sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hadi hayırlısı ama bence inatlaşma vazgeçirmeye çalış.daha çok yenisiniz.şimdiden böyle yaparsanız sonra işiniz zor.
walla ne yapıcağımı bilmiyorum, o çok inattır zaten. ama bende akşam işten geç geliyorum, 2 çift sıcak cümle bekliyorum ama zorunlu haller dışında konuşmuyor adam ya hu :97:, geçen hafta sonu çıktım kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım :87:. güzel bi öneriniz varsa bu angusun üzerinde deneyebilirim kobay olarak

sen ne zamandır evlsisin ??

Kızlar ben de yatıyorum.. uykum geldi valla yarın dip köşe temizlik yapacağım kısmetse.. öpüyorum hepinizi. herkese iyi geceler...

Kızlar ben de yatıyorum.. uykum geldi valla yarın dip köşe temizlik yapacağım kısmetse.. öpüyorum hepinizi. herkese iyi geceler...

iyi geceler balım...allah rahatlık versin...
anladın gerisinii yazamıom şuan...

bende bı tane anlatayım ve bu anlattıgım fıkrayı bıze matematık hocası anlatmıstı derste matak adamdı ama boyle fıkraları vardı ıste BİR GUN HOCA CAMIDE VAAZ VERIYORMUS ZINA SOYLE GUNAHTIR BOYLE GUNAHTIR FALAN ZINA YAPARSANIZ YERIN YEDI KAT ALTI ZANGIR ZANGIR SALALANIR DIYORMUS NEYSE CEMAAT DAGILMIS BIR TANE KADIN GELMIS HOCANIN YANINA KADINLA SAMIMI OLMUSLAR VE DAHA SONRA ILISKIYE GIRMISLER KADIN SORMUS HOCAM DEMIS ZINA YAPARSAK YERIN YEDI KAT ALTI ZANGIR ZANGIR SALLANIRDI HANI DEMIS HOCADA İŞİN ERBABI OLURSA YORGAN BILE SALLANMAZ DEMIS

ne zamandır evlisin canım?

sen napıyorsun canım

canım bende kısaca tanıtayım sana kendimi..
şimcik ben 22 yaşındayım.3 yıllık evliyim.1.5 yaşında cadı bi kızım var...
ev hanımıyım çalışmıyorum.bende koca parası yiyenlerdenim.eşim öğretmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…