sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

neyse kızlar merak etmeyin ben onun hakkından gelirim nasıl olsa,o bugün artisliğini yapsın bakalım,yarın nasıl olsa eli mahkum,tıpış tıpış gelecek ayağıma miyavlayarak.

he neyse bişey sorucam kızlar,şu avatarınızın altına yazdığınız kısa notları,profilimde nerden yazıyoruz biri bana anlatabilirmi lütfen.

maç alanını terkediyo demek
anam sizinkiler pek bi artistmiş..
ayy sormaaa canım yaaaa.... sankı kendısı kız..çok eften püften sebebler yaniii yazmayayım sımdı ban yımıyım bıde durduk yere yok yan baktın..yuzuk asık..uykum var (madem baslama deliii ) vs seylerrr... uyuzzz yaaaa .. anası kız gibi yetıstırmıs canım...ondan kaynaklanıo tamamen (herseyede laf buldum butun suclu kaynanan )
ayyy en küçükleriniz benim...
evet canım :) masallah genc yasta annede olmussun ne güzeli..
benimki pek terk etmez genlede terk eden ben olurum
ayy bende oğrensem nasıl terkediliooo... anam benımkısı sahayı terk etmekten erkek moduna girdim anasını satiimm bidahakine ondan önce davranmam gerek bana tüyo verın

evet canım genç yaşta anne oldum...
ömrümü yiyo ama kendimi 40larda hissediyorum artık.
bencede bi dahakine ondan önce davran...

canım kullanıcı panelinden profili düzenleye gir...
kişisel rütbe yazıyor o sayfada ...
oraya yazıyosun kaydediyosun okiş...

ayy fark ettımde bazı cumlelerımızı ıkı kez yazmızım (tekrar okuyunca) , yada harflerı karıstırmısım..
uyku bastırmaya baslamıs artık onu anladım-sonuna soru işaretı koymustum sildim,uyandım aklım basıma geldı hahahaha-

aysen_34 hiimmmm ... bende diğer odadan sana msj atıo sanıyorum demesen varya ben yıne oyle sanırım uyku geldiii artık..

Su-Perisi yok canım daha nelerrr... sen kırklarda hıssedıyosan kendını ya biz napalım..
kızının ismi ne bu arada? onun cvpnıda yarın alsam olur dimi.. çok uykum geldi..

arkadaslar iyi gecelerrr..tatlı ruyalarrr... kendinize cici bakın...gorusmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…