sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

size bi fıkra yapıştırayım,

+++18....Temel sabah uçağı ile Paris' e gidiyor.

Temel sabah uçağı ile Paris' e gidiyor. İşlerini tamamlayıp
akşam uçağı ile İstanbul'a dönmek istemekte... Aksilik uçağı
kaçırır.
Saat 23.30'de lüks bir otelin yolunu tutar. Odasına çıkıp uyur.
Sabah yedide resepsiyona gidip hesabını sorar. Eline bir fatura
uzatırlar. Temel şaşırır:

-Lan bir başımızı koyduk ve kalktık 400 Euro...olur mu? der.

-Ama efendim hizmetlerimiz var.

Temel faturaya bakar T.K.P 100 Euro
-T.K.P ne?
-Tenis kortlarını kullanma parası Ben kullanmadım ki? Der Temel

-Kullansaydınız efendim 6 tane kortumuz var der

Temel yine bakar
H.K.P 150 Euro*

-Bu ne?
-Havuzu kullanma parası

-Kullanmadım ki? Der Temel.

Resepsiyon memuru gayet sakin bir şekilde

-Kullansaydınız 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik.

Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister. Faturanın altına
aynen şunu yazar. T.S.P 500 Euro ve resepsiyon memuruna uzatır.

-Ver bakalım 100 Euro. Sizin de bana 500 Euro borcunuz var, der
Temel. Resepsiyon memuru şaşırır.
-T.S.P ne oluyor?

-Temel'i s..me parası.
Aman efendim olur mu öyle şey estagfirullah der resepsiyon memuru.

-S.. seydiniz kardeşim bütün gece müsaittim .........

ayyy kızlar benim konulardada var....
görümcemle bayramda -tartışmıştım.
tartışmadan önce her zaman arayıp telde 1 saat konuşurdum.
artık aramıyorum..neyse bugün eşimin msjlarına baktım...
görümcem eşime şöyle bi msj çekmiş.
(((arayıp sormaz oldun.cesaretinmi yok aramaya.neyse kardeşiz.)))
sizce bu msj ne demek oluyor.cesaretin yok ne demek ya..
iyice gıcık oldum valla...

Son düzenleme:
şu kaynanasını sevmeyen kım oldugunu hatırlamasdım sımdı neydı kaynanla derdın nıye sevmıyon

bendim bendim..denizbatinn

o beni sevmemek için ugrasıyo ben onu sevmek için.. ama bugun bendee boşveriyim artık dedimm..gercekten evlilikte ailelerde evleniyomuşş..ben hiç takmamıştım ama taktırıyolar artıkkk

süpermiş kısss buuuu

bi ara bakayım konuna, hem okudğum şehirdenmişsin , takma dicem de olmayacak. böyle olmaya çalış

boşver hayatım sen kacacına bak gerisi bugün var yarın yok. kendinden bahset çalışıyormusun çoluk çocuk

öğretmenim cocuk yok canım benim..2 yıl oldu evleneliii..iyi ki evlenmişim ama ohh inat ettim istemedğii biliyodum ama iyi olduu halaa sasırıyolardırr devamm eden evliliğimee
senin bebek var healdeee sen neler yapıyosun

sen elınden gelenı yaptıysan oda anlamadıysa sall gıtsın

neyse sende hoşgörülü birisin galiba bencede aslında imkanın varsa ayrılsan iyi olur.çünkü yakın akrabasınız kötü olmaktansa......

geçen gün çok sinirlendim ama eşim rica etti kaynım için ne olur çocuk çok üzülüyor dedi.bende onlar için sabrediyorum.eşimde sinirleniyor ama bakalım.o kadar iyi niyetliyim o kadar değer veriyorum ama en küçük bir şeyde misal tokası kullana bilirmiyim diye sordum evt dedi kullandım.kaynım bizi alıp dükkana götürcek.gidiyoruz falan demez mi gece vakti şura mağza var toka lazım.bende çıkardım tokayı bana lazım değil dedim.aman neden öyle demişim neden çıkarmışım benonu istemiyormuşum.13 gün hastaydı hiç birşey yapamadı yattı kötüleşebilri diye başında 1 hafta nöbet tutum gece gündüz o zaman bile anlamadıysa değer verdiğim.tuturdu siz beni istemiyorsunuz ben gitcem ay ne çekiyoruz bilseniz.bir asi bir asi ne koca lafı dinliyor nede başka birinin kafasının dikine hep.sonumuz hayır olsun.

valla hayatım 7 senelik evliyim benden alırsan tavsiye kacana bak gerisini boşver

senin eşinlede huzurun bozulur.......

evet canım ben 7 sene evliyim 2.5 yaşında oğlum var 27 yaşındayım :87:evhanımıyım koca parası yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…