sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

aynen bizim tekti ondan da telefon artı inernet 62 lira felan ödüoduk çok gelince kapadık. şimdiki iyi gidio bakalım. biraz yavaş ama fiyatına göre süper yaa. sınırsız 8 lira ödüorum :)

valla bılmıom canım ya...
gitsem bi ton surat çekecem valla...
kızıma cezvede süt ısıtyorum..
küçük görümcem gelmiş bağırıyo bana..
sen hep büyük ocakta ısıtıyon bütün cezveleri yaktın diye şok oldum resmen..
anam malları pek kıymetli...
çocuğun eline bişey vermeye korkuyom aman dökmesin felan...

aynen bizim tekti ondan da telefon artı inernet 62 lira felan ödüoduk çok gelince kapadık. şimdiki iyi gidio bakalım. biraz yavaş ama fiyatına göre süper yaa. sınırsız 8 lira ödüorum :)

süpermiş valla...
8 lira hiçbişey...

ayy bi de noldu kızlar. bugün oğlum dış kapıyı üstüme kapadı. şok oldum. 14 aylık veledim. çilingir felan çağırdım hallettim ama ömrümden ömür gitti valla yaaa. :S

ayy neler yaşamışsındır o bi kaç dk içinde tahmin edebiliyorum yaaa

bizde annemle teyzemlere gitmiştik bi kereisnde babamda evdeydi eve geldil zile basıyoz basıyoz yokk nerdeyse kırdık kapıyı yokkk alt komşudan tavana vuruyoz uyuyosa uyansın diye tv nin sesi geliyo ışık açık ama yokkk cevap
ben başladım ağlamaya babama bişi oldu diyee ama kimse susturamıyo beni bütün apartman kalktı ayağa...en son gittiler çilingir çağırmaya telleri çaldırıyoz hiç durmadan sonra kapı bi açıldı babacım uyumuş o kaadr ağır meğerse kapıyı açar açmaz ben babam atıldım babammm diyeee babamda uyku sersemi ne oldu kızımm diye adamında yüreğine incekmiş bişi oldu sanmış
ama çok kötyüdü yaaa düşündükçe tüylerim diken diken oluyo

hem de ne yaramaz. saatlerce ağladım sinirden şoktan. bi de üstüne 40 lira çilingire verdim ona da yandım ama şükür sağlam kavuşunca oğluma olan paraya olsun dedim. gözüm görmedi valla yaa. offf hala aklıma geldikce deliriyorum.

bu devirde çilingirci olacan valla...
adamlar iyi para kırıyolar...

ayy o da çok fenaymış heeeeee şofbeni nasıl ayarlıyo öleeee valla kadının psikolojisi baya bozuk onu gösteriyo durumu

ayy o resmenn oğlunu senden kıskanıyo desene
eşin kaç yaşında nasıl tepki veriyo bu durumlara

herif durmuyosa yapcak bişi yok canım 30 günde az değil yaneeeee
esım 82li canım..valla ona gore çok normal gelıo..bu zamana kadar ızınlerde anası hep sarılmıs (sarılabılır)mıncıklasın tamam bişey demem ama artık evlendı..evlendıgının aile oldugunun farkına varsın istemem ben oyle seyler ..yoksa ben mi abartıyorumkı?
ayy bi de noldu kızlar. bugün oğlum dış kapıyı üstüme kapadı. şok oldum. 14 aylık veledim. çilingir felan çağırdım hallettim ama ömrümden ömür gitti valla yaaa. :S
çok gecmıs olsun canım yaa... Allah tekrarını yastamasın insallah -aminnnn-

kızz su-perisi varyaa avatarını yenı farkettım :))) iyi gunlerde kullan nihayet kendı derdımden sıyrılıp etrafı gorebılıom hahahaha :))) mini etek gibi gordum en basta meger dikkatli bakınca totoyu ortmeye dahası ortememıs bilem kumasmıussss :)))) iyi gunlerde kullan..

sağol bebemmm tşk ettim...

sen abartmıyosun canım haklısın benimkide anasını senede bi görüyo dizine felan yatar ama öle kucağına oturmak felan
bende kendi annemi mıncıklarım öperim

ayy canımmmm kıyamam sanaaa şimdi orda kasım kasım kasılcan işin zor..
aslında esin kalma demıs ama .. arkadasımdan bılıyorum.. k.validesi annesi aynı sehırde oturuyorlar..kocası aynen demıs git annende dur dıye..neyse gelıo bu memlekete annesınde kalıo tabı bı kaç kısı gormus k.validesi hemen arıo kocasını mırın kırın edıo..kocasıda esını arıo ''annemdede yatsan iyi olur demıs'' 1haftada k.validesinde kaldı mecburen yanı..laf etmeseler kız ne guzel annesınıne vınde duracaktı ((

ayy o da çok fenaymış heeeeee şofbeni nasıl ayarlıyo öleeee valla kadının psikolojisi baya bozuk onu gösteriyo durumu
canım nası soylıyım merdıven boslugunda o şofbenın asagı uzantısı olarak bi şofben daha dosemısler ,asadakı sofben bahceye yakın ,k.validem halı filan yıkadıgında lazım oluo sıcak su..olelıkle değiştirio canım işte dereceyle oynuyoo.. bide koy evi..mesela banyoda cesme acıksa mutfaktaki musluktan su akmıo..
ben suan akıllandım kovaya su doldurup oyle yıkanıyorum sonra zaten ya su soguya yada kesılıo..

hoşgeldın canım.. :)

selam canım :80:

amaaannn hep aynı mevzular,ama bugece iyice delirtti beni,en son o benim evim deyince(tabi siz şimdi anlamadınız bişey)sinirlendim iyice,evlilikte benim diye bişeymi var ya,bizim vardır.vay be bunca yıllarıma yazık,sinir krizi geçirdim resmen.yatağıda ayırdım geçtim oturma odasına.şimdi koskaca yatakta yayılıyor beyfendi,eee keyfi yerinde nede olsa akşamda gönlünü ettik,şimdi kavga etsede olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…