sorum bahane sohbet şahane sizlerin sayesinde:=)

çok yakışır açık tenlisin ztn çok yakışır hatta açık kumralla karameli karıştırıp boyat süper bi renk oluyo sanada çok yakışır

sende çok tatlısın ciddi diyorum anlaşacağım insansın. İlk öncede elektrik önemli elektrik aldım senden görünce daha iyi oldu canım

hoşbuldumm
aaaaaaaaaaaa aşk olsun şaka yaptım hayatım . 2 gün yokum dedin ya ondan şaka yapim dedim
o zaman kahveler benden.2 gün yokum ama işte sürekli yokum arada 5-10 dk girerim böyle.
ne dersi ki ?ben bilmiyorum
gitme gitme :76:

üniv.okuyorum cnm finallerim var da .yarın sınavım var.ona çalışıyorum mola verdm azcık kahve içicem buyurmazmısınız

hosgeldın su perı buarada dılek alıntıyı yanlıs yapmıssın denız batın yazıyo altında bıanda kapandım falan yazıyo bende bos bos okuyom bunu benı yapmısım dıyom

benimde sınavlarım başladı hatta bitmek üzere pffffff en stresli hafta oluyo

yaww cok acktım tek basıma yemek yeegıde sewmem hadı yıcek bısıler onerınde bı ısathla kalkıp mutfaga gıdıyım

bende çıkıyorum kızlar yarın eşimin sınavı var uyandırıyım onuda çalışsın azcık.hadi öptm hepinizi byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…