neymiş kıss sebebi banada söyle bende bilim..
bizim herif nıye diyo öğrenek barii
bak sana bi tarif vereyim ertesi gün bile kalırsa eğer yumuşacık
2 su bardağı sütü ılıklaştır. yoğurma kabının içine dök.bir paket mayayı içinde uvala.sonra yumurta beyazını 1.5 subardağı sıvıyağı,aldığı kadar un iyice yoğur.tabi tuz.at10 dk mayalansın sonra mandalina büyüklüğünde kopart. elinde oval aç uzun kenarına iç malz. koy yuvarla düğüm at hamura yumurta sarısını üerine susam çörek otu 175 fırında pişir benim favorim.çok hrika yumuşak oluyo
okudun mu tarifimi sana mayalı düğüm poğaça tarifi yazdım mutlaka deneyin kızlar
ya birşey daha soracam size kızlar....
ayıptır söylemesi ayıpsa söyleme diceksiniz aama
şimdi fırında tavııııkkk yaptım akşam dan beri çok pis koku sindi saatlrdir cam açık hala etkisi var midem kalkacak az kaldı nasıl gider bu koku...?????
sirke yok evde kaynatıcam o giderirmiş....
eğil kıss kulağına söyliyim
yataga gitmek istediklerinde derler.yada aklından o anda öyle şeyler geçiorsa.kısragım meşhurdur yani.
yataga gitmek istediklerinde derler.yada aklından o anda öyle şeyler geçiorsa.kısragım meşhurdur yani.
teşekkürler dilek yazdım
yumaurta 1 tane mi
ayrıca sütle mayayı karıştırınca beklicez mi yoksa hemen yağı yumurtayı koyucaz mı
vay vay vay....
bak bilmıyodum kıss öğrenmiş oldum.iyi oldu...
beklemiceksin canım hemen mal.karıştırcan yumurta 1 tane akı içine sarısı üzerine şeker koyma
hımm biz yeni gelinleriz tabi bilmeyizvalla ben bilmıyom kuzu...
hiç bilmiyorum şekerim
tamam canım.inşallah güzel olur denicem bayılıyorum mayalı pohaçalara
eşimde çok seviyo ama karısı beceriksiz bu konuda ne yapsın
bi geliyon bi gidiyon hayatım nerdesin
cancanlar ben şu oğlana bi süt yapam ayağımda sallayam uyusun öyle gelim
hamur işinde üstüme yoktur...
baklava ve el açma börek hariç onları annem harika yapar bende el oyalayıcı şeyleri...
açma pastane açması gibi yaparm
poğaça...ama mayasız...böyle nasıl kabarır.....
tuzlu kurabiye süper yaparım
ya kızlar övünmek gibi oluyor ama valla herkez çok beğeniyo bnm hamur işlerimi:78::78::78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?