sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

maaşallhh canım.. amin

ceydoşşşşşum nasılsın güselim daha daha??
nasıl gidiyor hayat bakim?

iyiyim çok şükür canım, ev almaya niyetlendik onunla uğraşıyoruz.. ev işi temizlik falan derken bi gün daha bitti.

anam ne çabuk geldiniz bu sayfaya kadar
ben Kübra izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım 2,5 yaşında bi kızım var adı Ayşe Eflin. başka sorusu olan :)
memnun olduk canım hemde çok...valla sorum yok bnm:)))
seninde çocuğun var ne güzel Allah bağaşlasın emi...
evet biraz hızlı geldi sayfa bu akşamda..
bizim hatunlar çok bereketli ya:))
kızlar selaaaaam valla benim için günün en güzel saatleri.oğluşumla eşimi yatıdım sohbete dalalım

hg cnm tekrar...ne güzel dinlenme saatlerin..

evet cnm çok tatlı bende bir yakının zannettim

yok valla benimki olunca bu bıdığa benzesin diye şimdiden bakmaya başlıyorum bi beş sene daha bakıyım belki benzerkime çok bakarsan ona benzermiş fln diye bişi vardıya

evet ya aşkım oğlum bu saate kadar yatmadı valla zor yatırdım anca geldim

iyiyim çok şükür canım, ev almaya niyetlendik onunla uğraşıyoruz.. ev işi temizlik falan derken bi gün daha bitti.

aynen öyle ceydacım ya bende temizlik yaptım bugun...
daha da var yarın halledecem...
fırındı buz dolabıydı onları çekecek eşim bende silecem..
wcnin duvarlarını sileyim...
ohh rahatlıcam valla.

yok valla benimki olunca bu bıdığa benzesin diye şimdiden bakmaya başlıyorum bi beş sene daha bakıyım belki benzerkime çok bakarsan ona benzermiş fln diye bişi vardıya
evet cnm ya doğruymuş göya o
batıl inanç işte...

selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:

selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:

hoş geldin canım bende benimkileri yeni yatıdım kendimi burda buldum şeker

ayyy hiç sorma kısss...
dün altıma edecektim valla...
zor attım kendimi wcye.
girdim wcye yapıom yapıom bitmıyooo....

kız torbayı patlatmayalım yakında

anam ne çabuk geldiniz bu sayfaya kadar
ben Kübra izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım 2,5 yaşında bi kızım var adı Ayşe Eflin. başka sorusu olan :)

ben diyorum makina gibin hatunlar maaşallahh

ben 24 yaşındayım canım, ist.da oturuyorum henüz bebiş yok

kızlar selaaaaam valla benim için günün en güzel saatleri.oğluşumla eşimi yatıdım sohbete dalalım

hoşgeldin dilekk

eyvahlar olsun noolduki okadar((

ne olmadı ki emoşun ekşınlı maceraları sağolsun kopamadık pcden

valla ben bazen evye götürüorm laptopu ordan yazıyorsm böle durmlarda napym ksura bakmayın tvaletten yazıyorm size

ay emoş öldrcen kıs sen beni...

evet ya aşkım oğlum bu saate kadar yatmadı valla zor yatırdım anca geldim
olsun cnm artık dinlen bol bol..gece senin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…