sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

elimden geldiğince doludolu yaşamaya calışıyorum ne demişler akıllı olup dunyanın kahrını çekeceğine deli ol onlar senin kahrını çeksinler işte o deli benim :)))))

severek
aman şimdiki aklım olsa evlenmezdim.eşimle evlenirdim ama 25 yaşında falan olsaydı daha iyiydi.evlendiğimde bi yumurta bile kıramıyodum.çocuk çocuk evlendik işte
ailen falan baştan karşı çıktı mı keremce küçüksün diye?
zorluk çektin mi büyüyene kadar:)
yemek yapmayı falan kayınvalden mi öğretti yoksa:)
korkmayın kızlar yaş geçiyor ama yürek hala istediği yaşta kalıyor ve evlilikler daha bi lezzetli hale geliyor
tecrübe konuştu

ben yaşlanmaktan korkuyorum..
buruşacaz biraz haliyle..
ne biliyim şimdiki yüzümü çok özlerim ben
onun için üzülüyorum rose..

inşaaallah allah herkesi çocuk sahibi yapsın.yaşınız daha çok genç mutlaka olur..................

elimden geldiğince doludolu yaşamaya calışıyorum ne demişler akıllı olup dunyanın kahrını çekeceğine deli ol onlar senin kahrını çeksinler işte o deli benim :)))))

vallahi yeni yılın ilk saatlerinde bana ne güzel öneriler geliyor ya..
bende herşeyi kafaya takarım sinir olurum hoşuma gitmeyen bir söze..
takarda takarım sanırım yaşın vermiş olduğu bir enerji ve dayanıklık..
bende takmayayım diyorum dünya bnm kahrımı çeksin diyorum

eşine desene beni alcam diye uğraştın şimdi yanımda yoksun diye :))

hiç sorma.karışırız bu gidişle...

yok be gülüm benim kızım lise 1 e başladı bu sene.Abla kardeş gibiyiz.Ben yaşımı göstermiyorum fazla.Dikkat ederimkendime biraz.Acık kokoşlukta var
Kızımın arkadaşları bayılır bana.Ben onlardan gençim sırası geldiğinde

gerçekten içim açıldı:)
gelecekten korkmasam mı der oldum bi an
yaşınız kaçtı rosem?

yok gülüm karşı değil.annem özellikle istedi.benim babam yok.dayımların yanında büyüdüm ben.kardeşim de yok.annemde ben hayattayken evlen dedi.mutluluğunu göriyim dedi.bende seviyodum.onlarda onayladı yani

boş ver canım taktıkca hayat senden götürüyor keyfine bak

ne güzel maaşallah diyelim

anladım cnm başın sağ olsun...
annenin o anki duygularınıda anlamak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…