sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

evet sekerim ya bende. beslenme cantası yapıyorm resmen artık ekmek arası falan yollyorm öle yemior yoksa.ay cocuk bakıyorz biz resmen yaa

evet canım bende eşimde öle aslında yiyemiyoruz ama iki üç tane şey atsa ağzına kardır ... direk aç mideye olmuyo sigara

evet canım bende eşimde öle aslında yiyemiyoruz ama iki üç tane şey atsa ağzına kardır ... direk aç mideye olmuyo sigara

ben de sgra içyorm ben öle atıyorm ağzma bilşler yoksa içmem sgra yemzessem ama benmki inatcı anacım yok yemiyor

tatlışkolar herkeze merhaba...
eminecim sende hoşgeldin senlede bacı olduk iki ara bi derede
keremce hoşgeldin cnm...
skopca...sende cnm...
sembasım sen hep brdaydın sanada hoşgeldin diyim kayırmıyım

keremce hoşgeldin cnm...
skopca...sende cnm...

ooooooooo hosgeldin bacum valla bugun keyflerimiz yerinde haberin olaa senden ne var ne yok:d

kız ne macaracısnız kız masllah valla hayrn kaldım tebrk edrim iknzde
bz valla surdan bakkala yurmeğe korkyos

Bizde çıkmayacaktık canım aslında yılbaşına özel bir şeyler yapmayı sevmem ama arkadaşlar aradı gidiyoruz sizde gelin diye öylelikle gittik planımızda yoktu yani bu ara çok bunalmıştım bir yere çıkmıyordum kabuğuma çekilmiştim resmen iyi oldu stres attık

ooooooooo hosgeldin bacum valla bugun keyflerimiz yerinde haberin olaa senden ne var ne yok:d

iyi cnm ya valla bi evi süpüremedim bi türlü ya eşimle ilgileniyorum bi yandanda
öff kalkacamda ev süpürecem daha
:2::2:
morelin düzeldi mi cnm dünden beri?,
gerçe keyfim yerinde demişsin ama...sorayım genede.

iyi olmazmı bebeğim ne güzel işte frklı birseyler yapmak ayrı bi zevki vardır onunda üşmek yorulmak fallan.. yeniliklere acık olmak lazım valla böyle yenilkci ilşkleri olsa herkesin hiçbr sornu kalmaz coğu sıkıntılar hergun aynı seyi yapmakdan dolayı baslıyor kavgalr falan

Ben yeniliği severim yerine göre çocuk olmayı yerine göre ciddi olmayı severim ama eşim benim gibi değil aslında yani bakma yılbaşında çıktık ama eşim bana göre ağırbaşlıdır ben delidoluyum hayatı yaşamayı severim sıkıntılarım olmasa daha neler yaparım ama

Aman boşver canım bugünde süpürmeyiver canın istemiyorsa bende süpürecektim vazgeçtim

keremce hoşgeldin cnm...
skopca...sende cnm...

hoşgördükk sende hoşgeldin.akşamdan sonra sersem gibiyim :)))eşim pizza almaya gitti.bugün yemek yapmicam bu yılbaşı çok yaradı bana biliyonuz mu

aynen vallahi dondum ama güneşin doğusunu izlemek havanın aydınlanması oralarda gezmek harikaydııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…