kız 4 yaşında oglan 9 aylık canımm
ilgilenirim ben esmer bombaylaaaa
valla kalabalık olunca drakula gibi oluyorum cnm gelen mesajları kaçırmayayım diye
ama genede görmedim demek
bnm kocam bir melek ya bekler beni sağolsun çok seviyorum onu ben ya yirim onu ben yir
iyiyim daha iyi oldum:)
sabah erken kalkacam fazla durmayım burda diye düşünüyorum
amin canım saol öyle valla cadılık zamanları zor atlatıyoruz ama şükür4 yasında demk ikisnde allah bağslasın cnm tam cadılık zamnları senin kızın smdi o yaslarda öyle olyor
kızlarr hep aynı sorum yalan oluyo görmüyor musunuz?
alışverişte en çok gıcık olduğunuz şeyi sormuştum kaç kez
kızlarr hep aynı sorum yalan oluyo görmüyor musunuz?
valla erkklern genel karakteri bu bekleyemzler ama sen sanslns demek. benmki her istediğmi alır ama beklemez işde fiyatta arastrmaz hadi aldk gecti dur daha ucuzu var derim yok aldık gtti der
eşimle gitmek istemem ben yalnız olcamm ohhhh rahat rahatttttttttkızlarr hep aynı sorum yalan oluyo görmüyor musunuz?
mağazadaki görervliliern ( genellikle minicik kızlar olurlar) sürekli kuyruğumda dolaşması rahat rahat alışveriş yatırmamaları ve her seferinde benm onları malaesefki kibarca yanımdan kovmam
kalamarcım sen nasılsın sesin çıkmıyo
ah bebikim pardonben dedim ya erkkler alısvers yapmak benm gıcık oldğm sey
mağazadaki görervliliern ( genellikle minicik kızlar olurlar) sürekli kuyruğumda dolaşması rahat rahat alışveriş yaptırmamaları ve her seferinde benm onları malesef ki kibarca yanımdan kovmam
aynen ya bişey sorcak olduğunda da kimse olmaz etrafta:95:
aynen bende.bazende bunun şu bedeni var mı diye soracak olurum.kimse olmaz ortada.bakarmısınız bakarmısınız diye dolanırım ortada
teşekkürler canım sen nasılsın nasıl gidiyoır
aynen bende.bazende bunun şu bedeni var mı diye soracak olurum.kimse olmaz ortada.bakarmısınız bakarmısınız diye dolanırım ortada
slm canım hoşgeldinnslm şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sırf beklememek için mi güselim
ya bu avatardaki sen misin bacıcım ya?
normalde esmerdin kumral mı oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?