biz hafta sonu yaparız ben açarım eşim kıymayı koyar birlikte kapatırız okadar çok olurki komşularada götürürüm ama yani bi başka ya
vallaha ben sadce nokut fasulye borulce barbunya sarma bamya atıyorm gerisi bana gelior zaten hosaf salca domates biber
bi ucum koye danyanıyo ayptr sölemesii
senin elinden zehir olsa yenir bebemmm
yaa bak insann kendine ettği nazarı kimse edemzmiş derler
hı hı doğru cnm:82:
kızlar yaa bişi sorcam eşiniz sizede böyle çok garip sevgi sözcükleri söylüyormu ? ben kopuyorum benim herife ya.saçma sapan kelimeler söylüyor ama sevimli oluyor. fifi , kuçi falan diyorbana diyor
kızlar yaa bişi sorcam eşiniz sizede böyle çok garip sevgi sözcükleri söylüyormu ? ben kopuyorum benim herife ya.saçma sapan kelimeler söylüyor ama sevimli oluyor. fifi , kuçi falan diyorbana diyor
kız onlar ne fifi falan
eşim bana aşkitom diyo
sütle , biraz sıvı yağ ,mayayla hamur yaparım.onun parçalara bölüp tek tek açıp yağlarım.sonra rulo sarıyorum.kesip içlerine dilediğimi koyarım.genelde yağlı hamur yapıp dolabada koyarım.çıkartıp eritip içini koyup pişiririm.
valla bnm kocam bana klasik bütün güzel sözcükleri söyler ama hiç fifi kuçi demedi daaha valla kısmet belki bi gün onlarıda der
ay şu mayalıları hiç beceremiyorum ya
elimden hiç tutmuyo maya
hep pohaçaları kabartma tozuyla yapıyorum
nasıl yapıyosun ikiz mayalıları ?
ya bana da diyo aşkım böceğim falan ama arad böle saçma sapan şeyler söylüyor çok gülüyorum bi benimki mi anormal acaba diye merak ettim.köpek ismi gibi değil mi
fifi sevimli ama kuçi çok komik.acaba bilnçaltında bişeylermi var benim adamın diyorum
ya bana da diyo aşkım böceğim falan ama arad böle saçma sapan şeyler söylüyor çok gülüyorum bi benimki mi anormal acaba diye merak ettim.köpek ismi gibi değil mi
pakette satılıyo ya küçük küçük yapılmış mantı hiç güzel olmuyo.bimin kayseri mantısı yazan var süper oluyo ben bayılıyom
ay canım çekti şimdi.yoğurtlasak da yesek
ayy banada arada bii kadınım,dişi kısrağım,midilli atımfelan diyo şartellerim atıyo...
başka sözmü bulamıyon be adam...
ayy banada arada bii kadınım,dişi kısrağım,midilli atımfelan diyo şartellerim atıyo...
kısragım benimkide der ama onların sebebi var
ahahaha kız gülme krizne grdim herkes farklı işde kimisi fiifm der kimisi midilli ay cok tuhaf yaaayy banada arada bii kadınım,dişi kısrağım,midilli atımfelan diyo şartellerim atıyo...
kısragım benimkide der ama onların sebebi var
est. canım...........
ya birşey daha soracam size kızlar....
ayıptır söylemesi ayıpsa söyleme diceksiniz aama
şimdi fırında tavııııkkk yaptım akşam dan beri çok pis koku sindi saatlrdir cam açık hala etkisi var midem kalkacak az kaldı nasıl gider bu koku...?????
sirke yok evde kaynatıcam o giderirmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?