sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

benmkide diyo gene ne kaynatıyosunuz takır takır yazıyosun

aynen benimki de:)))

gece kanepede uyumuş kalmış.kaldırdım hadi yatağa diye.saate bakdı.erkenmiş daha otursaydın diyo.yok sağol dedim

bak buna koptummmmm işte keremce yaaaa

EMİNEMASUM cnm sesin kesildi nerdesin?

monarosa fıstığım hoşgeldin nasılsın?
nerelerdesin ya?

İnsanına göre demek ki ben severim değişikliği şimdi gezmeyecezde ne zaman gezecez

bak sen benm bacıma iksini birarda da yurto maşallah harı dedğin böle olur beeeeeeeee

ne güzel böyle çılgınca şeyler yapmaya bayılırım.eşim hiç sevmez yapmaz.ben desem gecenin bi vakti denize gidelim diye bizim karı delirdi der

benmkide diyo gene ne kaynatıyosunuz takır takır yazıyosun

bak bunada koptum sembassss
benim eşimin bi özelliği var klavye sesi yükseldikçe bizim muhabbetin koyulaştığını hissediyor ve daha fazla horlamaya başlıyor vallahi

MONAROSAAAAA
EMOŞŞŞŞŞŞ JIZLAR NERDESİNİZ?

ne güzel böyle çılgınca şeyler yapmaya bayılırım.eşim hiç sevmez yapmaz.ben desem gecenin bi vakti denize gidelim diye bizim karı delirdi der

sormaa canım yaa gece 3te çınarcığa bara gitme fikri onundu denize girmek benim
o kadar gitmişim barın dibinde misss gibi deniz atlamıym da napiiim çok hareketli geciyo bizim hayatımız evde olmayalım ararlar hemen gene nereye gittiniz

burddayım kız yetişemiyorz valla okrkenn zamna geciyor:d

manarosa geceki msjları okuyo bence akşama anca bitirrir

Ne güzel biz nişanlıyken çok şeyler yapardık evlenince vakit bulamıyoruz pek birde sıkıntımız çok olunca bir şey yapasımız olmuyor

bnmki genelde ben olmadan uyumuyo yaaa koltukta bile kalmıyo bekliyo illaa

ohh ohh aman ne iyi maşllah de nazar değmesin. bizde evde hiç otrmayız ama öle cılıgınlık yok bzde sakin bi hayatmız var ama ben cılgınım olsun ne demişler bi deli bi akllı işi götüyos biz

ne güzel maaşallah.bizim hergün aynı geçiyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…