sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

sadece kaynana olsa iyi 3 tane piyangodan görümce var hayatım.

evet görümcede kaynanadan sayılır ha o ha oo
ama ben bi kayınvalide olayımm hiç karışmayacam amaaaaannn millaet nabarsa yapsınn umrumdamııı
anlamıyorumm sanki bu dünyada kalıcazzz

komşu vardı canım onla oturduk...
o gidince annemi aradım onunla konuştum telde...
annemden sonra meloşla konuştum...
ayyy ne çok kişiyle konuşmuşum ben öyle anam..
anca girdim işte..:102::102:.

kısss kocanı batıracan herhalde :))
faturalar yüzünden

hee çocuğu sattın kocana se bizim yanımıza geldin çyle mi bizi çok özledin itiraf et itiraf ettt

kızzzz bende de 3 görümce var

he bacım valla özledim sizi...
şimdi bizim kızlar coşmuştur dedim...
zorla attım kendimi buraya...
herifde ne yazıyın sen böyle çatır çatır diye bakıyo..
pek bi meraklıdır kendisi

evet görümcede kaynanadan sayılır ha o ha oo
ama ben bi kayınvalide olayımm hiç karışmayacam amaaaaannn millaet nabarsa yapsınn umrumdamııı
anlamıyorumm sanki bu dünyada kalıcazzz

aynen benimde bir oğlum var ama herşey bana ders oluyo onun gibi kıskanç olmicam evladımın mutluluğu benim mutluluğum öyle değilmi ama şeker

bunlar arap mı? ben suudi arabistan a gitmiştim de... of ya çok garipti. biz türkler bayağı medeniymişiz. ama Rabbim oralara da ayrı bir maneviiyat vermiş. Kabe çok güzel mesela

telefonla yer tarif edeceklerse telefonu tutukları ellerini yön tarifinde canlı canlı tarif sağ sol dönme işareti falan ses gitmiyor görüntü yok sonra.karşı tarafa neden anlamadın diye kızılır.

komşu vardı canım onla oturduk...
o gidince annemi aradım onunla konuştum telde...
annemden sonra meloşla konuştum...
ayyy ne çok kişiyle konuşmuşum ben öyle anam..
anca girdim işte..:102::102:.

ben anneciğimle 45 dk. konuştum bu akşam. sonra büyük görümcem aradı Samsun' dan, onunla da yarım saat konuştuk..
hafta sonu yapıyoz bişiler he :82:, saten beni en uzun süre bilgisayarın başından kaldırabilen sensin diyo , ama yetmiyo yaa :87:

ne yetmiyo kızzzz

sorma bizimkide bana saat veriyo ama horlama sesi buraya geliyo amaaan sabahlar olmasın

aynen benimde bir oğlum var ama herşey bana ders oluyo onun gibi kıskanç olmicam evladımın mutluluğu benim mutluluğum öyle değilmi ama şeker

aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu

bunlar arap mı? ben suudi arabistan a gitmiştim de... of ya çok garipti. biz türkler bayağı medeniymişiz. ama Rabbim oralara da ayrı bir maneviiyat vermiş. Kabe çok güzel mesela

evet arap kutsal yerlerde maneviyat var ama sadece yerlerde var insanlarınında yok.görüyorum

hg canım benim...
kıss sendemi malatyadasın..
bende malatyada oturuyorum...
keremce bak birini daha buldum kısss

kız valla ne ballısın

canım bişey sorcam bu yazışmanın daha kolay bir yolu var mı acaba böyle uzun oluyor...:90:

maalesef yok canım

yok daha tam coşamadıkk şu an gazımız eksik..

yok kısss beleş bizimki..
nerde beleş oraya yerleş demişler...

puhahahaa

konuşun bacılar konuşun...
herifler ödüyo nede olsa...:81:

konuşcaz tabe bi anamı arıyom zati

aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu

net yavas yine gönderiyorum:)

benim kaynanam yok bir tane 18 yaşında görümcem 25 yaşında kaynım var.kaynım yeni evli gelin cezayirli aynı evde yaşıyoruz aman aman hiç anlatmıyyaım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…