Rabbim sabır versin canım.burda güzel vakit geçiriliyor.sadece bu sayfada değil.birsürü şeyler var.valla ben çok şey öğrendim güzel arkadaşlıklarım oldu.bakarsın ingiltereden olanlarda vardır..tanışırsın kaynaşırsın
he valla dilekçim sanada teşekkür edrim hadi öpüldünüz kaçtım been ii muhabbetlerr
canım herkesin cekeceği bi dert var seninkide bu ama üzlme ALLAH beterinden saklasın kocan cocuğun yanında sonucta kendin istedin dimi evlenip eşinle brlikte olmayı?sevginn bi bedelli oluyor malesef sen guclu dur yeter
hosbulduk ikz napem yaa film actık kocamla uyudu kaldı filmin ortasında bende fırsat bu fırsta dedim
iyidr bebem film seyrederken koca yarıda uyudu bende burdayım işde ALLAH sohbetimiz arttrsın bu gece bereket var masallahhh
kısss ilaçmı kattın adamın içeceğine yoksam...
buraya gelmek için...
hoşgeldin canım naber napıyon ne filmi seyrediyordunuz
öyle cnm valla arkadaşlar sağolsunkurdelam maaşallah sayfan bu gece epey bereketli
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
Su-Perisi keremce_+ emine07masum+ dilek_54+ ikiz81 sembas+ SeMaSe+ gossip_coloumnist mzy su_peri+ jelanie almila_90
valla cnm gece mesai gündüz dinlenme yani o kadar olacak:)
cnm ya topiği kutlarken senin çocuğunu iki tane sandım bir tane oğlun varmş
Allah bağaşlasn üzülme lütfen
Su-Perisi keremce_+ emine07masum+ dilek_54+ ikiz81 sembas+ SeMaSe+ gossip_coloumnist mzy su_peri+ jelanie almila_90
maşallah anammm.gece coşuyo bu topik..gündüzde sinek avlıyo...
bacım sen nerelerdesin
hoşbulduk cnm neyse artık kısmet 2000e
he valla dilekçim sanada teşekkür edrim hadi öpüldünüz kaçtım been ii muhabbetlerr
Allah yardımcın olsun cnmkızlar benim oğlan uyumuyo napçam yaaaaa
evi görseniz 2 dakikada savaş alanı yaptı evi toplicam daha
yok kızz valla bşi yapmadım ehuehhee.uymasın die elimden geleni yaptm ama kahve mahve yazık dayanmadı kuzum yaa
son hava bukucu die bişi ya bzm filmlern arasından cıktı bunu izlmedik die actık ama herif uyudu kaldısenden ne var ne yok bebeim
sorma yaaaa neler yapıyorumşimdi ben kıbrıstaymya türk tarafında.malum bizm türk vatandaşı olarak rum tarafına geçmemiz yasak türk olduğum için.köpek getirtmeye çalışıyorum rum tarafındaki petshopa ingilizce mailler atıyorum siz bu tarafa gelin diyorum oda siz bu tarafa gelin diyo ölee sürüp gidioonla cebelleşiodum
kızlar benim oğlan uyumuyo napçam yaaaaa
evi görseniz 2 dakikada savaş alanı yaptı evi toplicam daha
öyle cnm valla arkadaşlar sağolsun
valla cnm gece mesai gündüz dinlenme yani o kadar olacak:)
kzum 12kullanıcı okyor falan barii oıralarını kesseydin ahahah yriim ben snei kopyala yapstırım benimmmmmmmmm
iyi hayatım küçük oğlan yatmıyo büyük oğlanı (eşim) yatırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?