sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

olsaydı nasıl bir kişilikte olurdu az cok tahmin ediyorum
anasına cekseydi hiçte şanslı olmazdım bundan eminim
sizlerin kaçar tane görümce ?????

Son düzenleme:
var tatlım 2 tane.biri lise 1 diğeri 20 yaşında.20 yaşındaki 3 ay önce kocaya kaçtı.
hımm çok üzüldüm Allah mutlu etsin..
kurdelam avatarın çok hoş ya =) söylemeden geçemicem,

bugün görümceleri mi konuşuyoruz ?

teşekkür ederim cnm
biraz afilli olduğunu söylüyorlar avatarımın
valla yamukprensesim açtı konuyu demin can sıkıntısına

Selam kızlar nabersiniz Damdan düşer gibi olmamıştır inşallah Ben çok sinirliim Öyle bir geçer zaman ki yi izledim

kendisi kaçmadan önce anlatıyodu kayınvaldesinin ne fenalıklar ettiğini eski gelinlerine.kaçtıgı kişi yani kocasıda 2 defa evlenmiş boşanmış biri 3 ay biri 6 ay sürmüş.bile bile gtti.

hemde çoookkk şanslısın canım,şöyle anlatayım kızlar eşimin annesiyle babası ayrılar,kayınvalidemin daha öncedende 1 evliliği var ve ondan 3 oğlu var ama onlar almanyadalar.kaynanam zamanında eşime ve görümceme ev almış,ama hepsi eşime alınan evde yaşamışlar,görümcemde evlenince bu böyle devam etti.görümcem hamile kalınca kendi evine taşındı,eşimde benimle evlenince biz başka ilçeye taşındık(iş dolayısıyla)2 sene sonra eşimle kendi kazancımızla ev aldık ama 15 milyar kadar evin içini yaptırmak için para lazımdı,kayınvalidemdede o zman para vardı,çünkü oda almanyadaki oğlunun birine ev alacaktı.eşim annesinden sadece 3 aylığına borç istedi,10 dk sonra ablası aradı yok annem ev alcak çok yakında dedi,yazdı yazdı sürekli.eşim annesinden istedi ablası avukatı gibi tel açıyor,neyse biz abimden aldık borcu taşındık evimize.tabii kayınvalidem ev falan almadı,görümcem jip aldı.neyse 1 sene sonra yani geçen kasım ayında kayınvalidem eşime aldığı oturduğu evi kirayı verip başka biyerden ev aldı,kızıyla herşeyi ayarlamışlar,bizim eşimle haberimiz bile yok,ama görümcem kendi evinde kalıyor ediyor,şimdi o evi kiraya verdi başka ev satın aldı ama bizim evin kirasını kaynanam alyor.tamam evi kaynanam almış aslında onun evi,niye bu kadar dır dır ediyorum dimi.ama kızıyla oğluna yaptığı ayırım değilmi,haksızlık değilmi?madem onada yapmasın onada,yada kızı kendi evini dilediği gibi kullanıyorsa ben niye yıllarca kiralarda süründüm.

kendisi kaçmadan önce anlatıyodu kayınvaldesinin ne fenalıklar ettiğini eski gelinlerine.kaçtıgı kişi yani kocasıda 2 defa evlenmiş boşanmış biri 3 ay biri 6 ay sürmüş.bile bile gtti.

eee bacım bile bile kaşınmış kendisi
yani bütün bunları bilerek gittiyse baştan kabullenmiş olacakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…