aynen canım bende öyleyimm,,,
hiç bir şeyden geri kalmıyoruz çok şükür ama,çok fazla gereksiz harcamalardan kaçınıyorummm
eşime kalsa ooooo ,çok harcar,tutumlu değil pekk
doğru anlamışsın canım akşam 5le gece 10 arası 2 katı yazıomuş elektrik faturasıı en ucuz zamanıı sabah 5le akşam 5 arasıymış...
yani...kocama kalsa hiç abartmıyorum arkadaşlar ilk evlendiğim sene beş listre yağ kampanyadaysa iki tane birden alırdı one öyleaynen canım bende öyleyimm,,,
hiç bir şeyden geri kalmıyoruz çok şükür ama,çok fazla gereksiz harcamalardan kaçınıyorummm
eşime kalsa ooooo ,çok harcar,tutumlu değil pekk
valla ben tasarruflu değiim pek eşim benden bin beterrr.. haa çözemedimmm adamı yaaa. hiç kıymet vermez parasına ben biraz dizginlemeye çalışıyorum ama kıyafet makyaj malzemesi hele de ayakkbı deynce ben bitiorum yavalla al al bitiremedim hala üfff bu huyumu hiç sevmiorummmm
olur mu öyle şey ne demek layık değilim öyle kendini üzme...
kimseye açılmada yapma canım öyle bi zorunluluğun yok her seferinde kendini suçlama
yeni evliyim belki de ondan böyleyim kurdelamcım. anneme de diyorum anne hiç tutumlu değilim napcam ben diye zırlıyorum annem daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıosun deryani...kocama kalsa hiç abartmıyorum arkadaşlar ilk evlendiğim sene beş listre yağ kampanyadaysa iki tane birden alırdı one öyle
yok artık valla..yazık günah
kolayla kazanılmıyor para..
ben bütün gün evdeyim rahatım ama öyle değil.
mesela birşey almaya gidiyor marketten atıyorum diyorum ki kek alırmısın aşkım
eğer kek yoksa gider daha pahalı birşey önünde görmüşse onu alır çok kızıyorum bu konuda..
yok cnm sende gençsin alacaksın tabi beğendiğini..
ama dizginleyerek kendini..
çünkü ev sahibi olmuşsunuz
herkeze kısmet olmaz böyle şeyler.
eşler hafiften karşılıklı fedakarlıkta bulunmalı
hem evli değiliö hem çalışıyorum annemler sağolsun çamaşır bulaşık yıkanıyor faturalar ödeniyor..şimdi de sizden öğreniyorum kendi evimde de bunları uygulıcam
slm kızlar..
bende hiç dikkat etmem yazdığınız tasarruflara
çamaşır,bulaşık,hatta kurutma makinasını bir çalıştırdığım bile olmuştu
yeni evliyim belki de ondan böyleyim kurdelamcım. anneme de diyorum anne hiç tutumlu değilim napcam ben diye zırlıyorum annem daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıosun derzamanla öğrenirsin herşyi diyor. annem harika bi kadın onun gibi olmayı çok istiorum.
slm kızlar..
Sardunya 35 hoşgeldinnnnn
gel katıl bize cnm nasılsın?
hep online görüyorum seni ama konuşamadık:)
yok cnm bende kıyafetti falan meraklıyımdır..
ama abartmamak lazım
dediğim gibi kendim çalışsam elimde çok boldur hani..
eve birşey almayı yeni eşyayı giyimi falan çok severim
slm kızlar..
yok cnm bende kıyafetti falan meraklıyımdır..
ama abartmamak lazım
dediğim gibi kendim çalışsam elimde çok boldur hani..
eve birşey almayı yeni eşyayı giyimi falan çok severim
işte ben abartıyorum canm hastalık gibi bişey mesela bi çizme beğendm hemen alırım onu 2 gün sonra bi başka çizme beğenirim o renk ve model aslında mevcuttur ama yine de aırım onu bi tuhafım yaaaaa
işte ben abartıyorum canm hastalık gibi bişey mesela bi çizme beğendm hemen alırım onu 2 gün sonra bi başka çizme beğenirim o renk ve model aslında mevcuttur ama yine de aırım onu bi tuhafım yaaaaa
ay keşke bende öyle olabiliseem kıyafet konusunda çok hassasım yaa eşim deli oluyo bana alışveriş yapıcagımız zaman... hiç birşey beğenemem kolay kolayyy beğensem fiyatı pahalı gelse almam eşim alsana der onu alıcagıma 2 tane başka alırım deriim ama başkada beğenemem falan filan çok sinirim yani bu konuda
holgeldin tatlım nerelerdesin sen:)
ben hep öyleyim o konuda
hem bulaşık hem çamaşır makinasını çalıştırırım
evde bir uğultu başlar o zaman)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?