amaaannn hep aynı mevzular,ama bugece iyice delirtti beni,en son o benim evim deyince(tabi siz şimdi anlamadınız bişey)sinirlendim iyice,evlilikte benim diye bişeymi var ya,bizim vardır.vay be bunca yıllarıma yazık,sinir krizi geçirdim resmen.yatağıda ayırdım geçtim oturma odasına.şimdi koskaca yatakta yayılıyor beyfendi,eee keyfi yerinde nede olsa akşamda gönlünü ettik,şimdi kavga etsede olur
kızlar hepinize iyi geceler. benden bu kadar. saat 7de oğlum dikilir tepeme kalk diye. biraz uyuyam bari. öpüorum hepinizi.
amaaannn hep aynı mevzular,ama bugece iyice delirtti beni,en son o benim evim deyince(tabi siz şimdi anlamadınız bişey)sinirlendim iyice,evlilikte benim diye bişeymi var ya,bizim vardır.vay be bunca yıllarıma yazık,sinir krizi geçirdim resmen.yatağıda ayırdım geçtim oturma odasına.şimdi koskaca yatakta yayılıyor beyfendi,eee keyfi yerinde nede olsa akşamda gönlünü ettik,şimdi kavga etsede olur
yanii demi herseyın bı sırası var.. bazen gorumceme yapar aynı seyı-gorumcem bekler dahası\kardesım benı mıncıklasın dıye- sinirr olurummm , oan elımde olmadan yuzum dusuo işte,kıskandıgımı çok belli ediyporum anlaşılansen abartmıyosun canım haklısın benimkide anasını senede bi görüyo dizine felan yatar ama öle kucağına oturmak felan
bende kendi annemi mıncıklarım öperim
kocamla kavga ediyordum ondan geciktim
keşke yatağı ayırmasaydın canım..
yatağı ayırmak iyi değil...
adamların gönlünü etmeden önce yanında kedi gibi dolaşır..
gönlünü ettikten sonrada umursamazlar..
anam bunların hepsi böyle...
erkekleri anlamak çok zor gerçekten :95:
sıkma canını tatlım...şimdi o orda rahatça uyuduğunu düşündükçe dahada sinir olursun ben burda ağlıyorum deliriyorum o orda mışıl mışıl uyuyo umrunda deilim diye
bende böle düşündüğüm için
neyse bi kaç gece ceza kesersin artık :92:
tühh yatakları ayrımasaydınız keşkeamaaannn hep aynı mevzular,ama bugece iyice delirtti beni,en son o benim evim deyince(tabi siz şimdi anlamadınız bişey)sinirlendim iyice,evlilikte benim diye bişeymi var ya,bizim vardır.vay be bunca yıllarıma yazık,sinir krizi geçirdim resmen.yatağıda ayırdım geçtim oturma odasına.şimdi koskaca yatakta yayılıyor beyfendi,eee keyfi yerinde nede olsa akşamda gönlünü ettik,şimdi kavga etsede olur
iyi geceler canımm ...kızlar hepinize iyi geceler. benden bu kadar. saat 7de oğlum dikilir tepeme kalk diye. biraz uyuyam bari. öpüorum hepinizi.
tecrube edindim artıkay valla hayret doğrusuneyse sne çözümü bulmuşsun ee insna yaşadıkça akıllanıyo tabi
al bendende okadarrr.. yaa...keşke yatağı ayırmasaydın canım..
yatağı ayırmak iyi değil...
adamların gönlünü etmeden önce yanında kedi gibi dolaşır..
gönlünü ettikten sonrada umursamazlar..
anam bunların hepsi böyle...
bencede kesınlıkle ceza kesss..neyse bi kaç gece ceza kesersin artık :92:
ya canım ben 10 ay önce düşük yaptım,bu nedenle şimdi hamile kalmaya çalışıyorum,8 aydırda hamile kalamadım,şuandada tam yumurtlama zamanım,aslında bende ceza kesmek istiyorum ama kafam karmakarışık,bu gece gerçekten çok sinirlendim,çocuktan bile vazgeçtim.ay birde görseniz pek nazlı ama yoooookkkkk yalvartcam bu sefer.
geçmiş olsun canım
aynen bende bazen o durumları yaşıyorum tam çalışma zamanlarında kavga ediyoruz sinir ola ola çalışıyorum.. o zaman da o nazlanıyo
olur öyle bende çoğu kez vazgeçiyorum kavgaların ardından
ama barışınca oo hiç bişi olmamış gibi devam
tabi çok kırıcı olmadıysa
kaç yıllık evlisiniz kızlar...
kızlar 4 yıllık evliyim ben ayrıca 30 yaşındayım,80 doğumluyum,ablanızım galiba
aranızda en yenı benım belkıde... 15 aycık :)))kaç yıllık evlisiniz kızlar...
2,5 yıllık evliyiz canımkaç yıllık evlisiniz kızlar...
bilmem,bu sefer kelimeleri çok kırdı beni,çok üzüldüm,kararlar alıcam kendime,madem değerimi bilmiyor,madem onun eviymiş aramızda ayrı gayrılık varmış bende bütün paraları ayırcam,herkes kendi kazandığını ayrı tutsun,ayrıca zaten rabbim vermiyor çocuktanda şimdilik vazgeçicem,bu geceki tartışma beni çok düşündürdü kızlar,çok sinirliyim çoooookkkkkkkk
bende tek benımkısı nazlıııı..kaprisli sanırdım...
tek olmadıgımı görmek biraz olsun teselli etti.
hadi sizin bebıs için benımkısı sankı kız mübarekkk... benide sınırlendırıooo ... 2dir sabredıyorum mac alanını sebebsız kaprıslerı yzuunden terk etmesıne bişey demıyorum ama daha affetmem benımde bi gururum varyaa ne zamana kadar yani..
ben 22 yaşındayım 3 yıllık evliyim...
bu durumda ablam oluyosun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?