N' oldu kızzzz bi yorum yapamadınız.. bavulu duyunc nutkunuz tutuldu demiii.. sizi hınzırlar sizi
walla ne yapıcağımı bilmiyorum, o çok inattır zaten. ama bende akşam işten geç geliyorum, 2 çift sıcak cümle bekliyorum ama zorunlu haller dışında konuşmuyor adam ya hu :97:, geçen hafta sonu çıktım kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım :87:. güzel bi öneriniz varsa bu angusun üzerinde deneyebilirim kobay olarakhadi hayırlısı ama bence inatlaşma vazgeçirmeye çalış.daha çok yenisiniz.şimdiden böyle yaparsanız sonra işiniz zor.
N' oldu kızzzz bi yorum yapamadınız.. bavulu duyunc nutkunuz tutuldu demiii.. sizi hınzırlar sizi
benımkıde aynı ılk zamanlar sabaha kadar konusurduk sonra evlendık sımdı hıc konusmuyo tv ızlıyo gelınce sonra uyuyo konusutgumuz kelımelr 10 falan onuda ben sormasam konuscagı yok cok yoruluyomus gelınce hemen yatmak ıstıyomuss ben caresıne baktım her yolu denedım ama yıne aynı boyle gıdıcek herhalde omur boyu
Kızlar ben de yatıyorum.. uykum geldi valla yarın dip köşe temizlik yapacağım kısmetse.. öpüyorum hepinizi. herkese iyi geceler...
hadi canım iyigeceler herkese bende yatıyorum.görüşürüz...............
Kızlar ben de yatıyorum.. uykum geldi valla yarın dip köşe temizlik yapacağım kısmetse.. öpüyorum hepinizi. herkese iyi geceler...
ii gecelerrrrrr :92:Kızlar ben de yatıyorum.. uykum geldi valla yarın dip köşe temizlik yapacağım kısmetse.. öpüyorum hepinizi. herkese iyi geceler...
he bacııı şoktayım şuan....
iyi geceler balım...allah rahatlık versin...
anladın gerisinii yazamıom şuan...
ii gecelerrrrrr :92:
ne zamandır evlisin canım?benımkıde aynı ılk zamanlar sabaha kadar konusurduk sonra evlendık sımdı hıc konusmuyo tv ızlıyo gelınce sonra uyuyo konusutgumuz kelımelr 10 falan onuda ben sormasam konuscagı yok cok yoruluyomus gelınce hemen yatmak ıstıyomuss ben caresıne baktım her yolu denedım ama yıne aynı boyle gıdıcek herhalde omur boyu
iyi geceler ben de bugün yaptım temizlik eşim haftasonu evde. gerçi oğlan arkamdan dağıtıyo. :)))
sen ne zamandır evlsisin ??
sen napıyorsun canım
ne zamandır evlisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?