koydum gozukuyomu
koydum gozukuyomu
ben bu resimleri daha öncede görmüştüm :44::44: Allah Allah hatırlayamadım
o zamanda demiştim çok hoşsun cnm saçlarının fönlü hali çok yakışıyo bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım çocuğun olduğuna[/QUO hangı topıkte gormustun resımlerımı cunku daha once koymamıstım ben bunları ıkı tanesını koymustum sadce bırı sac rengı sormak ıcın dıgerınıde bu topıge koymustum sonra sıldım buarda tskr ederım sende cok hossun sen evlenıncemı kapandın keske bende kapansam ne guzel seydır kapalılık ama daha hazır deılım sanımırım
hayatım ben daha önce gördüm ama hatırlayamadım çok hoşsun
hayatım ben daha önce gördüm ama hatırlayamadım çok hoşsun
sagol sende cok hossun 3muz kaldık we benım karnım cok acıktı sızınde acıktımı
ben bu resimleri daha öncede görmüştüm :44::44: Allah Allah hatırlayamadım
o zamanda demiştim çok hoşsun cnm saçlarının fönlü hali çok yakışıyo bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım çocuğun olduğuna[/QUO hangı topıkte gormustun resımlerımı cunku daha once koymamıstım ben bunları ıkı tanesını koymustum sadce bırı sac rengı sormak ıcın dıgerınıde bu topıge koymustum sonra sıldım buarda tskr ederım sende cok hossun sen evlenıncemı kapandın keske bende kapansam ne guzel seydır kapalılık ama daha hazır deılım sanımırım
evet cnm evlenince kapandımvalla bende saçlarıma fön çekmeden maşa yapmadan dışarı çıkmayan sabah 6 da kalkardım 8deki derse gitmek için (( hazırlanırdım saatlerce kırmızı ojelerimi her akşam siler tazelerdim makyaj yapmadan markete gitmezdim.giyimimede kimse karışmadı istediğimi alırdım.ve kapanmaya karar vermeden bir gün önce annem türkiyeden bir bavul kıyafet yollamıştı yeni.birden bi gecede karar verdim eşime söledim snra aileye herkes şok ilk bi olmaz fln dediler ama ikna ettim kapandim
evet cnm evlenince kapandımvalla bende saçlarıma fön çekmeden maşa yapmadan dışarı çıkmayan sabah 6 da kalkardım 8deki derse gitmek için (( hazırlanırdım saatlerce kırmızı ojelerimi her akşam siler tazelerdim makyaj yapmadan markete gitmezdim.giyimimede kimse karışmadı istediğimi alırdım.ve kapanmaya karar vermeden bir gün önce annem türkiyeden bir bavul kıyafet yollamıştı yeni.birden bi gecede karar verdim eşime söledim snra aileye herkes şok ilk bi olmaz fln dediler ama ikna ettim kapandim
böylede çok tatlısın önemli olan düşünceler zaten
saçlarımı boyatçam açık kramel yakışırmı
:82::82::82::82::82:
çok yakışır açık tenlisin ztn çok yakışır hatta açık kumralla karameli karıştırıp boyat süper bi renk oluyo sanada çok yakışır
senin bu saatte ayakta ne işin var matematik ne alemde
bide öyle yapim hep sarışındım. resim çeker gösteririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?