bi
gene bekleriz canııım dolunca yetişemedm ilgilenemedim sennle kusura bakma...
aynen bende evlendiğim günden itibaren aldım.ne varsa bu evlilikte böle kilo aldırıyo eşimde aynı seninki gibi oda aldı.dur demenin vakti geldide geçti ztn bakalım başladım diyete hayırlısı
bi kerem öpmeyle geçmez bi daha öp
gene bekleriz canııım dolunca yetişemedm ilgilenemedim sennle kusura bakma...
aynen bende evlendiğim günden itibaren aldım.ne varsa bu evlilikte böle kilo aldırıyo eşimde aynı seninki gibi oda aldı.dur demenin vakti geldide geçti ztn bakalım başladım diyete hayırlısı
ahh ahh bnm kocamda filinta gibiydi şimdi 90 kilo
öperim kız ne olcek
valla haa hem evllikden sikayet edrz yeri geldimi hemde rahata ermiş gbii alırız killoları
valla haa hem evllikden sikayet edrz yeri geldimi hemde rahata ermiş gbii alırız killoları
hahahahha
eee yemeklerimiz güzel demekki biz napalım
yemek yapmayalııım
ohhh geçti şimcikk
canım ya ben onu araştırdım aslında rahatlıktan değil düzenli bir cinsel hayatın oldugun için alırmışsın kilo hormonlarla alakalı yanii :78::78:
bence bzm kayınvalideler oğullarına iiyi bakmıomus nabsınlar mutlu deillermiiş mtlukuğu bizde buldular iştahları acıldı ahahaha yasasın kotuluk:82:
noliyitabi sembascım bu işin sakası gercekden de dzenli cinsellikdendir
amaaaan yemek olmasın bnmki beynimi yer valla
evet hiç değilse kayınvalidelerimizden daha güzel yemek yapıyomuşuz ispatlar 90-100 kiloyla dolaşıyolar valla
ohhh geçti şimcikk
canım ya ben onu araştırdım aslında rahatlıktan değil düzenli bir cinsel hayatın oldugun için alırmışsın kilo hormonlarla alakalı yanii :78::78:
benimkide.eşimin beni gördüğünde sorduğu ilk soru ne yemek varyok desem nolur acaba bilemedim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?