ne güzel ya ne mutlu sana her anını dolu dolu yaşıyor musun kalamar ablacım?
bereketinizle geldiniz topiğimize
umarım ikizleriniz ve oğlunuz bize uğur getirir..
anmış olduk burda onları
inşallah yeni yılda bebiş olmayanların başta benim bebişlerimiz olur
ailen falan baştan karşı çıktı mı keremce küçüksün diye?severek
aman şimdiki aklım olsa evlenmezdim.eşimle evlenirdim ama 25 yaşında falan olsaydı daha iyiydi.evlendiğimde bi yumurta bile kıramıyodum.çocuk çocuk evlendik işte
korkmayın kızlar yaş geçiyor ama yürek hala istediği yaşta kalıyor ve evlilikler daha bi lezzetli hale geliyor
tecrübe konuştu
elimden geldiğince doludolu yaşamaya calışıyorum ne demişler akıllı olup dunyanın kahrını çekeceğine deli ol onlar senin kahrını çeksinler işte o deli benim :)))))
evet canımm 18 sayılır :) benimki görücü sayılır görücü geldiler kovaladık bidaha babası geldi konuşun falan dedi benim kide beni kandırdı
evet canımmm bende diyorum hep kendime sanki kaçıyo ne acelem vardı ama hayırlısı işte bak evlendimde çol çoçuk aman yakında biz torun torbayada karışırız heeee
ailen falan baştan karşı çıktı mı keremce küçüksün diye?
zorluk çektin mi büyüyene kadar:)
yemek yapmayı falan kayınvalden mi öğretti yoksa:)
ben yaşlanmaktan korkuyorum..
buruşacaz biraz haliyle..
ne biliyim şimdiki yüzümü çok özlerim ben
onun için üzülüyorum rose..
evet canımm haklısın benim oglana beşik kerttik bile nasipse arkadaş pazartesi dogum yapacak ben oldum bile kaynanaama iyi yanı da var.genç anneler olduk bak.oğullarımız evlenince genç kaynana oluruz
inşaaallah allah herkesi çocuk sahibi yapsın.yaşınız daha çok genç mutlaka olur..................
yok be gülüm benim kızım lise 1 e başladı bu sene.Abla kardeş gibiyiz.Ben yaşımı göstermiyorum fazla.Dikkat ederimkendime biraz.Acık kokoşlukta var
Kızımın arkadaşları bayılır bana.Ben onlardan gençim sırası geldiğinde
ailen falan baştan karşı çıktı mı keremce küçüksün diye?
zorluk çektin mi büyüyene kadar:)
yemek yapmayı falan kayınvalden mi öğretti yoksa:)
ben yaşlanmaktan korkuyorum..
buruşacaz biraz haliyle..
ne biliyim şimdiki yüzümü çok özlerim ben
onun için üzülüyorum rose..
vallahi yeni yılın ilk saatlerinde bana ne güzel öneriler geliyor ya..
bende herşeyi kafaya takarım sinir olurum hoşuma gitmeyen bir söze..
takarda takarım sanırım yaşın vermiş olduğu bir enerji ve dayanıklık..
bende takmayayım diyorum dünya bnm kahrımı çeksin diyorum
evet canımm 18 sayılır :) benimki görücü sayılır görücü geldiler kovaladık bidaha babası geldi konuşun falan dedi benim kide beni kandırdı
aynı memleketlisiniz galiba ezgicim eşinle o zaman..
genelde görücü aynı memleketliden gelirde
yok be gülüm benim kızım lise 1 e başladı bu sene.Abla kardeş gibiyiz.Ben yaşımı göstermiyorum fazla.Dikkat ederimkendime biraz.Acık kokoşlukta var
Kızımın arkadaşları bayılır bana.Ben onlardan gençim sırası geldiğinde
boş ver canım taktıkca hayat senden götürüyor keyfine bak
gerçekten içim açıldı:)
gelecekten korkmasam mı der oldum bi an
yaşınız kaçtı rosem?
evet canımm haklısın benim oglana beşik kerttik bile nasipse arkadaş pazartesi dogum yapacak ben oldum bile kaynanadarısı sana olsunnnn
evet tatlımm aynı memleket kayınbabam çok begenmiş beni eşimde biliyomuş zaten benii öyle olmuş canımmevet canımm 18 sayılır :) benimki görücü sayılır görücü geldiler kovaladık bidaha babası geldi konuşun falan dedi benim kide beni kandırdı
aynı memleketlisiniz galiba ezgicim eşinle o zaman..
genelde görücü aynı memleketliden gelirde
yok gülüm karşı değil.annem özellikle istedi.benim babam yok.dayımların yanında büyüdüm ben.kardeşim de yok.annemde ben hayattayken evlen dedi.mutluluğunu göriyim dedi.bende seviyodum.onlarda onayladı yani
25 görünümlü 40
boş ver canım taktıkca hayat senden götürüyor keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?