sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

anladım.doğru diyosun istanbulda yakın yer yokki zaten.gerçi bi kaç kez gelmiştim ama.

eminemasum hoşgeldin sana çok güldüm dün ama yaa
diyor ki kızlar bnm hiç arkadaşım yok ekler misiniz beni..
biraz dilencilik olacak ama
nasılsın bakalım?
sen anlat birazda..:89:

eminemasum albümüne baktım harika bir gelin olmuşsun yaa
maşallah esmer güzeli...
monarosa birdiniz iki oldunuz güselim...

15 senelik evliyim evet dostluğumuz çok güzel ve uzun süreli yaklaşık 2 yıl oluyor.Görüşemediğimiz ama sanalda beraber olduğumuz arkadaşlarımızda var.Kız annelerindeniz biz

15 senelik evliyim evet dostluğumuz çok güzel ve uzun süreli yaklaşık 2 yıl oluyor.Görüşemediğimiz ama sanalda beraber olduğumuz arkadaşlarımızda var.Kız annelerindeniz biz

15 senelik mi 1,5 senelik mi?bende görüşmek istiyorum o arkadaşımla ama eşi biraz tutucuymuş bu konularda.o da güvenemiyo falan.halbuki hergün bütün günümüzü yazıyoz birbirimize.hayırlısı bilmiyorum

oo siz baya bi evlisiniz maşallah..
tecrübe konuşuyor yani karşımızda:)
ben 3 senelik evliyim
yeni yılınız kutlu olsun.
hg ikiz sağol seninde yeni yılın sağlıklı huzurlu olsun..
saol canım seninde...

bak kurdelam az önce yanlızlıktan şikayet ediyodun.doldu topiğin
evet keremce online arkadaşları görmek harika bir duygu valla

yok canım durr uyuyoo burdayımm ay ne güzell bende 23 oldummm yaşıt çokk desenizeee

bu yaşlar gelip geçecek diye çok korkuyorum tatlım
böyle bir sıkıntım var benimde..
yaş ilerledikçe gerçe biz küçüğüz daha ama bir gün yaşlanacaz ve çok korkuyorum
keşke hep böyle kalsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…