sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

dilekcim bu arada albümüne baktım masallah dıyorummm , Allah nazarlardan saklasın Allah mutlulugunuzu daim etsın...
fotolarında gayet güzelsin şekerim niye oyle dıyosun..

pardon kasvetlı gormemısım msjını degırmendere guzeldır ya ama yazın daha guzel yenımı gelın geldın ızmıte

denizbatincim cvp yazdım ama gormedım sanırım ..

aslen eskisehırlıyım ,buraya gelın geldım.. bide izmit merkez değil degırmenderede oturuyorum..
tanıdık çıksak guzel olurdu dedikodu yapardık :)) kım kımle nerede ne yapıyor gibi

canım benimde yaram vardı,doktor dondurmuştu,8 ay sonra hamile kalmıştım,düşük yaptım ama sanırım sebebi yara değil,şimdide minik bir yaram var ama doktorlar hamileliğe engel değil dediler,ya hamile kaldığımda büyürde düşük yaparsam,offf kafam karıştı canım sıkıldı yine,kadın olmak ne zormuş ya.

kızlar bugün ne oldu:

hastaneden geldik. çamaşır mak. çalıştırdım beyazları attım.uykum geldi 5 dk uyum dedim.oğlan da uyanıktı nerde 2 saat uyumuşu., çamaşır mak. bitmiş sen bizimki detarjan yeniden koy mak.çalıştır. bide dert. dökmemiş hamarat uyandım niye bitmedi diyom makine oğlum beyenmedi bidaha yıkadı

pardon kasvetlı gormemısım msjını degırmendere guzeldır ya ama yazın daha guzel yenımı gelın geldın ızmıte
önemli değil canım tahmin ettım görmediğini yazın guzel ama fiyatlarda yaza orantılı olarak güzel oluyor canım :):):) hele pazarı el yakıyoorrr... zaten yazın doluyor d.dere kısın bombos gibi
15 ay oldu canım ,yenı sayılırım
izmiti hiç bilmiyorum sadece bı gar var oraya oğrendım kaybola kaybola hahahah :)))
sen izmit merkezdemısın??

teşekkür canım ama şişkoyum ya ondan
ayy öyleee demeee canımmm yaa benden şişkoyum nolmusss gobem onden onden gider sırf bu gobemden dolayı alnıma kocaman GEBE DEĞİLİM diye dövme yapmak bile istedım ... yuzumde yay gibi gerıldı zaten evlendıkten sonraaa... 64ten 74e yukseldım şimdi yenı yenı 72 olmusum nası seınvlıydım anlatamam

senıde dilekle bir tutumusum canım kusura bakma.. cvpı gonderınce anladım :)))
fıstıgımmm inan cok uzuldummmm (( insallah tekrarını yasamazsın canım (( kadın olmak zor hakkaten , benımde kafama takıldı sımdı .. 2ay sonra doktora gıtımde bende bı sorum bakam doktora tabe unutmazsam

vallaha hamaratmısss kıssss oğluşunnnn , sana yardım edıooo daa ne istiosunnn
kaç yasında oğlusun? duğmelere boyu yettıgıne gore dıcem ama boyuda uzun olabılır tabi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…