sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

ceyda aklıma esra eroldakki kız gelio yaaa hep netten aradım vdeosunu bulmadım o kızın ismi neydii?????

bebeğinle sana mışıl mışıl uykular canım

iyi geceler sana ve bebişne rahat uykularr.

iyi geceelr canım Allah rahatlık versin..

iyi geceler meloşummm...
kendine VE BEBİŞİNE çok iyi bak.
Allah rahatlık versin...
seni çok sefiyom kuzum

tamam tatlım iyi geceler uyuyun bebişinle hadi öptüm a.e.o tatlım

tamam bebişim fark yok seninle aramızda hiç fark yok

hepinize ayrı ayrı çokkk tesekkür ediyoruz kuzumun dünya tatlısı teyzeleri rabbimde sizin güzel gönlünüze göre versin inşallahh

aaa canım benim nekadar güzell ozaman sen de erken evlenenlerdensin?nerelisin canım?nasıl gidiyo hayat çocuk büytmek?

adanalıyım canım ben...
benim kızım çok yaramaz valla 2 çocuğa bedel...
çok yoruyo beni..hala uyumadı daha...
ayağımda sallıyorum şuan..
aynı zamanda size yetişiyorum

Kız emoş ben de bi hikaye anlatıcamm ... seninki gibin ekşınlı diil ama idare et

17 yaşındaki görümcem bizde kalmaya pek hevesli ama ben haftasonları kalmasını istemiyorum çünkü eşim evde oluyo başbaşa kalmak istiyoruz vs diye... geçenlerde yine dedi kalıyım diye telefondayken ben de kızdım kaptırdım gidiyorum eşime bağrınarak dedim ki ' ne düşüncesizler ya haftasonu kalmaya gelinir mi?!!! belki benim işim gücüm var belki kocamla sevişicem' dedim ama ağzımdan kaçtı bi an

benim herüften cevap geldi ' vallaha mı ' o anda kopuşş

adanalıyım canım ben...
benim kızım çok yaramaz valla 2 çocuğa bedel...
çok yoruyo beni..hala uyumadı daha...
ayağımda sallıyorum şuan..
aynı zamanda size yetişiyorum

ayy kıyamam sana valla benimki ondan küçük ama o da gece 1buçuktan önce uyumuyo bir de huy değiştirdi sadece yatağında uyuyoo..valla çok yorucu bunlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…