sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çilekli puding yazımı görmedinmi.
sendemi malatyadasın dedim.
bende malatyada oturuyorum kıss..

aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu

valla hayatım benim bir eltim var afedersin ağızlarına yapıyo ama yinede aman o kıymetli anlamadım ben paspas oldum valla ama akıllandım ne arıyorum zaten şehir dışında cadı ayyyy gene kan beynime sıçradı kadının yüzünde meymenet yok yahu...

sorma bizimkide bana saat veriyo ama horlama sesi buraya geliyo amaaan sabahlar olmasın
:118:
fesat olma kızzzz :89:, yani azcık daha hoş beş etsin , 2 cümle kursun akşamları onu diyorum
ben ve fesat olmamak.. cıks düşünmek bile imkansız kız ben 12' den sonra şifreli yayına geçiyorum burdaki herkes blir.. o yüzden utanmaca yok ben takılırım böyle herkese
biri samsun mu dedi
he bacım noldu ki benim herif samsun' lu
aynen aynen kıskanclık bazı insanların damarında var galibaa canımm..
ben her ne yapsamda nasıl iyi davansamdaa yaramıyoo demekkii iyi olmamak gerkiyo diyorum ama yine oluyorum nabcamm ben bu kendimlee yahuuu

senin işin de zor valla kuzum

aynı evde mi iki elti birlikte

ya tr de olsam asla kabul etcem bir durum değil.ama burda zaten yanlızım kimsem yok kaynım yeni evlendi.evler ayrı olsa sabahtan akşam oda yanzlı bende yanlız olcaz diye birlikte oturmaya karar verdik.çok çok az arapça çok çok az ingilizce biliyorum öyle anlaşıyoruz.ev büyük neyseki.kız ilk başta çok iyi idi yani nişan dönemimde falan ama çok fazla değişti.anlatsam oooooo.bakalım ne olcak aslında benimle direk sorunu yok ama garip huyları var işte.

neden lıbyadasın iş amaclımı

samsunun neresinden

Allah yardım etsin, seni ded ordan kurtarsın , malatyaya gel sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…