sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

gelelim görümceme kızlar size yemin ederim görümcemi tanıdığım günden beri hep durumumuz kötü diye ağlar,biryere gitsek hep hesabı eşim öder,yanlış anlamayın asla cimri değilimdir ama üstüste abartısız 10 kereden fazla bu tekrarlanırsa artniyet ararım.neyse parası yok ya görümcemin her sene yılda 3 kere otele tatile gider,geçen senelerde ühü ühü para yok çok sıkışkınız dedi gitti 48 tl ye jip aldı,sonrada paramız yok diye kurban kesmedi.gittim bide yazık diye kurban eti götürdüm.bu senede durumumuz kötü kurban kesemiycez diye diye bi baktım 1301 tl ye ev almışlar,şok oldum dalgamı geçiyorlar benimle,alsın bana ne gitsin tatiline bana ne,yemin ederim kıskançlık değil,yok yok yok diye ağlıyor sonrada alıyor,en ufak hesap ödetse onun hesabını yapıyor.

valla sanki benm görümcemi anlattın. hep yakınır durumundan oda herşey eşimin üstünde kalır.habire duygu sömürüsü sizin yaşam şartlarınzla bizimki farklı siz lüks yaşıyorsunuz bilmem ne.. halbuki kayınpederim herşeylerine koşar. herşeyi onların önüne serer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…