istanbulda olmamıza rağmen çok uzağız ve çalışma saatlerimiz uymuyordu.Ama hala netten ve telofonla görüşüyoruz.Kimselere anlatamadığımız sıkıntılarımızı paylaşıyoruz zaman zaman.çok rahat oluyor böylesi.Hani çekinme aman duyulmasın laf olmasın derdi yok
ve ben onu çok seviyorum oda beni biliyorum.Görüşemeyince çok özlüyorum o arkadaşımı
var keremce Allahıma çok şükür..
ama annemle konuştum bir tek babam belki uykuya geçiş yapmaktadır falan diye uyumuyor muş gerçe ama rahatsız etmeyim dedim:78::78:
ROSEM ay ne kadar harika ya..
kk dostluğu budur işte:)
senin yaşın kaçtı kaç senelik evlisin?
profiline baktım da:78::78:
cnm görmedin galiba
KEREMCE senin yaşın kaçtı?
yeni yılınız kutlu olsun.
yeni yılınız kutlu olsun.
tşkler canım seninde kutlu olsunnyeni yılınız kutlu olsun.
ben 23.bu ayın 18inde 24 olcam inşallah.seninki kaçdı?
yok canım durr uyuyoo burdayımm ay ne güzell bende 23 oldummm yaşıt çokk desenizeeesenlede yaşdaşız
bende 23
yeni gelen arkadaşlar hg
ezgicimmmm ne yapıyorsun çocuğun mu uyandı yoksa:)
15 senelik evliyim evet dostluğumuz çok güzel ve uzun süreli yaklaşık 2 yıl oluyor.Görüşemediğimiz ama sanalda beraber olduğumuz arkadaşlarımızda var.Kız annelerindeniz biz
oo siz baya bi evlisiniz maşallah..15 senelik evliyim evet dostluğumuz çok güzel ve uzun süreli yaklaşık 2 yıl oluyor.Görüşemediğimiz ama sanalda beraber olduğumuz arkadaşlarımızda var.Kız annelerindeniz biz
hg ikiz sağol seninde yeni yılın sağlıklı huzurlu olsun..yeni yılınız kutlu olsun.
evet keremce online arkadaşları görmek harika bir duygu vallasaol canım seninde...
bak kurdelam az önce yanlızlıktan şikayet ediyodun.doldu topiğin
senlede yaşdaşız
bende 23
yeni gelen arkadaşlar hg
ezgicimmmm ne yapıyorsun çocuğun mu uyandı yoksa:)
yok canım durr uyuyoo burdayımm ay ne güzell bende 23 oldummm yaşıt çokk desenizeee
yok canım durr uyuyoo burdayımm ay ne güzell bende 23 oldummm yaşıt çokk desenizeee
15 senelik mi 1,5 senelik mi?bende görüşmek istiyorum o arkadaşımla ama eşi biraz tutucuymuş bu konularda.o da güvenemiyo falan.halbuki hergün bütün günümüzü yazıyoz birbirimize.hayırlısı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?