yok canım ben aslen eskısehırlıyım buraya gelın geldim..bide izmit merkez değil..d.derede oturuyorum..
tanıdık çıksak iyi olurdu amahemen bi dedikodu yapardık guncelleme kım nerde nerede ne yapıo hahaha :):)
ben göremedim nereye koydun albüm yapmadın mı profile
dilekcim bu arada albümüne baktım masallah dıyorummm , Allah nazarlardan saklasınAllah mutlulugunuzu daim etsın...
fotolarında gayet güzelsin şekerim niye oyle dıyosun..
himm anladım sımdı canım sağolson asımı temmuzun 12sinde olcam ,zaten ben değil eşim korunuodu ..takvim yont.göre korunma olayını rafa kaldırırız artık napalımmm
rahimağzı yarasını gecırmıyorsa ozaman insallah o illetten olmayız..bugun jınekolojıde bıraz okudumda forumu üzüldüm yani...Allahım insallah onların dertlerınede derman bulmalarını sağlasın..
cunku rahım ağzı yarası eger hamılelık varsa onu bile sonlandırıyomus ve tekrar hamıle kalma olasılıgını azaltıyomus..onunda bı yakma bide dondurma durumun varmıs ,dondurursan tekrarlama yapıyormus yakarsan tekrarlamıyormus ama yakmayı genc yastakılere onermıyorlar yada 2-3 senelık evlılere ..böyleymıs işte oyuzden aklıma takıldı benımde acaba aşı bu acıdanda etkılımıkı dıye..
önemli değil canım tahmin ettım görmediğinipardon kasvetlı gormemısım msjını degırmendere guzeldır ya ama yazın daha guzel yenımı gelın geldın ızmıte
ayy öyleee demeee canımmm yaa benden şişkoyum nolmusss gobem onden onden gider sırf bu gobemden dolayı alnıma kocaman GEBE DEĞİLİM diye dövme yapmak bile istedım ... yuzumde yay gibi gerıldı zaten evlendıkten sonraaa... 64ten 74e yukseldımteşekkür canım ama şişkoyum ya ondan
mzy dılek manane bende gorcem sızı banada verın msnsızı
msn değil albümden bakıyoruz
hımm anladım senınkını gormustum mzynınkıne bakım bı
senıde dilekle bir tutumusum canım kusura bakma.. cvpı gonderınce anladım :)))canım benimde yaram vardı,doktor dondurmuştu,8 ay sonra hamile kalmıştım,düşük yaptım ama sanırım sebebi yara değil,şimdide minik bir yaram var ama doktorlar hamileliğe engel değil dediler,ya hamile kaldığımda büyürde düşük yaparsam,offf kafam karıştı canım sıkıldı yine,kadın olmak ne zormuş ya.
kızlar bugün ne oldu:
hastaneden geldik. çamaşır mak. çalıştırdım beyazları attım.uykum geldi 5 dk uyum dedim.oğlan da uyanıktı nerde 2 saat uyumuşu., çamaşır mak. bitmiş sen bizimki detarjan yeniden koy mak.çalıştır. bide dert. dökmemiş hamaratuyandım niye bitmedi diyom makine oğlum beyenmedi bidaha yıkadı
vallaha hamaratmısss kıssss oğluşunnnn , sana yardım edıooo daa ne istiosunnn
kaç yasında oğlusun? duğmelere boyu yettıgıne gore dıcem ama boyuda uzun olabılır tabi..
biz seni görmüyoruz hayatım...
ya senin eşin mi emlakçıydı. o kız nerde yoksa sen misin o. öyle bişey hatırlıyorum
ewet o benım benı nasıl gormuyorsunuz anlamadım
ewet o benım benı nasıl gormuyorsunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?