sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

masumum derfatım sembas yok gene bu akşam
eşiyle film izliyor galiba

izliyodur canım benimde eşim birazdan gelir bizde mısır patlatıp film izliycez ama ben hep filmin yarısında uyuyakalıyorum eşim kızıyo bana uyuma diye sonra ne oldu filmde banada anlat diye sabah soruyorum

hehe
bizim yamukprenses çakır keyif olmuş biraz azıcık ucundan
teşekkür ederim şekerim bende seni çok sefiyorum
kim olursan ol nerde olursan ol

yok canım çakırkeyif değilim,iyiyim gerçekten.saçma yazdım galiba.

ayrıca kızlar bu kürtaj olayını kapatalım lütfen,beni ilişkileri ilgilendirmiyor ama çok zamansız ve istenmeyen bir bebek var ortada,alınmasa çok güzel ama onlar çok genç okulları var önlerinde,iki ucu b....u değnek.

izliyodur canım benimde eşim birazdan gelir bizde mısır patlatıp film izliycez ama ben hep filmin yarısında uyuyakalıyorum eşim kızıyo bana uyuma diye sonra ne oldu filmde banada anlat diye sabah soruyorum

masumsun ya ondandır bebikim..
bi konu açalım ya sıkıldım

kızlar ben kaçıyorum eşim gelir yemekleri ısıtayım hemde 8 den bu yana pcnin başındayım bıynum zonkluyo duramıyorum herkese iyi geceler bol sohbetler diliyorum beni unutmayın anacımmmmmmmmm

yamukprensesim ben seni gül diye öyle bi mesaj attım
neden beni herkez yanlış anlıyor
zaten burda bnm başım dönüyor
ama yatmak istemiyorum

yamukprensesim ben seni gül diye öyle bi mesaj attım
neden beni herkez yanlış anlıyor
zaten burda bnm başım dönüyor
ama yatmak istemiyorum

yooo yanlış anlamadım canım,espri olduğunu anladım ama tabii burda mimik falan olmayınca sende benim yanlış anladığımı sanıyorsun,gülüyorum ben burda,takma sen kafana,ben takılmam öyle laflara hem.

peki pamuk helvam teşekkür ederim
ben yarın dra gideyim en iyisi..
valla kızlar kıymetinizi biliyorum
nasıl olursam olayım ne halde olursam olayım sizinleyim

kurdelam uykusuzsan yada gripsen başın ondan dönüyodur ama sen yarın git bir doktora tabii,geçmiş olsun bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…