bu saatte uykusu gelmeyenler burada galiba.........
evet canımm yaaaa hep böyle küçük kalsak dimi minik minicikkkk ne güzel ama bende korkuyorumm kendimi 40 yaşlarda düşünemiyorummmmm:18::18::18::18::18::18::18:bu yaşlar gelip geçecek diye çok korkuyorum tatlım
böyle bir sıkıntım var benimde..
yaş ilerledikçe gerçe biz küçüğüz daha ama bir gün yaşlanacaz ve çok korkuyorum
keşke hep böyle kalsak
bu yaşlar gelip geçecek diye çok korkuyorum tatlım
böyle bir sıkıntım var benimde..
yaş ilerledikçe gerçe biz küçüğüz daha ama bir gün yaşlanacaz ve çok korkuyorum
keşke hep böyle kalsak
15 senelik evliyim ben
evet canımm yaaaa hep böyle küçük kalsak dimi minik minicikkkk ne güzel ama bende korkuyorumm kendimi 40 yaşlarda düşünemiyorummmmm:18::18::18::18::18::18::18:
evet canım erken evlendim 18 yaşımı doldurmadan 17 buçukken gerçi 4 ay vardı 18 yaşımasende mi ben gibi erken evlendin?
15 senelik evliyim ben
hiç korkmuyorum.her yaşın ayrı bir güzelliği var bence.önemli olan boş hayat geçirmemek.her günü her anı dolu dolu yaşamak.
vallahi öyle hatta bu derdim için bir derdim vara topic açayım birde pskoloğa gideyim
takıntı oldu ya
ikizz sen kaç yaşındasın neler yapıyorsun tanıt arzu edersen kendini bize?
evet canım erken evlendim 18 yaşımı doldurmadan 17 buçukken gerçi 4 ay vardı 18 yaşıma
bende 5 buçuk yıllık evliyimm haklısın dolu dolu yaşamak gerekkkkne güzel nice 15 senelere inşallah.ben daha 5 senelik evliyim :))
size abla diyebiliriz o zaman dimi?kaç tane evladınız var?
aynı benim gibi
ne acelemiz varmış acep
ne güzel ya ne mutlu sana her anını dolu dolu yaşıyor musun kalamar ablacım?canım boşversene yaşıya hissettiğin önemli bak bana yaş 29 ama ben kendimi 18inde hissediyorum ::))
bende 29 yaşındayım.9 yıllık evliğim 3 çocuğum var.ikiz kızlarım ve birde oğlum.
KEREMCE VE EZGİİLKNUR 18 yaşında mı evlendiniz?
minicikken
severek mi evlendiniz kıslarr görücü mü?
öyle derler ya...
severek mi diye
görücüde olsa sevmişki evlen miş diymi ama:78::78:
bende 5 buçuk yıllık evliyimm haklısın dolu dolu yaşamak gerekkkk
korkmayın kızlar yaş geçiyor ama yürek hala istediği yaşta kalıyor ve evlilikler daha bi lezzetli hale geliyor
tecrübe konuştu
evet canımm 18 sayılır :) benimki görücü sayılır görücü geldiler kovaladık bidaha babası geldi konuşun falan dedi benim kide beni kandırdıKEREMCE VE EZGİİLKNUR 18 yaşında mı evlendiniz?
minicikken
severek mi evlendiniz kıslarr görücü mü?
öyle derler ya...
severek mi diye
görücüde olsa sevmişki evlen miş diymi ama:78::78:
evet canımmm bende diyorum hep kendime sanki kaçıyo ne acelem vardı ama hayırlısı işte bak evlendimde çol çoçuk aman yakında biz torun torbayada karışırız heeeeaynı benim gibi
ne acelemiz varmış acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?