sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aynen bende evlendiğim günden itibaren aldım.ne varsa bu evlilikte böle kilo aldırıyo eşimde aynı seninki gibi oda aldı.dur demenin vakti geldide geçti ztn bakalım başladım diyete hayırlısı

ahh ahh bnm kocamda filinta gibiydi şimdi 90 kilo

aynen bende evlendiğim günden itibaren aldım.ne varsa bu evlilikte böle kilo aldırıyo eşimde aynı seninki gibi oda aldı.dur demenin vakti geldide geçti ztn bakalım başladım diyete hayırlısı

valla haa hem evllikden sikayet edrz yeri geldimi hemde rahata ermiş gbii alırız killoları

valla haa hem evllikden sikayet edrz yeri geldimi hemde rahata ermiş gbii alırız killoları

evet bide çocuk gelir kilolalarıyla beraber.çocuk çıkar kilolar kalır sonrada evli türk kadınları balık etli diyince millet kızarız bide hiçte diye

ohhh geçti şimcikk

canım ya ben onu araştırdım aslında rahatlıktan değil düzenli bir cinsel hayatın oldugun için alırmışsın kilo hormonlarla alakalı yanii :78::78:

tabi sembascım bu işin sakası gercekden de dzenli cinsellikdendir

bence bzm kayınvalideler oğullarına iiyi bakmıomus nabsınlar mutlu deillermiiş mtlukuğu bizde buldular iştahları acıldı ahahaha yasasın kotuluk:82:

evet hiç değilse kayınvalidelerimizden daha güzel yemek yapıyomuşuz ispatlar 90-100 kiloyla dolaşıyolar valla

evet hiç değilse kayınvalidelerimizden daha güzel yemek yapıyomuşuz ispatlar 90-100 kiloyla dolaşıyolar valla

hee valla ama cdden ilk evlendğim zaman benmki bizimm yemeklere alısamadı sonra bi alıstı kaptrdı gttti 100 kilo işde. benmn kayınvalide patas kızartması mercimek corbası yoğrlmus hamur kızartılmıs işde bazlama falan hep o tarz yapıor yemekleri bizde 3gune bi mangal yakılır cısss cısss yağlı kavurmalar balıklarr ohhhhhhhhhhh

ohhh geçti şimcikk

canım ya ben onu araştırdım aslında rahatlıktan değil düzenli bir cinsel hayatın oldugun için alırmışsın kilo hormonlarla alakalı yanii :78::78:

eee hani kilo verdiriyodu oda mı yalanmış.bunu öğrenmek iyi oldu düzeni bozmak gerekmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…