sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlarr hep aynı sorum yalan oluyo görmüyor musunuz?
alışverişte en çok gıcık olduğunuz şeyi sormuştum kaç kez

valla erkklern genel karakteri bu bekleyemzler ama sen sanslns demek. benmki her istediğmi alır ama beklemez işde fiyatta arastrmaz hadi aldk gecti dur daha ucuzu var derim yok aldık gtti der

kızlarr hep aynı sorum yalan oluyo görmüyor musunuz?
alışverişte en çok gıcık olduğunuz şeyi sormuştum kaç kez

mağazadaki görervliliern ( genellikle minicik kızlar olurlar) sürekli kuyruğumda dolaşması rahat rahat alışveriş yaptırmamaları ve her seferinde benm onları malesef ki kibarca yanımdan kovmam

Son düzenleme:
valla erkklern genel karakteri bu bekleyemzler ama sen sanslns demek. benmki her istediğmi alır ama beklemez işde fiyatta arastrmaz hadi aldk gecti dur daha ucuzu var derim yok aldık gtti der

sırf beklememek için mi güselim
ya bu avatardaki sen misin bacıcım ya?
normalde esmerdin kumral mı oldun?

mağazadaki görervliliern ( genellikle minicik kızlar olurlar) sürekli kuyruğumda dolaşması rahat rahat alışveriş yatırmamaları ve her seferinde benm onları malaesefki kibarca yanımdan kovmam

aynen bende.bazende bunun şu bedeni var mı diye soracak olurum.kimse olmaz ortada.bakarmısınız bakarmısınız diye dolanırım ortada

ben dedim ya erkkler alısvers yapmak benm gıcık oldğm sey
ah bebikim pardon
ben kafamdaki sorunun cevabındaydım
market alışverişinde en gıcık olduğum ksım kasadan geçmesi ve poşetlemesi
mağazadaki görervliliern ( genellikle minicik kızlar olurlar) sürekli kuyruğumda dolaşması rahat rahat alışveriş yaptırmamaları ve her seferinde benm onları malesef ki kibarca yanımdan kovmam

vallahi aynıyız güselim
one öyle
neden peşimizden gelirler anlamam
ben bakacam biraz derim kibarlıkla

monarosa senin ilgilenmiyorsun dediğin mesajını çoktan cevapladım cnm haberin ola

MELİKEEE hoşgeldin cnmmm
hamişçimmm nasılsın???

sırf beklememek için mi güselim
ya bu avatardaki sen misin bacıcım ya?
normalde esmerdin kumral mı oldun?

benim tatlım kumraldım yeni boyadm koyu yaptım daha cok yakısyor diye
evet sırf beklememk içinbenm adam garip yaa bide biz ikmzde aslan burcuyuz o benm dedğm olcak ben benm dedğim olcak ama yasımıza göre yinede iyi idare ederiz brbmizi masallah bunlarda tadı tuzu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…