sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

kızlar hepinize iyi geceler. benden bu kadar. saat 7de oğlum dikilir tepeme kalk diye. biraz uyuyam bari. öpüorum hepinizi.

canım nası soylıyım merdıven boslugunda o şofbenın asagı uzantısı olarak bi şofben daha dosemısler ,asadakı sofben bahceye yakın ,k.validem halı filan yıkadıgında lazım oluo sıcak su..olelıkle değiştirio canım işte dereceyle oynuyoo.. bide koy evi..mesela banyoda cesme acıksa mutfaktaki musluktan su akmıo..
ben suan akıllandım kovaya su doldurup oyle yıkanıyorum sonra zaten ya su soguya yada kesılıo..

ay valla hayret doğrusu

neyse sne çözümü bulmuşsun ee insna yaşadıkça akıllanıyo tabi

keşke yatağı ayırmasaydın canım..
yatağı ayırmak iyi değil...
adamların gönlünü etmeden önce yanında kedi gibi dolaşır..
gönlünü ettikten sonrada umursamazlar..
anam bunların hepsi böyle...

erkekleri anlamak çok zor gerçekten :95:
sıkma canını tatlım...şimdi o orda rahatça uyuduğunu düşündükçe dahada sinir olursun ben burda ağlıyorum deliriyorum o orda mışıl mışıl uyuyo umrunda deilim diye
bende böle düşündüğüm için
neyse bi kaç gece ceza kesersin artık :92:

sen abartmıyosun canım haklısın benimkide anasını senede bi görüyo dizine felan yatar ama öle kucağına oturmak felan
bende kendi annemi mıncıklarım öperim
yanii demi herseyın bı sırası var.. bazen gorumceme yapar aynı seyı-gorumcem bekler dahası\kardesım benı mıncıklasın dıye- sinirr olurummm , oan elımde olmadan yuzum dusuo işte,kıskandıgımı çok belli ediyporum anlaşılan benımde erkek kardesım var oyle seylere musaade etmıyorum şahsen..
kocamla kavga ediyordum ondan geciktim
(( insallah kötü biş sekılde son bulmamıstır kavga..küsmedin demi kız kocana?

onca kelimenin arkasından bide onunla aynı yataktamı yatıcam,delirdim bugece artık,oda çok rahat umursamaz yatıyor yatağında,gelipte kalk gel falanda demiyor,iyice gıcık oldum,intikamımı alırım ama mutlaka

ya canım ben 10 ay önce düşük yaptım,bu nedenle şimdi hamile kalmaya çalışıyorum,8 aydırda hamile kalamadım,şuandada tam yumurtlama zamanım,aslında bende ceza kesmek istiyorum ama kafam karmakarışık,bu gece gerçekten çok sinirlendim,çocuktan bile vazgeçtim.ay birde görseniz pek nazlı ama yoooookkkkk yalvartcam bu sefer.

tühh yatakları ayrımasaydınız keşke ( üzüldüm.. ayy bu erkeklerın hepsımı aynı olur yaaaa... en sinir oldugum durummm... bizim gururumuz yok sanıyorlar..
kızlar hepinize iyi geceler. benden bu kadar. saat 7de oğlum dikilir tepeme kalk diye. biraz uyuyam bari. öpüorum hepinizi.
iyi geceler canımm ...

ay valla hayret doğrusu neyse sne çözümü bulmuşsun ee insna yaşadıkça akıllanıyo tabi
tecrube edindim artık
al bendende okadarrr.. yaa...
neyse bi kaç gece ceza kesersin artık :92:
bencede kesınlıkle ceza kesss..
işe yarıo ben denemesini yapmıstım seyıre gıdecektı istedi olmaz dedım hakettın sen ohh canıma degsın ,denızde canı benı cekmıs hahaha az bileee neyse seyır bıttı eve nası geldıgını bılememıs yawwwrummmmm

geçmiş olsun canım

aynen bende bazen o durumları yaşıyorum tam çalışma zamanlarında kavga ediyoruz sinir ola ola çalışıyorum.. o zaman da o nazlanıyo

olur öyle bende çoğu kez vazgeçiyorum kavgaların ardından
ama barışınca oo hiç bişi olmamış gibi devam
tabi çok kırıcı olmadıysa

bilmem,bu sefer kelimeleri çok kırdı beni,çok üzüldüm,kararlar alıcam kendime,madem değerimi bilmiyor,madem onun eviymiş aramızda ayrı gayrılık varmış bende bütün paraları ayırcam,herkes kendi kazandığını ayrı tutsun,ayrıca zaten rabbim vermiyor çocuktanda şimdilik vazgeçicem,bu geceki tartışma beni çok düşündürdü kızlar,çok sinirliyim çoooookkkkkkkk

bende tek benımkısı nazlıııı..kaprisli sanırdım...

tek olmadıgımı görmek biraz olsun teselli etti.

hadi sizin bebıs için benımkısı sankı kız mübarekkk... benide sınırlendırıooo ... 2dir sabredıyorum mac alanını sebebsız kaprıslerı yzuunden terk etmesıne bişey demıyorum ama daha affetmem benımde bi gururum varyaa ne zamana kadar yani..

kaç yıllık evlisiniz kızlar...
2,5 yıllık evliyiz canım
25 yaşındayım

arada ders vermek iyidir canım sen işini bilirsin
tavrını koy o da anlasın bazı şeyleri

maç alanını terkediyo demek
anam sizinkiler pek bi artistmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…