ayy bi de noldu kızlar. bugün oğlum dış kapıyı üstüme kapadı. şok oldum. 14 aylık veledim. çilingir felan çağırdım hallettim ama ömrümden ömür gitti valla yaaa. :S
ayy canım valla nete çoklu bağlanmak iyi değil valla...
bizden 7-8 kişiye gidiyo net...
bizde kavga ettik.adama 8 ayda bi sıra geliyo onuda ödemiyolar.
bunlara her sıra gelmesinde sorun çıkarıyolar.
modem bozuluyor herkesten para toplanıyo millet veriyo bunlar vermıyo...
baktık olmuyor böyle
en sonunda bizde kablolarını çektik...
en iyisi tek bağlanacan valla kafan rahat olacak...
yapmazsınız tabeee hıhh sizin koceler yanı basınızda,eve gıdıncede yaparsınız o işiben ne yapem yaaa.. bi gidio 30-45gun gelmıo daha.. (( o işi gectımm .. soguk suyla dus almaktan oturu insan usenıo zaten (ben sofben derecesını 40 yaparım kadın gider asadan 20e dusurur) ama bu gunleri buldumuza sukredıoss bısss ,nimet nimet :))))
evet canım denızcı.yok ben gıtmıyorum o gidio ben ev de pinekliom
ayy kalmasan laff olurrr valla ,mezbur kalmak zorundasın durum onu gosterıoo
hoşgeldın canımm..
aynen bizim tekti ondan da telefon artı inernet 62 lira felan ödüoduk çok gelince kapadık. şimdiki iyi gidio bakalım. biraz yavaş ama fiyatına göre süper yaa. sınırsız 8 lira ödüorum :)
ayy bi de noldu kızlar. bugün oğlum dış kapıyı üstüme kapadı. şok oldum. 14 aylık veledim. çilingir felan çağırdım hallettim ama ömrümden ömür gitti valla yaaa. :S
hem de ne yaramaz. saatlerce ağladım sinirden şoktan. bi de üstüne 40 lira çilingire verdim ona da yandım ama şükür sağlam kavuşunca oğluma olan paraya olsun dedim. gözüm görmedi valla yaa. offf hala aklıma geldikce deliriyorum.
süpermiş valla...
8 lira hiçbişey...
yapmazsınız tabeee hıhh sizin koceler yanı basınızda,eve gıdıncede yaparsınız o işiben ne yapem yaaa.. bi gidio 30-45gun gelmıo daha.. (( o işi gectımm .. soguk suyla dus almaktan oturu insan usenıo zaten (ben sofben derecesını 40 yaparım kadın gider asadan 20e dusurur) ama bu gunleri buldumuza sukredıoss bısss ,nimet nimet :))))
evet canım denızcı.yok ben gıtmıyorum o gidio ben ev de pinekliom
ayy kalmasan laff olurrr valla ,mezbur kalmak zorundasın durum onu gosterıoo
hoşgeldın canımm..
esım 82li canım..valla ona gore çok normal gelıo..bu zamana kadar ızınlerde anası hep sarılmıs (sarılabılır)mıncıklasın tamam bişey demem ama artık evlendı..evlendıgının aile oldugunun farkına varsın istemem ben oyle seyler ..yoksa ben mi abartıyorumkı?ayy o resmenn oğlunu senden kıskanıyo desene
eşin kaç yaşında nasıl tepki veriyo bu durumlara
herif durmuyosa yapcak bişi yok canım 30 günde az değil yaneeeee
çok gecmıs olsun canım yaa... Allah tekrarını yastamasın insallah -aminnnn-ayy bi de noldu kızlar. bugün oğlum dış kapıyı üstüme kapadı. şok oldum. 14 aylık veledim. çilingir felan çağırdım hallettim ama ömrümden ömür gitti valla yaaa. :S
selam millet
esım 82li canım..valla ona gore çok normal gelıo..bu zamana kadar ızınlerde anası hep sarılmıs (sarılabılır)mıncıklasın tamam bişey demem ama artık evlendı..evlendıgının aile oldugunun farkına varsın istemem ben oyle seyler ..yoksa ben mi abartıyorumkı?
çok gecmıs olsun canım yaa... Allah tekrarını yastamasın insallah -aminnnn-
kızz su-perisi varyaa avatarını yenı farkettım :))) iyi gunlerde kullan nihayet kendı derdımden sıyrılıp etrafı gorebılıom hahahaha :))) mini etek gibi gordum en basta meger dikkatli bakınca totoyu ortmeye dahası ortememıs bilem kumasmıussss :)))) iyi gunlerde kullan..
esım 82li canım..valla ona gore çok normal gelıo..bu zamana kadar ızınlerde anası hep sarılmıs (sarılabılır)mıncıklasın tamam bişey demem ama artık evlendı..evlendıgının aile oldugunun farkına varsın istemem ben oyle seyler ..yoksa ben mi abartıyorumkı?
çok gecmıs olsun canım yaa... Allah tekrarını yastamasın insallah -aminnnn-
kızz su-perisi varyaa avatarını yenı farkettım :))) iyi gunlerde kullan nihayet kendı derdımden sıyrılıp etrafı gorebılıom hahahaha :))) mini etek gibi gordum en basta meger dikkatli bakınca totoyu ortmeye dahası ortememıs bilem kumasmıussss :)))) iyi gunlerde kullan..
kocamla kavga ediyordum ondan geciktim
kocamla kavga ediyordum ondan geciktim
ayy canımmmm kıyamam sanaaavalla bılmıom canım ya...
gitsem bi ton surat çekecem valla...
kızıma cezvede süt ısıtyorum..
küçük görümcem gelmiş bağırıyo bana..
sen hep büyük ocakta ısıtıyon bütün cezveleri yaktın diye şok oldum resmen..
anam malları pek kıymetli...
çocuğun eline bişey vermeye korkuyom aman dökmesin felan...
canım nası soylıyım merdıven boslugunda o şofbenın asagı uzantısı olarak bi şofben daha dosemısler ,asadakı sofben bahceye yakın ,k.validem halı filan yıkadıgında lazım oluo sıcak su..olelıkle değiştirio canım işte dereceyle oynuyoo.. bide koy evi..mesela banyoda cesme acıksa mutfaktaki musluktan su akmıo..ayy o da çok fenaymış heeeeee şofbeni nasıl ayarlıyo öleeee valla kadının psikolojisi baya bozuk onu gösteriyo durumu
hoşgeldın canım.. :)selam millet
selam canım :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?