bi avuç toprak alıyomuşuz bu toprağın içinden eğerki çocuk olacaksa buğday tanesi vb. şeyler çıkıyormuş olmayacakda boş toprak
heee böcekte çıkabiliyomuş
ne çıkarsa bahtına bunu yiyecekmişim
şaşırmakla birlikte bana böcek çıkar bende ömrü billah yemem o böceği dedim güldüm geçtim
ki böyle şeylere itimat etmediğimizde üstüne basa basa belki 10 kere söylemişimdir o teyzeye ama nafile bende dalgaya vurdum artık
başka bir örnek
gebe kiraz
evliyaların yattığı bir köy var
ki ziyarete gitmeyi çok istediğim bi köy
ama bir kez nasip oldu
şimdide çok gitmek istiyorum
ama işte bi gebe kiraz dedilerya içimdeki bütün feyzi öldürdüler
ki gidince herkesin söyleyeceği şey gebe kirazada sarılaydın olacak
ha gidecem duamı edecem ama onlardan istemeyeceğim tabiki dilekğimi isteğimi
ama işteee bu insanlar
sende boşver benim bu yazdıklarım varya son 1 haftada dinlediğimin çeyreği değil
boşveeer
ayyyy daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?