esprimi mahvettiniz
bende börekler var hazır patatesler var.bide haşlanmış bugday nohut ve barbunya var.kızarmış patlıcan var.taze fasülye var.başkada bişey yok.domates sosu yapmak istiodum kahvaltılık ama yapamadım bu yaz yeni evliydim pek bilmiodum yazın.sonrada domates pahalılandı.yapamadım.bende doldurmayı çok istiyorum ama yapamadım yazın.dolmalık biber falan koyabilirsin içini temizleyip.
ya kızlar buzlukta kek börek saklıyor musunuz?
böyle buzluğu doldurmak istiyorum sadece bi kaç parça atmak istemiyorm
neler atayım buzluğa....
hazır mantı...
kek...kurabiye....börek...başkaaaa
tabi tabi kurabiye kek baklava bunları attım süper olyor..
bende sarma ,börek, milföy,közlenmiş patlıcan vede kırmızı biber,yeşil fasulye,nohut ıslatıp koyarım,evde açma mayalı börek yaparım pişirmeden koyarım.çıkartıp pişiririm.
ohhh afiyet olsun ikizcim valla çocuklarına rağmen nasılda yapmışsın
evet baklava vede diyarbakır kadayıfıda süper oluyor.
ben mantı atıyom ama kendim açıyorum yaprak sarma öyle yemekliklerden bamya vişne bezelye barbunya kırmızı eriği kaynatıyoz kışın hoşaf oluyo böyle şeyler ama biz hamur işlerini yapıyoruz atmıyoruz dipfirize
nazarım değdi
bende sarma ,börek, milföy,közlenmiş patlıcan vede kırmızı biber,yeşil fasulye,nohut ıslatıp koyarım,evde açma mayalı börek yaparım pişirmeden koyarım.çıkartıp pişiririm.
çokkk teşekkürler kızlar önerilerinize...
bende hazır mantı alıp atayım diyorum bildiğim bir market var süper ev mantısı gibi...
valla hiç uğraşamam evde.bir kere denedim.bir tabaklık mantı için iki saat uğraştım ya olamaz
bende hazır mantı alıp atayım diyorum bildiğim bir market var süper ev mantısı gibi...
valla hiç uğraşamam evde.bir kere denedim.bir tabaklık mantı için iki saat uğraştım ya olamaz
ay kız ben çok hamaratımdır.............
vallaha ben sadce nokut fasulye borulce barbunya sarma bamya atıyorm gerisi bana gelior zaten hosaf salca domates biber
bi ucum koye danyanıyo ayptr sölemesii
senin elinden zehir olsa yenir bebemmm
yaa bak insann kendine ettği nazarı kimse edemzmiş derler
hı hı doğru cnm:82:
ay şu mayalıları hiç beceremiyorum ya
elimden hiç tutmuyo maya
hep pohaçaları kabartma tozuyla yapıyorum
nasıl yapıyosun ikiz mayalıları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?