gidecem şekerim Allah korusun ağır hasta olacam böyle giderse töbe töbekurdelam uykusuzsan yada gripsen başın ondan dönüyodur ama sen yarın git bir doktora tabii,geçmiş olsun bebeğim
muhtemelen geçmiş sayfaları okuyordur,su perisi gel aramıza katıl,bak ev sahibimiz çok tatlı biri,tanışalım hadi.
kurdelam cips var mı cips
hani muhabbette iyi olur yanınada kola
anacım siz cips isteyin kola isteyin tatlı isteyin meyve isteyin ben dökerim önünüze herşeyi:36:[/QUOTE .!.:amanın oh oh oh oh
pişttt !!! kime küstün sen bakayım ????
su peri nerdesin sen?
yavrum sınavım var yarın 11de ona çalışıyorum günlerdir.uyumaya vaktim yok ki(
tamam kızlar konuyu ben açıyorum,hadi dedikodu yapalım biraz,mesela kaynana görümceleri çekiştirelim
SU PERİ özelden mesajım geldi mi sana bugun?
geldi canım şimdi okudum ve öylece geldim zaten.omzunu özledim bu arada.bide cebini
oyy yerim seni..ben seni tutmayım..
zaten vaktin kısıtlı hadi kafanı toplayınca ve sınavını başarıyla tamamlayınca gel olur mu balım?
aynen canım katılıyorum sana,zaten bizim aramızda baştan beri bir mesafe var,ikimizde birbirimizi çok sevmediğimizi biliyoruz ama arada eşim olduğu için katlanıyoruz birbirimize.kayınvalidemse ayrı bir mevzu,haksızlıklarla dolu,anlatsam ooooo....
benim görümcem yok sizce şanslı mıyım??????
yerinde güselim çok merci sağol..şimdi birascık buralardayım.ara verdim.siz napıyorsunuz bakalım ?keyifler yerindemi
benim görümcem yok sizce şanslı mıyım??????
bence evet.şanslısın.olsaydı iyi de olabilirdi kötüde.senin için bi kayıp yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?