baktın mı cnm baktıysan sende silicem çnkü
ewet baktım cok sekersınız allah mutlu etsın sızı
masallah canım2.5 yaşında ama boyu uzun
kızz bens enı bekar sanıyorum... profiline gırdımde ozaman evlı ve bı cocun oldugunu oğrenmıs bulundum :)))ewet o benım benı nasıl gormuyorsunuz anlamadım
teşekkür ederiz cnmewet baktım cok sekersınız allah mutlu etsın sızı
sildim cnm yeni kapandığım için çok fotoğraf yoktu idare edin artıksil hayatım teşekkürler
önemli değil canım tahmin ettım görmediğiniyazın guzel ama fiyatlarda yaza orantılı olarak güzel oluyor canım :):):) hele pazarı el yakıyoorrr... zaten yazın doluyor d.dere kısın bombos gibi
15 ay oldu canım ,yenı sayılırım
izmiti hiç bilmiyorum sadece bı gar var oraya oğrendım kaybola kaybola hahahah :)))
sen izmit merkezdemısın??
evet merkezdeyım aslında merkezı daha guzel ve hersey daha kolay burda esının işimı ordada degırmenderede oturuyosunuz
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler Allah a emanet olun
masallah canımAllah oğlusun gibi uzun boyle ;boyu boyuna huyu huyuna bi gelın versın canım
kızz bens enı bekar sanıyorum... profiline gırdımde ozaman evlı ve bı cocun oldugunu oğrenmıs bulundum :)))
arkadaşlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler Allah a emanet olun
ewlı mutlu cocukluyas kaç buarda
benim çocuğum var kasvetlinin henüz yok sen karıştırdın heralde
arkadaşlığı kabul et resimlerine bakim canım
karıstırmadım ... o benı bekar zannettmıs evlı ve cocugum oldugunu profılıme bakınca ogrenmıs bende oyuzden yazdım evlı mutlu cocuklu buarada kabul ettım senı koyuyorum bırazdan resımlerı
deniz senle konuşuyorum arkadaşlık gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?