canım inanki yasanılmaz anlatılır
bazen içinde sankii içimde hiçbişi yokmuş gibi oluyom ama sonra onu ultrasyonda görünce tüm sinirimi stresimi atıyom rabbim korusun inşlalahh bebişimi ve beniinanki bende cok korkuyorum bişi olucak diye hele gecen su 3 ay bi ara leke geldi aglamaktan helak oldum rabbime emanet melegim inşallah sende en kısa zamanda tadarsın bitanem benim
çok saol tatlım benimm erkege yatkın dedi ama kesin demedi canım hakkımızda hayırlısı olsun şnşallah diyoruz eşimle biz onu bulana kadar ne cektik rabbime binlerce sükür olsun darısıda isteyen herkese inşalahhh
oyy cnm benim görünce yaşadığınız mutluluk tüm sıkıntıları unutturcaktır eminim
olsun cnm artık dinlen bol bol..gece senin:)
bazen içinde sankii içimde hiçbişi yokmuş gibi oluyom ama sonra onu ultrasyonda görünce tüm sinirimi stresimi atıyom rabbim korusun inşlalahh bebişimi ve beniinanki bende cok korkuyorum bişi olucak diye hele gecen su 3 ay bi ara leke geldi aglamaktan helak oldum rabbime emanet melegim inşallah sende en kısa zamanda tadarsın bitanem benim
amin güselim...
leke kötü ya maşallah ucuz atlatmışsın cnm
eevet melikecim biz suan anlamayız tabi yasamadan ama eminmki süepr bi dyguu..BEbişinde erkeğe yatkın demek Allah hayrlısını nasip etsinn
çok saol tatlımmmmaaşallhh canım.. amin
iyiyim çok şükür canım, ev almaya niyetlendik onunla uğraşıyoruz.. ev işi temizlik falan derken bi gün daha bitti.
saol kurdelam bende cok merk ediorm bunları aklımdaki soruları sordun valla melikecim aydınlt biiz yaa bu arda ALLAH sağlıklı bi şeklde almak nasip etsn bebğni kucağna
çok saol bitanem her zaman aklınızda soru olursa sorabilirsiniz fırsat buldukça yazarım amin tatlım güzel yüreginize saglıkk inşallah canımm benimm
amin güselim...
hayatım kim hamile ben anlamadım
cidden mi?valla ben bazen evye götürüorm laptopu ordan yazıyorsm böle durmlarda napym ksura bakmayın tvaletten yazıyorm size
hoşgeldin cnm ya bu akşam yeni yeni arkadaşları görüyorum ne güzel...selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:
cnm ben sana cevap verdim ama senin cevabını görmedim kaçırdım mı cevabnı bilemedim:26:anam ne çabuk geldiniz bu sayfaya kadar
ben Kübra izmirde yaşıyorum 26 yaşındayım 2,5 yaşında bi kızım var adı Ayşe Eflin. başka sorusu olan :)
selamlar kızlar ben bu topikte yeniyim.nasılsınız bakalımmm?ben eşimle bebişi yatırdım.öyle avare gibi geziodum nette aaaaaaaa bir de baktımki benim gibi gezinenler varmıii:92::92:
naber ceyda nasılsın gün nasıl geçti canım yorucumu
kız biz de sonda takakkkk
Allah iyiliğini vermeye gıııı
oda güzelmiş bacıııı...
eveeet cddiym napym tutmakdansa ohh rahat rahat
hoşgeldin.. gezinmek ne kelime biz buraya kapak attık ohh koyver gitsin
iyidir balım evet valla yorucuydu bugün. sen naptın kuşum?
hahahahahaha yolda eşin fln rastlayıp napıyosun sen demiyo mu
eveeet cddiym napym tutmakdansa ohh rahat rahat
evet canım aslında korkulacak derecede bişi yoktu ama işte varsın olsun insan ben gibi pimpriikli olmasın ilkide düşük olunca titriyom bunaacanım inanki yasanılmaz anlatılır
amin güselim...
inşalah canım inşallahhhhhhoyy cnm benim görünce yaşadığınız mutluluk tüm sıkıntıları unutturcaktır eminim
eevet melikecim biz suan anlamayız tabi yasamadan ama eminmki süepr bi dyguu..BEbişinde erkeğe yatkın demek Allah hayrlısını nasip etsinn
evet tatlım benim rabbim sizede yasatsın inşallah gitmedik doktor bırakmadım bende bişi yok diye geciodum buraya tayin olup gelince burda çok ii bi doktor buldum da yumurtan tembel dedi klomen verdi kullandım çok şükür suanda melegim benimle maşallah kuzusuma geldi sonunda cok sükür rabbime emanetiz gülümm
melike hamile cnmDİLEK
hayatım kim hamile ben anlamadım
oda bazen öle yappıyor hatta oyun bile oynuyorr
ayyy koptum leeee....
he valla sondada yaptığınıda anlamıyon kısss....
oda bazen öle yappıyor hatta oyun bile oynuyorr
ay çok hoşsunuz yaniye bu tuvalet muhabbetti bukadar hoşuma gitti billmiyorum
melike hamile cnm
emoş seninle aramızda fark var:)))
çok dahi birşeysin yaaaa
yerim seniiiiiiii
evet canım aslında korkulacak derecede bişi yoktu ama işte varsın olsun insan ben gibi pimpriikli olmasın ilkide düşük olunca titriyom bunaa
inşalah canım inşallahhhhhh
evet tatlım benim rabbim sizede yasatsın inşallah gitmedik doktor bırakmadım bende bişi yok diye geciodum buraya tayin olup gelince burda çok ii bi doktor buldum da yumurtan tembel dedi klomen verdi kullandım çok şükür suanda melegim benimle maşallah kuzusuma geldi sonunda cok sükür rabbime emanetiz gülümm
aşkım Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına kaç aylık hamilesin ilk bebek mi cinsiyeti ne. kandini fazla yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?