sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

hı hı evet cnm dolmalık biber falan atar kaynanam
biber kızartması...patlıcan....v.s..
ne güzel bak dolabın dolu oh afiyet olsun..
bende domates atardım bu sene atmadım çok sıcak dayanamıyorum diye...
fasulyede atardım atamadım çok zor geçirdim yzı çünkü

ya kızlar buzlukta kek börek saklıyor musunuz?
böyle buzluğu doldurmak istiyorum sadece bi kaç parça atmak istemiyorm
neler atayım buzluğa....
hazır mantı...
kek...kurabiye....börek...başkaaaa

bende sarma ,börek, milföy,közlenmiş patlıcan vede kırmızı biber,yeşil fasulye,nohut ıslatıp koyarım,evde açma mayalı börek yaparım pişirmeden koyarım.çıkartıp pişiririm.

bende sarma ,börek, milföy,közlenmiş patlıcan vede kırmızı biber,yeşil fasulye,nohut ıslatıp koyarım,evde açma mayalı börek yaparım pişirmeden koyarım.çıkartıp pişiririm.

ohhh afiyet olsun ikizcim valla çocuklarına rağmen nasılda yapmışsın

ben mantı atıyom ama kendim açıyorum yaprak sarma öyle yemekliklerden bamya vişne bezelye barbunya kırmızı eriği kaynatıyoz kışın hoşaf oluyo böyle şeyler ama biz hamur işlerini yapıyoruz atmıyoruz dipfirize

çokkk teşekkürler kızlar önerilerinize...
bende hazır mantı alıp atayım diyorum bildiğim bir market var süper ev mantısı gibi...
valla hiç uğraşamam evde.bir kere denedim.bir tabaklık mantı için iki saat uğraştım ya olamaz

vallaha ben sadce nokut fasulye borulce barbunya sarma bamya atıyorm gerisi bana gelior zaten hosaf salca domates biber
bi ucum koye danyanıyo ayptr sölemesii

yaa bak insann kendine ettği nazarı kimse edemzmiş derler
kurdelam msne grsen yaa

ay şu mayalıları hiç beceremiyorum ya
elimden hiç tutmuyo maya
hep pohaçaları kabartma tozuyla yapıyorum
nasıl yapıyosun ikiz mayalıları ?

biz hafta sonu yaparız ben açarım eşim kıymayı koyar birlikte kapatırız okadar çok olurki komşularada götürürüm ama yani bi başka ya

ben kendimize yaptığımda kızlarımla yaparım.onlar kapatmaya yardım ediyorlar.çok seviyorlar.ne yemek yapalım deyince maantı diyorlar.ozaman çabuk yapıyorum.

ay kız ben çok hamaratımdır.............

pakette satılıyo ya küçük küçük yapılmış mantı hiç güzel olmuyo.bimin kayseri mantısı yazan var süper oluyo ben bayılıyom
ay canım çekti şimdi.yoğurtlasak da yesek

kızlar yaa bişi sorcam eşiniz sizede böyle çok garip sevgi sözcükleri söylüyormu ? ben kopuyorum benim herife ya.saçma sapan kelimeler söylüyor ama sevimli oluyor. fifi , kuçi falan diyor bana diyor

ay şu mayalıları hiç beceremiyorum ya
elimden hiç tutmuyo maya
hep pohaçaları kabartma tozuyla yapıyorum
nasıl yapıyosun ikiz mayalıları ?

sütle , biraz sıvı yağ ,mayayla hamur yaparım.onun parçalara bölüp tek tek açıp yağlarım.sonra rulo sarıyorum.kesip içlerine dilediğimi koyarım.genelde yağlı hamur yapıp dolabada koyarım.çıkartıp eritip içini koyup pişiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…