valla eşim bakıyorum pcde film indiriyor kalktım kkdan elimide kaldırdım pc başından azcık oturduk muhabbet ettik
tekrar geldim..
ne yapalım kıslar aklım sizde
çok şükür hem kocama hem size vakit ayırabiliorum
aynen benimki de:)))
gece kanepede uyumuş kalmış.kaldırdım hadi yatağa diye.saate bakdı.erkenmiş daha otursaydın diyo.yok sağol dedim
ay bence alakası yok bizim evde tam tersiii gecenn birinde uludağa gitmekte kocamın fikriydiii bnmkiii hiç öle ağır başlı falan değill bildiğin o cocuk ben anne
çook bilirim gecnn 3nde çınarcığa gidip denize girdiğimi... yada 2 de şileye gidip manzara seyrettiğimi...
valla eşim bakıyorum pcde film indiriyor kalktım kkdan elimide kaldırdım pc başından azcık oturduk muhabbet ettik
tekrar geldim..
ne yapalım kıslar aklım sizde
çok şükür hem kocama hem size vakit ayırabiliorum
ay bence alakası yok bizim evde tam tersiii gecenn birinde uludağa gitmekte kocamın fikriydiii bnmkiii hiç öle ağır başlı falan değill bildiğin o cocuk ben anne
çook bilirim gecnn 3nde çınarcığa gidip denize girdiğimi... yada 2 de şileye gidip manzara seyrettiğimi...
benmkide diyo gene ne kaynatıyosunuz takır takır yazıyosun
İnsanına göre demek ki ben severim değişikliği şimdi gezmeyecezde ne zaman gezecez
ne güzel böyle çılgınca şeyler yapmaya bayılırım.eşim hiç sevmez yapmaz.ben desem gecenin bi vakti denize gidelim diye bizim karı delirdi der
ne güzel böyle çılgınca şeyler yapmaya bayılırım.eşim hiç sevmez yapmaz.ben desem gecenin bi vakti denize gidelim diye bizim karı delirdi der
bak bunada koptum sembassss
benim eşimin bi özelliği var klavye sesi yükseldikçe bizim muhabbetin koyulaştığını hissediyor ve daha fazla horlamaya başlıyor vallahi
MONAROSAAAAA
EMOŞŞŞŞŞŞ JIZLAR NERDESİNİZ?
bak sen benm bacıma iksini birarda da yurto maşallah harı dedğin böle olur beeeeeeeee
benim eşimin bi özelliği var klavye sesi yükseldikçe bizim muhabbetin koyulaştığını hissediyor ve daha fazla horlamaya başlıyor vallahi
MONAROSAAAAA
sormaa canım yaa gece 3te çınarcığa bara gitme fikri onundu denize girmek benim
o kadar gitmişim barın dibinde misss gibi deniz atlamıym da napiiimçok hareketli geciyo bizim hayatımız evde olmayalım ararlar hemen gene nereye gittiniz
MONAROSAAAAA
o kadar gitmişim barın dibinde misss gibi deniz atlamıym da napiiimçok hareketli geciyo bizim hayatımız evde olmayalım ararlar hemen gene nereye gittiniz
Ne güzel biz nişanlıyken çok şeyler yapardık evlenince vakit bulamıyoruz pek birde sıkıntımız çok olunca bir şey yapasımız olmuyor
burddayım kız yetişemiyorz valla okrkenn zamna geciyor:d
manarosa geceki msjları okuyo bence akşama anca bitirrir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?