sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

acaba bunu yapıyomusnz sizde bende öle derim ama yapamm valla bir susar iki susar sonra sustrrm ben

valla benimki cevap vermezsem susar. Sakinleşir yumuşar.ve ben haklı olurum.tabiki bende bunu tecrübelerle öğrendim.başta bende susmazdım.kavga çok büyürdü.

bir dirhem et bin ayıp örter :))) tartışırken sırayı beklemek gerekir önce o konuşsun unutmayın son gülen iyi güler sonra siz konuşun.ses yükseltince oda yükseltir bir baktınız ahalle duymuş rezillik.sonra barışırsın zaten mühüm konu değildir.ama millet sizin o sesleri he hatırlar.kavga ederken bunu aklından çıkarmazsan bak nasılda sessiz tartışmayı öğrenirsin :)))) ve en sonunda sen haklı çıkarsın :)))

sen bizi görsen saklambaç oynarız eşimle top oynuyoz.isim şehir oynuyoz
matrak bi aileyiz ya.

ya ona bakarsan biz evde çoraplardan top yapıp birbirimize gol atmaya çalışıyoruz, sos oynarız, bi de benim mutfaktan oturma odama açılan bi kapı var işte ordan faydalanıp ebelemece oynuyoruz.. eşimde geçende yine oyun oynarken biz artık bi çocuk yapalım da onunla oyna dedi
kız bende balık etlym zayıf değlimde ben etm kaskatı ele gelmior sıkılmıyor demekki ondan sorunn anladım ben

guzin ablamızda oldu ohhhhh tamma bnları uygulcam beeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…