sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
Su-Perisi keremce_+ emine07masum+ dilek_54+ ikiz81 sembas+ SeMaSe+ gossip_coloumnist mzy su_peri+ jelanie almila_90

maşallah anammm.gece coşuyo bu topik..gündüzde sinek avlıyo...

insallah burda guzel arkadasliklar edinebilirim.Ama bu oturdugum bolgede malesef hic turk yok..

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 0 ziyaretçi)
Su-Perisi keremce_+ emine07masum+ dilek_54+ ikiz81 sembas+ SeMaSe+ gossip_coloumnist mzy su_peri+ jelanie almila_90

maşallah anammm.gece coşuyo bu topik..gündüzde sinek avlıyo...

hoşgeldin canım naber napıyon ne filmi seyrediyordunuz

kısss ilaçmı kattın adamın içeceğine yoksam...
buraya gelmek için...

yok kızz valla bşi yapmadım ehuehhee.uymasın die elimden geleni yaptm ama kahve mahve yazık dayanmadı kuzum yaa

hoşgeldin canım naber napıyon ne filmi seyrediyordunuz

son hava bukucu die bişi ya bzm filmlern arasından cıktı bunu izlmedik die actık ama herif uyudu kaldısenden ne var ne yok bebeim

kurdelam maaşallah sayfan bu gece epey bereketli
öyle cnm valla arkadaşlar sağolsun

evet ya bayagı kalabalıkız b ugün.kurdelam kısss nere kayboldun

kızlar benim oğlan uyumuyo napçam yaaaaa
evi görseniz 2 dakikada savaş alanı yaptı evi toplicam daha

bacım sen nerelerdesin

sorma yaaaa neler yapıyorumşimdi ben kıbrıstaymya türk tarafında.malum bizm türk vatandaşı olarak rum tarafına geçmemiz yasak türk olduğum için.köpek getirtmeye çalışıyorum rum tarafındaki petshopa ingilizce mailler atıyorum siz bu tarafa gelin diyorum oda siz bu tarafa gelin diyo ölee sürüp gidioonla cebelleşiodum

iyi hayatım küçük oğlan yatmıyo büyük oğlanı (eşim) yatırdım

bacım baya cebelleşecen desene bu gidişle....
kıss orda köpek yokmu...

kızlar benim oğlan uyumuyo napçam yaaaaa
evi görseniz 2 dakikada savaş alanı yaptı evi toplicam daha

anason çayı içir bak nası uyuyoşaka bi yana sakın içirme valla yengemin annesi küçükken çok yaramaz uyumuyo diye anason çayı içirip dururmuş oyüzden şimdi amelyat olcağı zaman fln aneztesi tutmuyo ne kadar doz verirlerse etki etmio.o anason çayı öle yapıomuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…