hahahahahah sizin wcye ayrı bi leptop şart belli
hoş geldin canım bende benimkileri yeni yatıdım kendimi burda buldum şeker
hg canım ............
cidden mi?
hoşgeldin cnm ya bu akşam yeni yeni arkadaşları görüyorum ne güzel...
topic yeni fıstıklar görüyor
tanıtır mısın kendini dilersen_?
cnm ben sana cevap verdim ama senin cevabını görmedim kaçırdım mı cevabnı bilemedim:26:
hoşgeldin.. gezinmek ne kelime biz buraya kapak attık ohh koyver gitsin
ohhh koyver dim gitti ozaman daaa
iyidir balım evet valla yorucuydu bugün. sen naptın kuşum?
kız biz de sonda takakkkk
melike hamile cnm
emoş seninle aramızda fark var:)))
çok dahi birşeysin yaaaa
yerim seniiiiiiii
kız sus kocam uyancak smdi gülmekdennn manyak seniiiiiii
bizde bugün alış veriş yaptık şimle biraz pahalı tuttu akşama kadar söylendi erkekler işte.sonra annemlere yemeğe gittik oğlan gelirken arabada uyudu valla zorla yatırdım .öyle bir gün daha bitti bebişim. dün akşan 5 te yattık biz sohpet etmekten zaman nasıl geçti anlamadık valla.
hoşbulduk canımm valla ben de kendimi burda buldum
hoşbuldikkkkk
tabiki tanıtırım 20 yaşında 6aylık bi oğlum var aslen kütahyalıyım ama şuan yozgatta otruyorum.öğrenciyim aynı zamanda kumral ela gözlü ufak tefek çıtıpıtı bi kızım
kızlarr hepinize ii geceler ben cıkıyorum kendinize çok ama çok ii bakın uykumuz geldianneannemizde hadi kızım fazla durma nette zararlı diyo kırmayalım onuda dimi çok öptük sisi güzel teyzeleri hersey gönlünüzce olması dilegiyleee saglıcakla kalın
ne farkı kız buu iyimi kötümü? ama iyde olsa kottde olsa snnle benm aramda bi afrk olmasınn yaa biz bacıyızzz
su perisi sen napıyorsun cevap verdinde ben kaçırdım mı yoksa valla sayfaların hızına yetişemiyorum:80:
kız ben sana geçen akşam demedim ki ağzına çorap neyim tıka diye
ben market alışverişine eşimle gitmem bu yüzden.. kredi kartı borcunu öderken gözlerini belertip bi bakış atar sonra da paşa paşa öder
kızlarr hepinize ii geceler ben cıkıyorum kendinize çok ama çok ii bakın uykumuz geldianneannemizde hadi kızım fazla durma nette zararlı diyo kırmayalım onuda dimi çok öptük sisi güzel teyzeleri hersey gönlünüzce olması dilegiyleee saglıcakla kalın
ahanda bi genç anne daha...
Allah bağışlasın yavrunu tatlım...
olsun cnm artık dinlen bol bol..gece senin:)
evet canım aslında korkulacak derecede bişi yoktu ama işte varsın olsun insan ben gibi pimpriikli olmasın ilkide düşük olunca titriyom bunaa
inşalah canım inşallahhhhhh
aşkım Allah tamamına erdirsin inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına kaç aylık hamilesin ilk bebek mi cinsiyeti ne. kandini fazla yorma
çok tesekkürler canım ilki düşük oldu bu ilk bebişim olucak rabbimin izniyle inşallahh erkek gibi dedi ama kesin deil tatlışım allah hepinizden razı olsun kendinize çok ii bakın öptümm
tamam tatlım iyi geceler uyuyun bebişinle hadi öptüm a.e.o tatlımkızlarr hepinize ii geceler ben cıkıyorum kendinize çok ama çok ii bakın uykumuz geldianneannemizde hadi kızım fazla durma nette zararlı diyo kırmayalım onuda dimi çok öptük sisi güzel teyzeleri hersey gönlünüzce olması dilegiyleee saglıcakla kalın
i
nayıııııııır nolamazzzzz sennle benm aramdafark yok dedim okadarrrrr sen benm bacımsınnnnn
başka kimler var genç anne?amin canım cümelemizinkinii
ALMİLA demek sende küçük annelerdensin cnm
bende 23 yaşımdayım evliyim çocuğum yok cnm
çok memnnun oldum tanıştığıma...
MELİKECİMMM ucuz atlatmışsın cnm ya korkma artık geçti o tehlikeli dönemlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?