sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bnm de öyle bir huyum yok bebikim
hani onu alacağıma iki tane alırım gibi..
ben beğendimse alırım
çünkü iki tane alınca emin ol hemen eskiyor
bir tane olsun pahalı olsun mantığındayım

aynen bende meraklıyımm,,,ama herşeyimi öyle sezonda pahalı pahalı almıyorumm,,,sezon sonunda alıyorum,hem bir sonraki seneye de hazırlık oluyooo[/QUOTE]

evet güzel bi mantık şekerim

bende çalıştığımın hepsi kredi kartıma telefonuma ancak yetiyor o kadar abartıyorum bazen eve nasıl yardımcı olurum ileride hiç bilmiyorum

estafurullah canm. ben sizden tavsiye almak için yazım zaten:) haklısın canm kendimi kontrol etmem lazım eşim iyi kazanıo çok şükür ama ben böle olduğum sürece zorlanabiliriz( aslında evi de benm zorlamamla aldık aslında isteynce yararlı şeyler yapabiliorum demekki:) sizlerde tutumlu olmaya çalıştığınızı söylemişsiniz bunu merak ediyorum bundan sonra dikkat etmeye çalışcam canm çünkü alıorum bişeyleri eve gelince ne gerek vardı diyip pişman oluyorumm bundan kurtulmam lazım

evet güzel bi mantık şekerim[/QUOTE]

ya canım mesela bnm dediğim normal günlük giyiceğim bir elbisede kalkıpta 70 tl vermem ....

bugün ev dekorasyonuyla meşguldüm hayatım
gözüme batan bir iki oda vardı onlarla uğraştım
oğlumda ben topladıkça dağıttı ,isyan ettim
:))neler yaptın odalara cnm merak ettim?

iyiyim cnm bende
aynı dert bendede var pko
bende bu ay klomen kullanacam
bizde konuşuyoruz öyle meleklerle
iyi yaptın uğradın teşekkür ederim
uğra arada...bekleriz.

bende çalıştığımın hepsi kredi kartıma telefonuma ancak yetiyor o kadar abartıyorum bazen eve nasıl yardımcı olurum ileride hiç bilmiyorum

cnm Allah bereketini veriyor emin ol..

evet güzel bi mantık şekerim

ya canım mesela bnm dediğim normal günlük giyiceğim bir elbisede kalkıpta 70 tl vermem ....[/QUOTE]

yok cnm günlük yada gezmelik öyle ayırım yapmadım
mesela gezmelik gibisinden düşünürsek evet veririm
ama günlük giyeceksem çalışıyorsam günlük alırım
çünkü iş yerinde temiz giyinmek lazım
ama ev ortamında falan tabiki veremem

ooo canım ,canına yazık o kadar yoruluyosun,çalışıyosun elde var sıfır,,,biraz tutumlu ol,k. kartına çok yüklenme,telefondada çok uygun tarifeler varr,,,onlardan yararlan
sana tavsiyemm.........
şimdiden 3 ,5 kuruş artır ,ilerde sana lazım olacaktır emin ol,benim 3 yıl çalışma hayatım oldu,çok tutumluydum
paramı biriktirip çeyizimde herşeyimi kendim aldım
çünkü benim ve eşimin ailesinden hiçbirşey görmedim:90:

ya canım mesela bnm dediğim normal günlük giyiceğim bir elbisede kalkıpta 70 tl vermem ....

yok cnm günlük yada gezmelik öyle ayırım yapmadım
mesela gezmelik gibisinden düşünürsek evet veririm
ama günlük giyeceksem çalışıyorsam günlük alırım
çünkü iş yerinde temiz giyinmek lazım
ama ev ortamında falan tabiki veremem[/QUOTE]

yani canım bende öyle düşünüyorum zaten evdeyim hep çalışmıyorum etmiyorum hiç grek yok... çalışsam bende kıymam zaten...

cnm bnm eşin ne kadarda iyi kazanırsa kazansın luzumsuz çizme alacağına biriktir derim kenara at..
ilerde bebeğin olur ona harcarsın..
yada eşine çıkartır verirsin.
bizde kira vermiyoruz eşimin ailesinin evindeyiz.
eşimde çok şükür kazanıyor fakat manevi yönden üzülüyorum emek veriyor
sabahttan akşama..

yatak odamın yatağının yönünü değiştirdim hayatım:)))
misafir odamda da değişiklikler yaptım

evim tertemiz oldu ama şu ütülerimide yapan biri olsa:)))

bende uğraşıyorum istiyorum ki biriktiriyim ama nişanlım şehir dışında duramıyorum aramadan sormadan elimde sürekli telefon bi de bu ara elde olanıda harcadım sağolsun annemler de yardımcı oluyorlar ama

ya ben zaten iyi kazanıyor bende har vurup harman savurayım mantığında değilim. bekarlıktan kalma alışkanlıklarımdan kurtulamadım sadece. sonuçta eşimin alın teriyle aldığı para çar çur etmek istemem tabiki!!!!

bende beğendiğim birşey olursa almak isterdim
ama ev kredisi çektik 1 yıl önce artık daha dikkat etmeye çalışıyoruz

birşey elde etmek isteyince mecbursun canım dikkat etmeye evimiz bizim çok şükür su elektrk doğalgaz sağolsun kayınpederim ödüyo...
e bize kalıyor bişeyler yapmak... mutfak masrafımız varr e heray sırf 1.500 kredimiz varr e gezmemiz ufak tefek ihtiyaclarr ... zor zorr

hehehe anladım ben canım senn ne demek istediğini sen merak etmeee

kayınpederin mi ödüyor şekerim peki diğer eltilerinin haberi var mı?sorun çıkartmıyorlar mı?
peki cnm
umarım çıkarsın eski alışkanlıklarından
valla sen yardım edin dedin dost acı söyler
biraz tavsiyelerde bulundum
haddime değil dedim ama en başından tatlım
yatak odamın yatağının yönünü değiştirdim hayatım:)))
misafir odamda da değişiklikler yaptım

evim tertemiz oldu ama şu ütülerimide yapan biri olsa:)))
ben geleyim cnm ütüye:))
ne güzel yapmışsın güle güle kirlet.

[cnm bu gunler gelir geçer takma kafana bunları bence

benden de size arkadaş önerisi olsun kızlar
kenarda birikiminiz olsun

eşim faturaları,alışverişleri halleder ama bana verdiği parayı kesinlikle kenara atarım
ihtiyaçlarımı zaten alıyor

hayatın neler getireceği belli olmaz
kenarda bulunmasında yarar var
benim birde oğluşum var onun eğitimi için harcanıcak belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…