sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

yaaa sorma valla öldüm dirldim dudağmda kırmızı ruj falan caktılar tabi ama bozuntya vermediler bide kazık kadr kaynım var oda o gece bzde kalmıstı mall

anam kaynananlarda ne düşüncesiz insanlarmış..
2 hafta eşini görmemişsin...
düşünemiyolarmı bunların işi vardır.birbirlerini özlemişlerdir diye...
çat kapı geliyolar.üstüne sizde kalıyorlar birde

offf pofff benim kociş döndü yattı vala totoşunu.sinir oldum sinir.hep böle yapıyor gıcık oluorum.kanka takılıyoruz buaralar

heyyy ben geldım kıskanc varlıkk

buyur şeekrimm
öyle mi ben kendi eşini anlattı sandım
ben de öyle sandım valla
yaaa sorma valla öldüm dirldim dudağmda kırmızı ruj falan caktılar tabi ama bozuntya vermediler bide kazık kadr kaynım var oda o gece bzde kalmıstı mall

yuhh yani ya millet ne kadan anlayışsız
ne dicek gelmeseymiş oda bnm kaynnda kocası gldğnde kapıdan hemen yapısyolar gözümzün önnde onlar utansın ben gencim ahahha
itiraf et kaynananı kıskandın o yüzden kocana böle süprrüs hazırladın di miii

offf pofff benim kociş döndü yattı vala totoşunu.sinir oldum sinir.hep böle yapıyor gıcık oluorum.kanka takılıyoruz buaralar

valla hepimiz kanka takılıyoz canım bu aralar..
hergün bu saatte burdayız.
adamlar napsın totoşunu dönüp yatıyo...
hele geçen sabahın 5i ben hala netteyim.
eşim kalktı gördü beni net başında..
bi saat çene yaptı valla...

benmkide yattı yatsnlar bz kaynatıyoz burdaaa smdi kalkar sen nptın busaate kadr der tv syrettm derim hmm der yatar

kkız sende 5e kadr naptın benmki öldrr valla

he valla emoş cin gibi anam...
biz saf kalmışız kısss.
vallah ben tripoli yaşadı zannetim...

kuzu sana bahssetmiştim ya kk dan arkadaşla buluşcaz diye
bugün bana geldi...
çay içtik sohbet muhabbet çok sevdik birbirimizi.çocuklarda aynı yaşıt kaynaştılar arabalarla oynadılar biz kaynattık

buyur şeekrimm

ben de öyle sandım valla

yuhh yani ya millet ne kadan anlayışsız

itiraf et kaynananı kıskandın o yüzden kocana böle süprrüs hazırladın di miii

hee özellikle yaptm gelsinde görsün diyee yaasasın kotlukkkkk

Bu adamların enerjilerini ortaya çıkarmak için bi plan yapmamız lazım artık bu şart oldu

yaa orası öylede ben artık bigün önceden söylüom dün söledim tamam dedi.gttm 11de yattım belki gelir diye.yok anacım ya.gıcık oluoum gıcık.

kuzu sana bahssetmiştim ya kk dan arkadaşla buluşcaz diye
bugün bana geldi...
çay içtik sohbet muhabbet çok sevdik birbirimizi.çocuklarda aynı yaşıt kaynaştılar arabalarla oynadılar biz kaynattık

öylemi bacım iyi etmişsiniz valla...
5 dk uzaklıkta görüşmüyonuz anam..
ne güzel sevdiyseniz birbirinizi çocuklarda anlaşmış bak..
buluşur kaynaşırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…