aslında ben de beğenmem öle hemencecik genelde önceden beğenirim eşimi sonra götürürüm:) çünkü dayanamıo benmle alışverişe bünyesi kaldırmıyo
bnm de öyle bir huyum yok bebikimay keşke bende öyle olabiliseem kıyafet konusunda çok hassasım yaa eşim deli oluyo bana alışveriş yapıcagımız zaman... hiç birşey beğenemem kolay kolayyy beğensem fiyatı pahalı gelse almam eşim alsana der onu alıcagıma 2 tane başka alırım deriim ama başkada beğenemem falan filan çok sinirim yani bu konuda
estafurullah canm. ben sizden tavsiye almak için yazım zaten:) haklısın canm kendimi kontrol etmem lazım eşim iyi kazanıo çok şükür ama ben böle olduğum sürece zorlanabilirizhımm
valla cnm bnm bana düşmez haddime değil ama
bak ne güzel eviniz olmuş
biraz eşine yardım etmelisin şu dönemde..
emin ol ihtiyacın olan çizmenin yanına ekstra luzumsuz aldığın çizmeyi almazsan
eşine büyük katkıda bulunmuş olursun.
onun yerine ne biliyim faturanızı ödersiniz gibi..
karı koca yardımlaşın..
bir müddet sonra eşinde dara düşer ve çıkmaza o zaman girersiniz.
ki dilerim olmaz böyle birşey
bnm de öyle bir huyum yok bebikim
hani onu alacağıma iki tane alırım gibi..
ben beğendimse alırım
çünkü iki tane alınca emin ol hemen eskiyor
bir tane olsun pahalı olsun mantığındayım
aynen bende meraklıyımm,,,ama herşeyimi öyle sezonda pahalı pahalı almıyorumm,,,sezon sonunda alıyorum,hem bir sonraki seneye de hazırlık oluyooo
:))neler yaptın odalara cnm merak ettim?bugün ev dekorasyonuyla meşguldüm hayatım
gözüme batan bir iki oda vardı onlarla uğraştım
oğlumda ben topladıkça dağıttı ,isyan ettim
iyiyim cnm bendehoşbulduk canım :) iyi olmaya çalışıyorum, sen nasılsın??
bi türlü fırsat olmadı,bu konuyu açmışsın geçenlerde de gördüm ama katılamadım,çalışıyorum bi yandan kaçamak giriyorum işte :)
moralim biraz bozuk..pko olduğumu öğrendim..1 hafta kadar sonra hormon tahlillerim de yapılacak..bebek için tedaviye başlayacağız..siz neler yapıyorsunuz..
bende çalıştığımın hepsi kredi kartıma telefonuma ancak yetiyor o kadar abartıyorum bazen eve nasıl yardımcı olurum ileride hiç bilmiyorum
bende çalıştığımın hepsi kredi kartıma telefonuma ancak yetiyor o kadar abartıyorum bazen eve nasıl yardımcı olurum ileride hiç bilmiyorum
evet güzel bi mantık şekerim
ya canım mesela bnm dediğim normal günlük giyiceğim bir elbisede kalkıpta 70 tl vermem ....
estafurullah canm. ben sizden tavsiye almak için yazım zaten:) haklısın canm kendimi kontrol etmem lazım eşim iyi kazanıo çok şükür ama ben böle olduğum sürece zorlanabiliriz( aslında evi de benm zorlamamla aldık aslında isteynce yararlı şeyler yapabiliorum demekki:) sizlerde tutumlu olmaya çalıştığınızı söylemişsiniz bunu merak ediyorum bundan sonra dikkat etmeye çalışcam canm çünkü alıorum bişeyleri eve gelince ne gerek vardı diyip pişman oluyorumm bundan kurtulmam lazım
ooo canım ,canına yazık o kadar yoruluyosun,çalışıyosun elde var sıfır,,,biraz tutumlu ol,k. kartına çok yüklenme,telefondada çok uygun tarifeler varr,,,onlardan yararlan
sana tavsiyemm.........
şimdiden 3 ,5 kuruş artır ,ilerde sana lazım olacaktır emin ol,benim 3 yıl çalışma hayatım oldu,çok tutumluydum
paramı biriktirip çeyizimde herşeyimi kendim aldım
çünkü benim ve eşimin ailesinden hiçbirşey görmedim:90:
cnm bnm eşin ne kadarda iyi kazanırsa kazansın luzumsuz çizme alacağına biriktir derim kenara at..
ilerde bebeğin olur ona harcarsın..
yada eşine çıkartır verirsin.
bizde kira vermiyoruz eşimin ailesinin evindeyiz.
eşimde çok şükür kazanıyor fakat manevi yönden üzülüyorum emek veriyor
sabahttan akşama..
bende beğendiğim birşey olursa almak isterdim
ama ev kredisi çektik 1 yıl önce artık daha dikkat etmeye çalışıyoruz
tatlım ben biraz karıştırdım konuyu..
şuanda dediğin ücrete gezmelik birşeyler alabiliyorum..
ama çalışsam mecbur kalırım almaya çünkü hergün işe gidiyorsun temiz temiz diye düşünürüm.
karıştık iyice
evde giymeye ev ortamında tabiki alamam o fiyata o ayrı
tatlım ben biraz karıştırdım konuyu..
şuanda dediğin ücrete gezmelik birşeyler alabiliyorum..
ama çalışsam mecbur kalırım almaya çünkü hergün işe gidiyorsun temiz temiz diye düşünürüm.
karıştık iyice
evde giymeye ev ortamında tabiki alamam o fiyata o ayrı
birşey elde etmek isteyince mecbursun canım dikkat etmeye evimiz bizim çok şükür su elektrk doğalgaz sağolsun kayınpederim ödüyo...
e bize kalıyor bişeyler yapmak... mutfak masrafımız varr e heray sırf 1.500 kredimiz varr e gezmemiz ufak tefek ihtiyaclarr ... zor zorr
peki cnmya ben zaten iyi kazanıyor bende har vurup harman savurayım mantığında değilim. bekarlıktan kalma alışkanlıklarımdan kurtulamadım sadece. sonuçta eşimin alın teriyle aldığı para çar çur etmek istemem tabiki!!!!
ben geleyim cnm ütüye:))yatak odamın yatağının yönünü değiştirdim hayatım:)))
misafir odamda da değişiklikler yaptım
evim tertemiz oldu ama şu ütülerimide yapan biri olsa:)))
bende uğraşıyorum istiyorum ki biriktiriyim ama nişanlım şehir dışında duramıyorum aramadan sormadan elimde sürekli telefonbi de bu ara elde olanıda harcadım sağolsun annemler de yardımcı oluyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?