sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

iyyim bebeğim daha naz yappıyorm ama yarın demre kekovaya gdiyormusuz permbede pamukkale diyor bakalım bişler planlıyo hele bi yapsın mükafatını alacak
cnm valla benmde her iş duryor benmki alanyada de gtti bende kalktm yemek var ev süprülecek 5de kalmayı düşnüorm halldym işlerimi fazla duramcam uzgunm:26:

kurdelaaam bebekiiim hoşgeldiin hayatııım gelir gelmez sana kötü haber veriiim
bu akşam gene gelemeicem yaa birazdan arkadsımla annesi gelceklermiş bana yeni aradı şimdi

Aman boşver canım bugünde süpürmeyiver canın istemiyorsa bende süpürecektim vazgeçtim
ya misafir gelebilir cnm hayatta içim rahat etmez...gerçe yabancı değiller ama yapmam gerek iki konuşalımda kalkacam
hoşgördükk sende hoşgeldin.akşamdan sonra sersem gibiyim :)))eşim pizza almaya gitti.bugün yemek yapmicam bu yılbaşı çok yaradı bana biliyonuz mu

valla dün yaptım birşeyler yiyecek birşeylerim var bnm keremcecim..

bu akşam gene gelemeicem yaa birazdan arkadsımla annesi gelceklermiş bana yeni aradı şimdi

bende giremem.bu akşam erken yatmak istiyorum artık.11 de yatağa girecem

ev süprülecek 5de kalmayı düşnüorm halldym işlerimi fazla duramcam uzgunm:26:
yok bende kaçacam güselim gece gel ama olur mu...

hoşbulduk fıstığım yaa
hafta sonu kk ya yarramadı yaprak dökümü olduk
olsun tatlım sonra gelirsin inşallah..
gönüller bir olsun yeterki

aynen benmkide ağr baslıda ondan böle yazdm zaten özendim acıcık

Erkekler daha oturaklı oluyor sanırım evin reisi olduklarından mıdır nedir

ay bence alakası yok bizim evde tam tersiii gecenn birinde uludağa gitmekte kocamın fikriydiii bnmkiii hiç öle ağır başlı falan değill bildiğin o cocuk ben anne
çook bilirim gecnn 3nde çınarcığa gidip denize girdiğimi... yada 2 de şileye gidip manzara seyrettiğimi...

evet canııım msja cvp veremedimm sinir olduuumm

valla eşim bakıyorum pcde film indiriyor kalktım kkdan elimide kaldırdım pc başından azcık oturduk muhabbet ettik
tekrar geldim..
ne yapalım kıslar aklım sizde
çok şükür hem kocama hem size vakit ayırabiliorum

Erkekler daha oturaklı oluyor sanırım evin reisi olduklarından mıdır nedir

hherhalde ondandr bide sorumlulk var eşlerini ortama flan sokmak istmiyorlar bende böle oynak sensakrağmdr kolumu kaldrsam kaldrma oynasam oynama tipnde ama olsun kıskanıyor belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…