bende malatyalıyım.......................ama gaziantepte oturuyorum.....
benim kaynanam yok bir tane 18 yaşında görümcem 25 yaşında kaynım var.kaynım yeni evli gelin cezayirli aynı evde yaşıyoruz aman aman hiç anlatmıyyaım.
kötü olan her zaman kıymetli oluyo bacım ben bunu bilir bunu söylerimvalla hayatım benim bir eltim var afedersin ağızlarına yapıyo ama yinede aman o kıymetli anlamadım ben paspas oldum valla ama akıllandım ne arıyorum zaten şehir dışında cadı ayyyy gene kan beynime sıçradı kadının yüzünde meymenet yok yahu...
hoşgeldinnn..iyi akşamlar kıslar....................
ya tr de olsam asla kabul etcem bir durum değil.ama burda zaten yanlızım kimsem yok kaynım yeni evlendi.evler ayrı olsa sabahtan akşam oda yanzlı bende yanlız olcaz diye birlikte oturmaya karar verdik.çok çok az arapça çok çok az ingilizce biliyorum öyle anlaşıyoruz.ev büyük neyseki.kız ilk başta çok iyi idi yani nişan dönemimde falan ama çok fazla değişti.anlatsam oooooo.bakalım ne olcak aslında benimle direk sorunu yok ama garip huyları var işte.
ya tr de olsam asla kabul etcem bir durum değil.ama burda zaten yanlızım kimsem yok kaynım yeni evlendi.evler ayrı olsa sabahtan akşam oda yanzlı bende yanlız olcaz diye birlikte oturmaya karar verdik.çok çok az arapça çok çok az ingilizce biliyorum öyle anlaşıyoruz.ev büyük neyseki.kız ilk başta çok iyi idi yani nişan dönemimde falan ama çok fazla değişti.anlatsam oooooo.bakalım ne olcak aslında benimle direk sorunu yok ama garip huyları var işte.
fahri kayhanda canım...eski malatyada oturuyorum canım ben.sen???
gelmıyomusun malatyaya canım....
kötü olan her zaman kıymetli oluyo bacım ben bunu bilir bunu söylerim
hoşgeldinnn..
valla iyi kabul etmişsin canım.. Allah sana da kolaylık versin..
bende adapazarlıyım ve orda evliyim orda oturuyorum ne güzel dimi kızlar
hoş geldiniz nasılsınız.
valla hayatım benim bir eltim var afedersin ağızlarına yapıyo ama yinede aman o kıymetli anlamadım ben paspas oldum valla ama akıllandım ne arıyorum zaten şehir dışında cadı ayyyy gene kan beynime sıçradı kadının yüzünde meymenet yok yahu...
allah yardımcın olsun.işin zor....
samsunun neresinden
aynen arkadaşım Allah çirkin şansı versin
kötü olan her zaman kıymetli oluyo bacım ben bunu bilir bunu söylerim
hoşgeldinnn..
valla iyi kabul etmişsin canım.. Allah sana da kolaylık versin..
eşim bafra' lı... görümcem şu an ilkadım' da oturuyor. sen de mi samsun' lusun yoksa kız :26:
cyd ve ikiz.farkındayım işimiz zor Allah sonumuzu hayır etsin.bu işin sonu yok ama kaynım için üzülüyorum asıl çocuk okadar çok istediki evlenmeyi nerden bilcektik kızın böyle olcağını.hakkını yemiyeyim evde işleri yapıyor falan ama huyu acayip dediğim gibi.inş mutlu olurlar huzurlu olurlar zaten olmazsa evi ayırcam.hele bir tr ye gidip geleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?