kokrkuorummm hem de çokkk :18::18: oyüzden sabaha kadar uyuyamıyorummm
kurdelaAAM sen gene görmedin benm mesajımı kızdım sana böleeeeeanlamışındır artıııık
inşallah cnm Allah büyük:78::78::78:
bende asla kalamam gece yalnız evde
iğğğ 3 senedir bir kere gece kalmadım tek
Allah sabır versn bacım sana
eşinin işi nedeniyle mi yalnız kaldın cnm yoksa asker falan mıyd?
hiç mi korkmadın?
şekerim
maaşallah sana.ay asla kalamam.her yerden ses gelir sanki...Allahım kimseyi yanlız etmeay ben alışmışıııım hiç korkmuyorum 2 sene boyuncaa her gece tektiiiim hemde evim öyle bi yerdeydi kiii resmeeen dağ başııııı
eşimin öyle nöbet olayı olmuyo ama bi kez saat 11 de gelmişti.ağla ağla bi hal oldum :)))annemde kızıyo kızım insan hiç evinden korkarmı diye.ama şimdi küçük erkeğim var neyseki
sabah eşimi uğurlarken çok fena üzülüyorum sıcacık uykumuz bozuluyor diye
sizdede öyle oluyor mu kızlar?
cnm neyi diyorsun güselim hangi mesaj??
valla görmedim
valla ağlasam da sızlasam da bunu yaşamak zorundayım ayda 2 kere nöbeti var zaten...
olmazmı kuzumm hemde nasıl benim eşim 12 24 calışan birisi bi gün sabah 7 de gidiyo aksam 7.de geliyo ondan sonraki günde aksam7.de gidiyo sabah 7.de geliyoo helede hamile olunca daha bi düşkün oldum inanki bazen o yanımda deil diye oturup aglıyorum poliss eşi olmak böle bişey ya sabr canı saolsun diyorum rabbim korusun güç kuvvet versin eşlerimize inşallahhh:98:
manorasa senin annenle aynı şehirde değilmiydin?
ay canııım polis eşi olmak gerçekten çok zorrr sürekli aklı eşinde kalır insanın bnmki polis dedeğil ama sağolsun biraz deli oldugu için bnmde aklım hep onda lkkalıyoo
yok cnmm biz eşimle tekiz burda...
doğrudur cnm uzaktan bakınca korkarım gibi geliyor işte..valla mecbur olunca öle bi kalıosun ki ben de kalamam derdim çok tırsak biriyimdir normalde ama kuzu kuzu kalıorum valla:63:
amin melikecim ya valla senin eşin birde polis..olmazmı kuzumm hemde nasıl benim eşim 12 24 calışan birisi bi gün sabah 7 de gidiyo aksam 7.de geliyo ondan sonraki günde aksam7.de gidiyo sabah 7.de geliyoo helede hamile olunca daha bi düşkün oldum inanki bazen o yanımda deil diye oturup aglıyorum poliss eşi olmak böle bişey ya sabr canı saolsun diyorum rabbim korusun güç kuvvet versin eşlerimize inşallahhh:98:
öyle amam bebişim yalan mı?burdaki mesajınaaa mucize lazım falan demişsin....
ay canııım polis eşi olmak gerçekten çok zorrr sürekli aklı eşinde kalır insanın bnmki polis dedeğil ama sağolsun biraz deli oldugu için bnmde aklım hep onda lkkalıyoo
hım ben öyle hatırladım.insan bi tanıdığı olsa onda kalır mesela...tek olmak da zor
evet canım aynen iki abimde askeriyede görevli rabbim hepsine güç kuvvet versin ve korusun vatan bekçilerimizi inşallah lütfen dualarınızı esirgemeyin olurmu gecen yıl nisan ayında az kalsın sırnaktaki abimi sehit veriyoduk aklım hep ondaa
seninkinin mesleği ne sambas?
doğrudur cnm uzaktan bakınca korkarım gibi geliyor işte..
bende alışırım belkide
amin melikecim ya valla senin eşin birde polis..
gözünde arkada kalır bir nevi..
ama birşey olmaz üzülme..türk polisi güçlüdür..
öyle amam bebişim yalan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?