sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

bu yaşlar gelip geçecek diye çok korkuyorum tatlım
böyle bir sıkıntım var benimde..
yaş ilerledikçe gerçe biz küçüğüz daha ama bir gün yaşlanacaz ve çok korkuyorum
keşke hep böyle kalsak
evet canımm yaaaa hep böyle küçük kalsak dimi minik minicikkkk ne güzel ama bende korkuyorumm kendimi 40 yaşlarda düşünemiyorummmmm:18::18::18::18::18::18::18:

hiç korkmuyorum.her yaşın ayrı bir güzelliği var bence.önemli olan boş hayat geçirmemek.her günü her anı dolu dolu yaşamak.

evet canımm yaaaa hep böyle küçük kalsak dimi minik minicikkkk ne güzel ama bende korkuyorumm kendimi 40 yaşlarda düşünemiyorummmmm:18::18::18::18::18::18::18:

vallahi öyle hatta bu derdim için bir derdim vara topic açayım birde pskoloğa gideyim
takıntı oldu ya

ikizz sen kaç yaşındasın neler yapıyorsun tanıt arzu edersen kendini bize?

vallahi öyle hatta bu derdim için bir derdim vara topic açayım birde pskoloğa gideyim
takıntı oldu ya

ikizz sen kaç yaşındasın neler yapıyorsun tanıt arzu edersen kendini bize?

canım boşversene yaşıya hissettiğin önemli bak bana yaş 29 ama ben kendimi 18inde hissediyorum ::))

bende 29 yaşındayım.9 yıllık evliğim 3 çocuğum var.ikiz kızlarım ve birde oğlum.

KEREMCE VE EZGİİLKNUR 18 yaşında mı evlendiniz?
minicikken
severek mi evlendiniz kıslarr görücü mü?
öyle derler ya...
severek mi diye
görücüde olsa sevmişki evlen miş diymi ama:78::78:

canım boşversene yaşıya hissettiğin önemli bak bana yaş 29 ama ben kendimi 18inde hissediyorum ::))
ne güzel ya ne mutlu sana her anını dolu dolu yaşıyor musun kalamar ablacım?
bende 29 yaşındayım.9 yıllık evliğim 3 çocuğum var.ikiz kızlarım ve birde oğlum.

bereketinizle geldiniz topiğimize
umarım ikizleriniz ve oğlunuz bize uğur getirir..
anmış olduk burda onları
inşallah yeni yılda bebiş olmayanların başta benim bebişlerimiz olur

minicikken
öyle derler ya...
severek mi diye

severek
aman şimdiki aklım olsa evlenmezdim.eşimle evlenirdim ama 25 yaşında falan olsaydı daha iyiydi.evlendiğimde bi yumurta bile kıramıyodum.çocuk çocuk evlendik işte

korkmayın kızlar yaş geçiyor ama yürek hala istediği yaşta kalıyor ve evlilikler daha bi lezzetli hale geliyor
tecrübe konuştu

minicikken
öyle derler ya...
severek mi diye
evet canımm 18 sayılır :) benimki görücü sayılır görücü geldiler kovaladık bidaha babası geldi konuşun falan dedi benim kide beni kandırdı
aynı benim gibi
ne acelemiz varmış acep
evet canımmm bende diyorum hep kendime sanki kaçıyo ne acelem vardı ama hayırlısı işte bak evlendimde çol çoçuk aman yakında biz torun torbayada karışırız heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…