benim eşim kahvaaltı yapmadan gidiyor.kalkarkalkmaz yiyemiyomuş.işe gidiyo orda zaten çayları falan var pohaça alıp yiyolarmış.bende yiyemiyom onun gibi.işlerimi yapıcam sonra acıkıcam.böyle yataktan kalkınca direk kahvaaltıya otururanlara hayran kalıyom
benim eşim kahvaaltı yapmadan gidiyor.kalkarkalkmaz yiyemiyomuş.işe gidiyo orda zaten çayları falan var pohaça alıp yiyolarmış.bende yiyemiyom onun gibi.işlerimi yapıcam sonra acıkıcam.böyle yataktan kalkınca direk kahvaaltıya otururanlara hayran kalıyom
Çok soğuktu ya donduk valla ben birde bilmiyordum uludağa gideceğimizi uludağ yolunda cafelere gideriz sandım etek giydim ne şapka aldım ne atkı
oh kızım sen bu kocayı hiç şikayet etme .nerde böyle koca
ay bendee tahmin etmemiştim o kadar soğuk olucagını yaa -9du yuhh dedm
evet canım bende eşimde öle aslında yiyemiyoruz ama iki üç tane şey atsa ağzına kardır ... direk aç mideye olmuyo sigara
kız anca suclu olnca yapıyor bu erkekler köptüyü gecene kadr yani
ben de sgra içyorm ben öle atıyorm ağzma bilşler yoksa içmem sgra yemzessem ama benmki inatcı anacım yok yemiyor
Yüzümü hissetmedim bir ara:97:
tatlışkolar herkeze merhaba...
eminecim sende hoşgeldin senlede bacı olduk iki ara bi derede
keremce hoşgeldin cnm...
skopca...sende cnm...
sembasım sen hep brdaydın sanada hoşgeldin diyim kayırmıyım
kız ne macaracısnız kız masllah valla hayrn kaldım tebrk edrim iknzde
bz valla surdan bakkala yurmeğe korkyos
ooooooooo hosgeldin bacum valla bugun keyflerimiz yerinde haberin olaa senden ne var ne yok:d
Bizde çıkmayacaktık canım aslında yılbaşına özel bir şeyler yapmayı sevmem ama arkadaşlar aradı gidiyoruz sizde gelin diye öylelikle gittik planımızda yoktu yani bu ara çok bunalmıştım bir yere çıkmıyordum kabuğuma çekilmiştim resmen iyi oldu stres attık
iyi olmazmı bebeğim ne güzel işte frklı birseyler yapmak ayrı bi zevki vardır onunda üşmek yorulmak fallan.. yeniliklere acık olmak lazım valla böyle yenilkci ilşkleri olsa herkesin hiçbr sornu kalmaz coğu sıkıntılar hergun aynı seyi yapmakdan dolayı baslıyor kavgalr falan
iyi cnm ya valla bi evi süpüremedim bi türlü ya eşimle ilgileniyorum bi yandanda
öff kalkacamda ev süpürecem daha
:2::2:
morelin düzeldi mi cnm dünden beri?,
gerçe keyfim yerinde demişsin ama...sorayım genede.
tatlışkolar herkeze merhaba...
eminecim sende hoşgeldin senlede bacı olduk iki ara bi derede
keremce hoşgeldin cnm...
skopca...sende cnm...
sembasım sen hep brdaydın sanada hoşgeldin diyim kayırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?