- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
monarosa nasılsın ela gözlüm?
neler yaptın yoktun sanırım?
kocam seni kıskandı kurdelam =) demin balım yazdın ya onu görmüş.kim sana balım diyo falan dedi =))
evet canm çıktım aniden eşimle oturduk birazzz. siz napıosunuz?
konuşuyoruz valla öyle sade şeffaf geçiyor zaman..
bende eşimi uyandırayımda yatalım az sonra
iki gündür yalnızım
kocacımın ateşi var
kocam seni kıskandı kurdelam =) demin balım yazdın ya onu görmüş.kim sana balım diyo falan dedi =))
iyiyiz cnm
gördüğün gibi vallahi..
biraz sade biraz espirili biraz hüzünlü geçinip gidiyoruz:78::78:
kısdı mı yoksa?
yok ya ne kızcak .bozuldu ama.garip bi durum mu var ne iş gibisinden bi bakış attı.=)bende sayfaları gösterdim burdaki herkes bayan bak diye bişey demedi o zaman
balım dedim demek diğerlerini görse dahada şaşırır enişte abi:)
meleğim tatlım falan
:78::78::78:
bir daha demem enişte abi pardon
gelelim görümceme kızlar size yemin ederim görümcemi tanıdığım günden beri hep durumumuz kötü diye ağlar,biryere gitsek hep hesabı eşim öder,yanlış anlamayın asla cimri değilimdir ama üstüste abartısız 10 kereden fazla bu tekrarlanırsa artniyet ararım.neyse parası yok ya görümcemin her sene yılda 3 kere otele tatile gider,geçen senelerde ühü ühü para yok çok sıkışkınız dedi gitti 48 tl ye jip aldı,sonrada paramız yok diye kurban kesmedi.gittim bide yazık diye kurban eti götürdüm.bu senede durumumuz kötü kurban kesemiycez diye diye bi baktım 1301 tl ye ev almışlar,şok oldum dalgamı geçiyorlar benimle,alsın bana ne gitsin tatiline bana ne,yemin ederim kıskançlık değil,yok yok yok diye ağlıyor sonrada alıyor,en ufak hesap ödetse onun hesabını yapıyor.
omzunu özledim yazdım ya =) onu da gördü =))
Hasta olanlara geçmiş olsun.Sanırım bu aralar grip salgını var genel hasta benle kocişimde grip :2:
:78::78::78:
bir daha demem enişte abi pardon
hayır hayır hayır .bn demeni istiyorum lütfennnnnnnnnn:84::84::84:
ona görmicek bidaha =))
çok ısrar ettin bebikim
zaten bende demeden duramam
küçük meleğim tatlım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?