sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

maaşallhh canım.. amin

iyiyim çok şükür canım, ev almaya niyetlendik onunla uğraşıyoruz.. ev işi temizlik falan derken bi gün daha bitti.

çok saol tatlımmm

valla ben bazen evye götürüorm laptopu ordan yazıyorsm böle durmlarda napym ksura bakmayın tvaletten yazıyorm size
cidden mi?
selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:
hoşgeldin cnm ya bu akşam yeni yeni arkadaşları görüyorum ne güzel...
topic yeni fıstıklar görüyor
tanıtır mısın kendini dilersen_?
anam ne çabuk geldiniz bu sayfaya kadar
ben Kübra izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım 2,5 yaşında bi kızım var adı Ayşe Eflin. başka sorusu olan :)
cnm ben sana cevap verdim ama senin cevabını görmedim kaçırdım mı cevabnı bilemedim:26:

selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:

hoşgeldin.. gezinmek ne kelime biz buraya kapak attık ohh koyver gitsin

naber ceyda nasılsın gün nasıl geçti canım yorucumu

iyidir balım evet valla yorucuydu bugün. sen naptın kuşum?

Allah iyiliğini vermeye gıııı
oda güzelmiş bacıııı...
kız biz de sonda takakkkk

ayyy koptum leeee....
he valla sondada yaptığınıda anlamıyon kısss....

ay çok hoşsunuz yaniye bu tuvalet muhabbetti bukadar hoşuma gitti billmiyorum

bizde bugün alış veriş yaptık şimle biraz pahalı tuttu akşama kadar söylendi erkekler işte.sonra annemlere yemeğe gittik oğlan gelirken arabada uyudu valla zorla yatırdım .öyle bir gün daha bitti bebişim. dün akşan 5 te yattık biz sohpet etmekten zaman nasıl geçti anlamadık valla.

DİLEK
hayatım kim hamile ben anlamadım
melike hamile cnm

emoş seninle aramızda fark var:)))
çok dahi birşeysin yaaaa
yerim seniiiiiiii[/QUOTE]

ne farkı kız buu iyimi kötümü? ama iyde olsa kottde olsa snnle benm aramda bi afrk olmasınn yaa biz bacıyızzz

melike hamile cnm

emoş seninle aramızda fark var:)))
çok dahi birşeysin yaaaa
yerim seniiiiiiii

ne farkı kız buu iyimi kötümü? ama iyde olsa kottde olsa snnle benm aramda bi afrk olmasınn yaa biz bacıyızzz[/QUOTE]

ne farkı kız buu iyimi kötümü? ama iyde olsa kottde olsa snnle benm aramda bi afrk olmasınn yaa biz bacıyızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…