ben senin yanına taşınıyom kuzu
ne bu kız herşey beleş oh ne güzel valla
benim kaynanam yok bir tane 18 yaşında görümcem 25 yaşında kaynım var.kaynım yeni evli gelin cezayirli aynı evde yaşıyoruz aman aman hiç anlatmıyyaım.
aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu
çilekli puding yazımı görmedinmi.
sendemi malatyadasın dedim.
bende malatyada oturuyorum kıss..
:118:sorma bizimkide bana saat veriyo ama horlama sesi buraya geliyo amaaan sabahlar olmasın
ben ve fesat olmamak.. cıks düşünmek bile imkansızfesat olma kızzzz :89:, yani azcık daha hoş beş etsin , 2 cümle kursun akşamları onu diyorum
he bacım noldu ki benim herif samsun' lubiri samsun mu dedi
aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu
ewet canım malatya çok güzel, su perisi sen malatya da mı oturuyorsun?? yoksa gurbette misin?
iyi akşamlar kıslar....................
aynı evde mi iki elti birlikte
yeni gördüm canım, evet malatyadayız ve malatyalıyız. nerde oturuyorsunçilekli puding yazımı görmedinmi.
sendemi malatyadasın dedim.
bende malatyada oturuyorum kıss..
hg kuşum......
çocukları yatıran geliyo....
yattımı bebişler
yeni gördüm canım, evet malatyadayız ve malatyalıyız. nerde oturuyorsun
yeni gördüm canım, evet malatyadayız ve malatyalıyız. nerde oturuyorsun
ya tr de olsam asla kabul etcem bir durum değil.ama burda zaten yanlızım kimsem yok kaynım yeni evlendi.evler ayrı olsa sabahtan akşam oda yanzlı bende yanlız olcaz diye birlikte oturmaya karar verdik.çok çok az arapça çok çok az ingilizce biliyorum öyle anlaşıyoruz.ev büyük neyseki.kız ilk başta çok iyi idi yani nişan dönemimde falan ama çok fazla değişti.anlatsam oooooo.bakalım ne olcak aslında benimle direk sorunu yok ama garip huyları var işte.
:118:
ben ve fesat olmamak.. cıks düşünmek bile imkansızkız ben 12' den sonra şifreli yayına geçiyorum burdaki herkes blir.. o yüzden utanmaca yok ben takılırım böyle herkese
he bacım noldu ki benim herif samsun' lu
senin işin de zor valla kuzum
Allah yardım etsin, seni ded ordan kurtarsın , malatyaya gel sendeya tr de olsam asla kabul etcem bir durum değil.ama burda zaten yanlızım kimsem yok kaynım yeni evlendi.evler ayrı olsa sabahtan akşam oda yanzlı bende yanlız olcaz diye birlikte oturmaya karar verdik.çok çok az arapça çok çok az ingilizce biliyorum öyle anlaşıyoruz.ev büyük neyseki.kız ilk başta çok iyi idi yani nişan dönemimde falan ama çok fazla değişti.anlatsam oooooo.bakalım ne olcak aslında benimle direk sorunu yok ama garip huyları var işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?