sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

biz hafta sonu yaparız ben açarım eşim kıymayı koyar birlikte kapatırız okadar çok olurki komşularada götürürüm ama yani bi başka ya

zevkli iş ama mantı yapmak sıklmıyosun bide elin alstımı tv seyrderken yap benm kaynvlde bi yapıo brsuru buzluğa atıo sonra bigun onlara gttğmde mantı yapıyomus yakalndık valla 1 senenin mantısnı yaptıkk ehehhe

kızlar yaa bişi sorcam eşiniz sizede böyle çok garip sevgi sözcükleri söylüyormu ? ben kopuyorum benim herife ya.saçma sapan kelimeler söylüyor ama sevimli oluyor. fifi , kuçi falan diyor bana diyor

valla bnm kocam bana klasik bütün güzel sözcükleri söyler ama hiç fifi kuçi demedi daaha valla kısmet belki bi gün onlarıda der

ya bi tarifde yanlış hatırlamıyosam
süt maya şekeri tuzu koyup bekletin yazıyodu köpürüyomuş falan :))
öyle mi yapıyon sende

ay şu mayalıları hiç beceremiyorum ya
elimden hiç tutmuyo maya
hep pohaçaları kabartma tozuyla yapıyorum
nasıl yapıyosun ikiz mayalıları ?

bak sana bi tarif vereyim ertesi gün bile kalırsa eğer yumuşacık

2 su bardağı sütü ılıklaştır. yoğurma kabının içine dök.bir paket mayayı içinde uvala.sonra yumurta beyazını 1.5 subardağı sıvıyağı,aldığı kadar un iyice yoğur.tabi tuz.at10 dk mayalansın sonra mandalina büyüklüğünde kopart. elinde oval aç uzun kenarına iç malz. koy yuvarla düğüm at hamura yumurta sarısını üerine susam çörek otu 175 fırında pişir benim favorim.çok hrika yumuşak oluyo

ya bana da diyo aşkım böceğim falan ama arad böle saçma sapan şeyler söylüyor çok gülüyorum bi benimki mi anormal acaba diye merak ettim.köpek ismi gibi değil mi

ayy banada arada bii kadınım,dişi kısrağım,midilli atım felan diyo şartellerim atıyo...
başka sözmü bulamıyon be adam...

pakette satılıyo ya küçük küçük yapılmış mantı hiç güzel olmuyo.bimin kayseri mantısı yazan var süper oluyo ben bayılıyom
ay canım çekti şimdi.yoğurtlasak da yesek

ayy benmde istedi valla keremce bende bayılıyorm bimin mantısına en guzeli o hazrların içinden

kızlar yaa bişi sorcam eşiniz sizede böyle çok garip sevgi sözcükleri söylüyormu ? ben kopuyorum benim herife ya.saçma sapan kelimeler söylüyor ama sevimli oluyor. fifi , kuçi falan diyor bana diyor

valla benmki ruhu,meleğim prensesim,bebişm,dombişşim falan diorda fifi ne kızzz cokda fifi der gibii
ama guzel işde renkli kişiğni yanıstır bu eşinn

ya birşey daha soracam size kızlar....
ayıptır söylemesi ayıpsa söyleme diceksiniz aama
şimdi fırında tavııııkkk yaptım akşam dan beri çok pis koku sindi saatlrdir cam açık hala etkisi var midem kalkacak az kaldı nasıl gider bu koku...?????
sirke yok evde kaynatıcam o giderirmiş....

valla ben bilmıyom kuzu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…