sadece kaynana olsa iyi 3 tane piyangodan görümce var hayatım.
yaşasın gelinlerrr
a.selam canımm sen de çok selamımı söylee
komşu vardı canım onla oturduk...
o gidince annemi aradım onunla konuştum telde...
annemden sonra meloşla konuştum...
ayyy ne çok kişiyle konuşmuşum ben öyle anam..
anca girdim işte..:102::102:.
hee çocuğu sattın kocana se bizim yanımıza geldin çyle mibizi çok özledin itiraf et itiraf ettt
kızzzz bende de 3 görümce var
evet görümcede kaynanadan sayılır ha o ha oo
ama ben bi kayınvalide olayımm hiç karışmayacam amaaaaannn millaet nabarsa yapsınn umrumdamııı
anlamıyorumm sanki bu dünyada kalıcazzz
devam :))) nasıl tarif edicem bunu bakalım ben yazdıkça gözünüzde canlandırın.telefonla konuşurken telefonun kulağa gelen kısmını ağzınıza tutun ama ağız kısmı aşagıda kalcak.yani şöyle sanırım ses gelen yere konuşulunca sesin daha çok gitiğini düşünüyorlar.bunu normal konuşurken sık sık yapıyorlar sonra telefon yine kulağa gidiyo :)))
telefonla yer tarif edeceklerse telefonu tutukları ellerini yön tarifinde canlı canlı tarif sağ sol dönme işareti falan ses gitmiyor görüntü yok sonra.karşı tarafa neden anlamadın diye kızılır.
komşu vardı canım onla oturduk...
o gidince annemi aradım onunla konuştum telde...
annemden sonra meloşla konuştum...
ayyy ne çok kişiyle konuşmuşum ben öyle anam..
anca girdim işte..:102::102:.
hafta sonu yapıyoz bişiler he :82:, saten beni en uzun süre bilgisayarın başından kaldırabilen sensin diyo, ama yetmiyo yaa :87:
kısss kocanı batıracan herhalde :))
faturalar yüzünden
canım bişey sorcam bu yazışmanın daha kolay bir yolu var mı acaba böyle uzun oluyor...:90:
ben anneciğimle 45 dk. konuştum bu akşam. sonra büyük görümcem aradı Samsun' dan, onunla da yarım saat konuştuk..
ne yetmiyo kızzzz
he bacım valla özledim sizi...
şimdi bizim kızlar coşmuştur dedim...
zorla attım kendimi buraya...
herifde ne yazıyın sen böyle çatır çatır diye bakıyo..
pek bi meraklıdır kendisi
fesat olma kızzzz :89:, yani azcık daha hoş beş etsin , 2 cümle kursun akşamları onu diyorumben anneciğimle 45 dk. konuştum bu akşam. sonra büyük görümcem aradı Samsun' dan, onunla da yarım saat konuştuk..
ne yetmiyo kızzzz
ben anneciğimle 45 dk. konuştum bu akşam. sonra büyük görümcem aradı Samsun' dan, onunla da yarım saat konuştuk..
ne yetmiyo kızzzz
aynen benimde bir oğlum var ama herşey bana ders oluyo onun gibi kıskanç olmicam evladımın mutluluğu benim mutluluğum öyle değilmi ama şeker
bunlar arap mı? ben suudi arabistan a gitmiştim de... of ya çok garipti. biz türkler bayağı medeniymişiz. ama Rabbim oralara da ayrı bir maneviiyat vermiş. Kabe çok güzel mesela
sorma bizimkide bana saat veriyo ama horlama sesi buraya geliyo amaaan sabahlar olmasın
hg canım benim...
kıss sendemi malatyadasın..
bende malatyada oturuyorum...
keremce bak birini daha buldum kısss
canım bişey sorcam bu yazışmanın daha kolay bir yolu var mı acaba böyle uzun oluyor...:90:
he bacım valla özledim sizi...
şimdi bizim kızlar coşmuştur dedim...
zorla attım kendimi buraya...
herifde ne yazıyın sen böyle çatır çatır diye bakıyo..
pek bi meraklıdır kendisi
yok kısss beleş bizimki..
nerde beleş oraya yerleş demişler...
konuşun bacılar konuşun...
herifler ödüyo nede olsa...:81:
yok kısss beleş bizimki..
nerde beleş oraya yerleş demişler...
aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?